Хълк: В руския футбол расистките прояви са ежедневие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Хълк: В руския футбол расистките прояви са ежедневие

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 22:01

Eminem написа:Може и наистина да са го казали, но никой няма да позволи да има такива скандирания на СП. При първата проява, мерките ще са големи. Ако руснаците не искат да се справят с проблема, ще бъдат принудени.

Виж, аз нямам нищо против СП да е в Русия. За разлика от Катар, Русия има футболна история, има материална база, има условия, има потенциал - всичко това липсва в Катар, а те мислят, че с пари могат да си го купят... Да, ама не! Но за жалост глобалната политическа обстановка може да повлия много лошо на Световното през 2018, а най-потърпевши в такъв случай ще са футболистите и туристите. :|

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 22:06

И какво точно може да се случи ?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 22:14

Eminem написа:И какво точно може да се случи ?

Безредици, конфликти, бойкоти, хаос. Ако дойдат африкански (или пък като цяло чернокожи) туристи, дали ще бъдат приети нормално? :?: Има още 3 години и ситуацията може да се нажежи още повече между ЕС/САЩ/НАТО и Русия/БРИКС.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 22:28

diplomat написа:

Безредици, конфликти, бойкоти, хаос. Ако дойдат африкански (или пък като цяло чернокожи) туристи, дали ще бъдат приети нормално? :?: Има още 3 години и ситуацията може да се нажежи още повече между ЕС/САЩ/НАТО и Русия/БРИКС.

Ако някой измежду Германия, Франция, Англия и Испания е съгласна да приеме първенството, спокойно може да се почака и да се види как ще се развие ситуацията. Англия и Германия още утре могат да приемат такова първенство, нямат нужда от стадиони. САЩ също има желание, ако не бъркам и Австралия. Може до последно да се изчака, все пак първенството е след три години и е напълно възможно нещата да се успокоят.

За мен това, което пишеш е преувеличено. За да се случи нещо такова, трябва политическата обстановка да се влоши много повече от сега.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 20 юли 2015 22:33

Tzar_Kiro написа:
g3_ev2 написа:
Neron написа:
aleksandrov77 написа:
Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
!
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове! :)

Аз съм посещавал Москва, но за тогава съм планирал освен нея Санкт Петербург и Нижни Новгород.

Аз пък живях в Москва цели два месеца, веднага след смъртта на непрежалимия Брежнев! Ще бъда кратък - в Москва българското краве сирене беше 1,50 рубли, в София същото сирене беше 2,50 лв. (рублата и лева бяха почти еднакви), кашкавалът Витоша в Москва беше 2,50 рубли, в София беше 3,50 лв., конякът Плиска в Москва - 4,50 рубли, в България - 7 лв. И пр. Братя сме, та чак звънка! Те и сега очакват такова братство от нас, особено политикът номер едно за вековете в интервала (18 - 22), ужасът на САЩ!

Поне не лъжи децата,че остават с грешно впечатление за братята славяни!!!Но май ми се струва че го правиш напълно умишлено!!!

Ех, приятелю, като кажеш "не лъжи" и искаш да излезе, че лъжа! Ами има справочници, данни за октомври - ноември 1982 г., всеки може да провери. Не изпадай в ролята на стар комсомолски агитатор, не успяващ да изпълни мисията си. Ако ли пък е така, ако е толкова фатално за теб да излезе, че не лъжа, е, добре, ЛЪЖА, няма да ти разбивам съдбата сега! Освен това руснаците, обикновените хора, са готини, аз имам много приятели, но не ги отличавам от другите народи, с които съм контактувал. Хората, общо взето, навсякъде са сходни, имат си свои обикновени човешки цели в живота.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 22:37

Eminem написа:
diplomat написа:

Ако някой измежду Германия, Франция, Англия и Испания е съгласна да приеме първенството, спокойно може да се почака и да се види как ще се развие ситуацията. Англия и Германия още утре могат да приемат такова първенство, нямат нужда от стадиони. САЩ също има желание, ако не бъркам и Австралия. Може до последно да се изчака, все пак първенството е след три години и е напълно възможно нещата да се успокоят.

За мен това, което пишеш е преувеличено. За да се случи нещо такова, трябва политическата обстановка да се влоши много повече от сега.

Пак да кажа, не смятам, че изборът е несправедлив за 2018 година или пък че трябва някоя от изброените страни да бъде домакин. Дори и с рушвети да е избрана Русия, явно това си е масова практика във ФИФА и не е от вчера (все пак трябва да се търси начин да се изкорени този порок). Военен конфликт може да не се случи, но дипломатически такъв е много възможен, за жалост. :|

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 юли 2015 22:38

Някои хора май ги е яд , че руското първенство е най-силното в света и в Русия се играе най-красивия футбол! Факт! 8-)
Последна промяна от aleksandrov77 на 21 окт 2015 02:22, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 22:51

aleksandrov77 написа:Някои хора май ги е яд , че руското първенство е най-силното в света и в Русия се играе най-красивия футбол! Факт!8-)

Нищо подобно - ако беше прочел дискусията, щеше да разбереш колко си в грешка. И няма трезвен човек в този форум, който да се съгласи с тези нелепи твърдения. :shock:

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 20 юли 2015 22:55

aleksandrov77 написа:Някои хора май ги е яд , че руското първенство е най-силното в света и в Русия се играе най-красивия футбол! Факт!8-)

Наистина щеше да е за яд ако беше така! Личи си, че не си гледал някогашните отбори на СССР - не съм привърженик на руския комунизъм, но имаха велики футболисти, да не ги изреждам, и самият СССР беше велика сила във футбола. Днешните, макар някои да са класни индивидуално, са си гола вода, а Зенит е пансион за залязващи лентяи от Бразилия и зап. Европа.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 юли 2015 23:02

g3_ev2 написа:

Наистина щеше да е за яд ако беше така! Личи си, че не си гледал някогашните отбори на СССР - не съм привърженик на руския комунизъм, но имаха велики футболисти, да не ги изреждам, и самият СССР беше велика сила във футбола. Днешните, макар някои да са класни индивидуално, са си гола вода, а Зенит е пансион за залязващи лентяи от Бразилия и зап. Европа.

Съдийската мафия УЕФА и многото пари които се харчат за трансфери по 50-60 млн евро държат Западно-европейския футбол! Иначе досега много Западно-европейски отбори да бяха отпаднали още в груповата фаза на ШЛ!
Зенит е най-силният отбор в света!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Футбол - Свят”