Хълк: В руския футбол расистките прояви са ежедневие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Хълк: В руския футбол расистките прояви са ежедневие

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 19:48

Бразилската звезда Хълк заяви, че в руския футбол расистките прояви са ежедневие. Хълк, който играе за шампиона Зенит (Санкт Петербург), говори пред чуждестранни репортери на базата на отбора и разкри някои от тъмните страни на руския футбол преди жребия за квалификационните групи за Мондиал 2018, който ще се тегли в събота в Санкт Петербург. Както е известно, Русия е домакин на световното първенство след три години.

"Расизъм има на всеки мач в руското първенство. В началото се ядосвах, но видях, че няма смисъл и сега изпращам целувки на феновете. Ако има подобни прояви и на световното първенство в Русия през 2018 година ще бъде много грозно", каза Хълк, който е най-скъпият трансфер в историята на руския футбол.

Щом дори този бразилски манго от държавното отборче Зенит си позволява да критикува футбола в Русия, значи нещата хич не са розови. В Катар е пълен ташак да има СП, това е ясно на всички. Но дали през 2018 година няма да е твърде нажежена международната обстановка, за да може да се проведе нормално Световното? :?:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Хълк: В руския футбол расистките прояви са ежедневие

Мнениеот aleksandrov77 » 20 юли 2015 20:17

Расизъм има само в болните и промити от хамериканската пропаганда мозъци!
Иначе има напълно нормална неприязън към хората с друг цвят на кожата,когато има прилив на емигранти от Африка и Азия и вършат мизерии в Европа!
Аз лично съм най-нетърпим към черните! Не ми харесва това, че през последните няколко десетилетия изкуствено ги направиха хора !
"Световният елит", който управлява света реши да си прави експеримент с човечеството!
Дадоха огромни привилегии на чернокожите! Не права, а привилегии !
Така например, ако за едно и също работно място кандидатстваха бял и чернокож с еднакви показатели, то беше предпочитан черния!
На черните също като на нашите цигани се даваха пари на калпак, за да могат да станат хора!
В резултат на това се стигна до абсурда днес белите деца от източна Европа да мислят негрите за някаква по-висша раса, която е съставена само от звезди - в спорта, музиката и т.н.!
Всъщност дядовците на тези "звезди" още скачат по клоните на дърветата в Африка, но това не е известно на младото поколение, което учи историята на света от телевизията!
Иначе тези неща, за които говорят в интервюто, не се случват само в Русия , ами и в САЩ, и в Западна Европа!
Много им се иска на хамериканците Световното през 2018 да не е в Русия , а в САЩ или Западна Европа, но светът се развива и след 5-10 години руския и китайския език ще са по-важни и по-говорими в света от английския!
Новите международни езици ще са руския и китайския!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 юли 2015 20:27

Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 юли 2015 20:30

Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
!
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове! :)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 20:30

aleksandrov77 написа:Расизъм има само в болните и промити от хамериканската пропаганда мозъци!
Иначе има напълно нормална неприязън към хората с друг цвят на кожата,когато има прилив на емигранти от Африка и Азия и вършат мизерии в Европа!
Аз лично съм най-нетърпим към черните! Не ми харесва това, че през последните няколко десетилетия изкуствено ги направиха хора !
"Световният елит", който управлява света реши да си прави експеримент с човечеството!
Дадоха огромни привилегии на чернокожите! Не права, а привилегии !
Така например, ако за едно и също работно място кандидатстваха бял и чернокож с еднакви показатели, то беше предпочитан черния!
На черните също като на нашите цигани се даваха пари на калпак, за да могат да станат хора!
В резултат на това се стигна до абсурда днес белите деца от източна Европа да мислят негрите за някаква по-висша раса, която е съставена само от звезди - в спорта, музиката и т.н.!
Всъщност дядовците на тези "звезди" още скачат по клоните на дърветата в Африка, но това не е известно на младото поколение, което учи историята на света от телевизията!
Иначе тези неща, за които говорят в интервюто, не се случват само в Русия , ами и в САЩ, и в Западна Европа!
Много им се иска на хамериканците Световното през 2018 да не е в Русия , а в САЩ или Западна Европа, но светът се развива и след 5-10 години руския и китайския език ще са по-важни и по-говорими в света от английския!
Новите международни езици ще са руския и китайския!

Направо превъртя играта. :lol: Нали говореше за уважение към по-възрастните, бе, двуличник?!? :?: Жалък популист си ти.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 20:31

Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.

Германия имат един от най-мултиетническите национални отбори. Какво ли ще бъде отношението на руснаците към Боатенг, да речем? :?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 юли 2015 20:36

aleksandrov77 написа:
!
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове! :)

Аз съм посещавал Москва, но за тогава съм планирал освен нея Санкт Петербург и Нижни Новгород.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 юли 2015 20:38

diplomat написа:

Германия имат един от най-мултиетническите национални отбори. Какво ли ще бъде отношението на руснаците към Боатенг, да речем? :?

Има доста тъмнокожи в руското първенство. Иначе се планира приятелски мач между Русия и Германия за откриването на един от новите стадиони за Световното.

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 20:45

Neron написа:
diplomat написа:

Има доста тъмнокожи в руското първенство. Иначе се планира приятелски мач между Русия и Германия за откриването на един от новите стадиони за Световното.

Да, и те постоянно са освирквани, обиждани и оприличавани на маймуни. Имаше даже един случай, където един го целеха с банани и той взе, че си тръгна. :lol: Съмнявам се, че на немските футболисти ще им е приятно такова отношение.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 юли 2015 20:58

Едва ли ще има толкова руснаци на мачовете на Германия и не мисля, че биха тръгнали да правят подобни глупости. Мерките за сигурност ще са жестоки.

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Футбол - Свят”