До сикаджията Иво Тонев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bayern_munchen

До сикаджията Иво Тонев

Мнениеот bayern_munchen » 20 юли 2015 22:33

Помниш ли какво ти казах след един мач ''ей долен сикаджия'' :D помня реакцията му, този освирепя, погледна ме злобно, почервеня и направи онзи нецензурен жест с ръцете и каза през зъби ''майка ти ше е*а''. Мутри, сикаджии, ченгета. Това е клубът ви в момента!

Vladislav
Контакти:

Re: До сикаджията Иво Тонев

Мнениеот Vladislav » 20 юли 2015 22:42

bayern_munchen написа:Помниш ли какво ти казах след един мач ''ей долен сикаджия'' :D помня реакцията му, този освирепя, погледна ме злобно, почервеня и направи онзи нецензурен жест с ръцете и каза през зъби ''майка ти ше е*а''. Мутри, сикаджии, ченгета. Това е клубът ви в момента!

Ти верно не си добре. Направо си представям как Иво Тонев чете. С нетърпение очаквам и да ти отговори. На него писал ли си му домашните както на Илиян Илиев и Жоро Илиев? Разбери че си смешен. Смешен си ама и дрзниш яко с глупостите си. Всички те били признавали... освен в лудницата не знам къде другаде може да ти обърнат внимание.

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 20 юли 2015 22:44

Vladislav написа:
bayern_munchen написа:Помниш ли какво ти казах след един мач ''ей долен сикаджия'' :D помня реакцията му, този освирепя, погледна ме злобно, почервеня и направи онзи нецензурен жест с ръцете и каза през зъби ''майка ти ше е*а''. Мутри, сикаджии, ченгета. Това е клубът ви в момента!

Ти верно не си добре. Направо си представям как Иво Тонев чете. С нетърпение очаквам и да ти отговори. На него писал ли си му домашните както на Илиян Илиев и Жоро Илиев? Разбери че си смешен. Смешен си ама и дрзниш яко с глупостите си. Всички те били признавали... освен в лудницата не знам къде другаде може да ти обърнат внимание.

Защитаваш ченгета и мутри ли?Бъди малко на ниво, аз знам какво говоря!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 20 юли 2015 22:48

bayern_munchen написа:
Vladislav написа:

Защитаваш ченгета и мутри ли?Бъди малко на ниво, аз знам какво говоря!

Да си видял да защитавам някой и нещо? Просто констатирам че се излагаш. Ставаш и досаден вече.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2015 22:49

Щом е казал, че ще eбе майка ти, смятай го за сторено, въпрос на време е. :mrgreen: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юли 2015 22:53

Айде прочети пак правилата на форума и наблегни на т.5

Върни се в “Кошче за отпадъци”