Aбе какви са тия глупости? Измамени били, не знам си какви били. Някой накого да задължава да плаща за Диема спорт или за който и да било друг канал? Къде точно е измамата. Ако искаш да гледаш - плащаш, ако не искаш - не плащаш. Това е все едно аз да се чувствам измамен, че ми искат пари за да вляза в някое кино да гледам някой филм, защото видите ли аз в нета мога и без пари да си го гледам.
tornadooo написа:Хубавото е, че виждам че има останали трезвомислещи хора, лошото е че другите са повечко. И като чуя фразата "по света било така" работата е ясна. А къде по света заплатите са по 200-300 евро или пенсиите по 80 евро? Аз мога да платя 4 лева, а някой пенсионер може ли, а ако телевизора му не работи с HD и допълнителна апаратура... Ама карай нали сме българи, всеки вика аз да съм добре е*ал съм ги другите. Плащайте, у мой приятел има Диема спорт, видях за какво става дума, безобразно качество и цял ден повторения, колкото до мачовете на живо стриймове винаги има аз не губя нищо. Само съжалявам че съм роден в овча нация.
На много места по света хората живеят и с по-ниски доходи. Светът не е само Европа и САЩ. Ама сме свикнали все с това да се оправдаваме. Ние и най-големите заплати в света да получаваме, пак ще си останем най-големите мрънкалници, защото у нас мрънкането е национален спорт.