Защо сме такива?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо сме такива?
Аз не разбирам къде е проблема с този канал ... английското го има навсякъде в нета, а масово в България нета е достатъчно бърз (за разлика от по на запад, където освен това има и контрол), а мизерията от А група да я гледаш на телевизор е жалко .. който е достатъчно луд да е фен на тумба пияници би следвало да е на стадиона всеки път, а не да ги гледа по телевизията.
проблема е че нова мами и трупа печалба -тия са си мутри по нищо не се различават от плажните им събратя 
XYAN написа:проблема е че нова мами и трупа печалба -тия са си мутри по нищо не се различават от плажните им събратя
Едва ли са натрупали кой знае колко печалба с по 4 лв на месец ... Колко абоната според вас са си платили за този канал?
ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
Lyubooo написа:Има някакво разочарование в тебе, но е насочено в грешната посока!
Диема Спорт е никакъв проблем, ман, защото това е работеща икономика!
Има работеща икономика, има средна класа и съответно има повечко платени услуги и екстри!
Само че, тука имаме платените екстри и услуги, а нямаме работещата икономика и средната класа!
Трябва да питаме всчки, защо сме такива, че да траем грабливите политици, които съсипват икономиката ни и разделиха народа на много бедни и на много богати?!
Проблем е и сега ще обясня защо категорично отказвам да плащам!
Когато избирах план за абонамент към "Близу" си пуснах най-скъпия възможен пакет цифрова телевизия защото освен всички други екстри ( без които можех пак да си гледам тв ) само в цифровия пакет влизаше Нова Спорт!
Сега разкараха мачовете от този канал и ме карат да плащам ОЩЕ ВЕДНЪЖ за да ги гледам-ето това е проблем!!!
Защото имам подписан договор за 1.5 години-плащам си за Нова Спорт ( в момента по него дават пълни глупости ), а мачовете заради които си пуснах този канал вече ги пришиха към "А" група и ме карат ПАК да плащам за да ги гледам!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

ohoboho написа:Аз не разбирам къде е проблема с този канал ... английското го има навсякъде в нета, а масово в България нета е достатъчно бърз (за разлика от по на запад, където освен това има и контрол), а мизерията от А група да я гледаш на телевизор е жалко .. който е достатъчно луд да е фен на тумба пияници би следвало да е на стадиона всеки път, а не да ги гледа по телевизията.
Съжалявам пич, ама не може да сравняваш и най-бързия нет с прякото предаване по телевизията!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

1palq4o1 написа:Lyubooo написа:Има някакво разочарование в тебе, но е насочено в грешната посока!
Диема Спорт е никакъв проблем, ман, защото това е работеща икономика!
Има работеща икономика, има средна класа и съответно има повечко платени услуги и екстри!
Само че, тука имаме платените екстри и услуги, а нямаме работещата икономика и средната класа!
Трябва да питаме всчки, защо сме такива, че да траем грабливите политици, които съсипват икономиката ни и разделиха народа на много бедни и на много богати?!
Проблем е и сега ще обясня защо категорично отказвам да плащам!
Когато избирах план за абонамент към "Близу" си пуснах най-скъпия възможен пакет цифрова телевизия защото освен всички други екстри ( без които можех пак да си гледам тв ) само в цифровия пакет влизаше Нова Спорт!
Сега разкараха мачовете от този канал и ме карат да плащам ОЩЕ ВЕДНЪЖ за да ги гледам-ето това е проблем!!!
Защото имам подписан договор за 1.5 години-плащам си за Нова Спорт ( в момента по него дават пълни глупости ), а мачовете заради които си пуснах този канал вече ги пришиха към "А" група и ме карат ПАК да плащам за да ги гледам!!!
Напълно съм съгласен! Направиха си врътката и доста хора ощетиха, без да им пука. По принцип няма проблем с платени канали, но когато са осъществени коректно и по правилата. Прав е Гарфи, направо ни го натресоха този канал и ни прецакаха яко. А и заради такива, който плащат, без да помислят и едва ли не легитимираха измамата..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
doktora25 написа:ТЕЗИ КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ Е НОРМАЛНО СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТОЗИ КАНАЛ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ОБСЛУЖВАТ И ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ САМО И САМО ДА ЗАЩИТЯТ КРИВОРАЗБРАНИТЕ СИ ПРЕДСТАВИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ЗАРАДИ СОБСТВЕНИЯ СИ ЕГОИЗЪМ!
СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ!
Как точно един телевизионен канал застрашава националната сигурност за да бъдат определяни гледащите го, като национални предатели?

Ivan-LPFC написа:XYAN написа:проблема е че нова мами и трупа печалба -тия са си мутри по нищо не се различават от плажните им събратя
Едва ли са натрупали кой знае колко печалба с по 4 лв на месец ... Колко абоната според вас са си платили за този канал?
Какво значи, Нова мами, кои мами и кое е забранени от КРС?
Относно абонатите към момента между 10 и 15% от всички абонати на всички телевизионни доставчици.

Хубавото е, че виждам че има останали трезвомислещи хора, лошото е че другите са повечко. И като чуя фразата "по света било така" работата е ясна. А къде по света заплатите са по 200-300 евро или пенсиите по 80 евро? Аз мога да платя 4 лева, а някой пенсионер може ли, а ако телевизора му не работи с HD и допълнителна апаратура... Ама карай нали сме българи, всеки вика аз да съм добре е*ал съм ги другите. Плащайте, у мой приятел има Диема спорт, видях за какво става дума, безобразно качество и цял ден повторения, колкото до мачовете на живо стриймове винаги има аз не губя нищо. Само съжалявам че съм роден в овча нация.
- metodito
- Контакти:
Съгласен съм с автора и подкрепилите го. И не! това не е работеща пазарна икономика. И не! не е като в другите държави. Не може по средата на сезона да ти кажат: "Плащай още, ако искаш да гледаш това, за което си платил". Тук няма регулации и правила. Пазарна икономика е когато има избор. Тук няма избор, така че говорим за монопол, далавера и тоталитаризъм. Тея в една Англия щяха да ги разпердушинат от дела - Диема вече нямаше да я има барабар с Нова Груп - потребители, кабелни оператори, държавата, всички щяха да ги погнат. С една разлика. На Острова даже няма да си го позволят да го започнат, само в беззаконова бананова република като нашата може някакъв оператор-монополист (енергиен, търговските картели, които искате вземете), да ти извиват ръцете и никой да не го е еня за теб!
Върни се в “Футбол - България”