Здравейте съфорумници!
Отдавна вече не влизам във форума, надявам се сте добре. Не знам колко от старите потребители въобще влизат тук.
Сетих се за тоя форум безпричинно и оонеже съм изкарал много време тук, в безсмислени спорове с тролове, както и в сблъсъци на интереси и принципни (футболни и житейски), и реших да ви споделя един проблем, който ме сполетя миналия месец. Проблем, който ме подразни повече, отколкото очаквах. Интересно ми е дали и вие сте изпадали в подобни ситуации и как сте реагирали (мъжете, по презумпция).
Бях на българското черноморие миналия месец. Приятелката ми работи в едно заведение за лятото. Накратко, оплаквала ми се е от клиентите. Що за идоти са, простаци, вулгарни и пр. Имаше един, който изпъква над вuсички. Държал се много вулгарно.
Един ден, докато бях в заведението, въпросния човек дойде (очакваше се да дойде на почивка). Мъж на средна възраст (43-45) висок около 170 и много слаб. Видимо алкохолизиран.
Държа се прилично, с нея, след като разбра, че съм й приятел, но със всички други се държа арогантно и вулгарно.
Човечецът е съдия, жена му е съдия също от голям, голям, голям град (избягвам имена и факти).
Собстевениците на заведението го търпят по неясни за мен причини. Както и персонала другите клиенти, а той си развява коня.
Така или наче, след като се запозна с мен и до няколко дни се алкохолизира, а аз го избягвах, той започнал да прави сцени на приятелката ми, да се държи вулгарно пак..
Това тя ми го каза, чак след като й обещах, че няма да правя нищо...
Така, накратко - на 26 съм, спортувам или по-скоро потичквам из парковете, ходя на лостове и дигам тежести, но по-важно, от миналата есен, което прави някъде 9 месеца тренирам Крав Мага и съм участвал в десетки спаринги.
След като ми каза, аз отидох при пияндурника и му казах, че ако продължава така, ще му направя нещо лошо и че съм наясно, че още на другия ден ще си извади медицинско и че ще ме съди,и че е трябва и аз да търся мои познати, роднини и да изгърмя патрони, за да се отърва, за дето съм набил един боклук.
Казах, че това ме подразни повече, отколкото очаквах. Да, нямаше проблеми след това, но може би тя не ми е казала, щото въпреки обещанието нахълтах с трясък. Тоя е от хората, които са готови да си изядат боя, а после да стоварят всичко каквото имат върху теб, напук. Чувства се закрилян от позицията и познанствата си. Ьа това и никой явно не му казва нищо.
Издразних се, че не направих повече, макар, че щях да имам проблеми, ясно ми е.
Въпреки, че има шанс следващия месец пак да се засечем.
Вие попадали ли сте в такива ситуации, заради половинките си? Ако е за мен не ми пука какво ще говори, защото знам, че такива хора обикновено са комплексари. А и знам, че физически няма с какво да ме заплаши. Но с половинката е друга работа...
Какбихте постъпили вие? Имате ли подобни случки и истории.
Поздрави.
За дребните душици или как се справяме с тях.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За дребните душици или как се справяме с тях.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Re: За дребните душици или как се справяме с тях.
Едно трябва да ти е ясно! Системата е той и Той е системата! Ако искаш ефективно деяние, то не трябва да ползваш системата!
Но пък можеш напълно да се довериш на самата Система, но в частта с нейната ефективност! Системата не е много ефективна, когато трябва да разкрие и събере доказателства, че в малък курортен град, някакъв си алкохолизиран съдия е бил леко обеззъбен в късните часове на денонощието от неизвестен извършител!
Но винаги е по-добре да ползваш системата, можеш леко да го запишеш на телефона си, да повдигнеш дело за оскърбление и непристойно поведение и да разпространиш клипа в социалните медии и по телевизиите! Така за да отърве неприятностите, той ще бъде принуден да си затвори плювалника и да пораздаде рушвети на колегите си, че да се поизмъкне! После Тиквата ще го назанчи за шеф на съдиите, ама това след няколко години!
Но пък можеш напълно да се довериш на самата Система, но в частта с нейната ефективност! Системата не е много ефективна, когато трябва да разкрие и събере доказателства, че в малък курортен град, някакъв си алкохолизиран съдия е бил леко обеззъбен в късните часове на денонощието от неизвестен извършител!
Но винаги е по-добре да ползваш системата, можеш леко да го запишеш на телефона си, да повдигнеш дело за оскърбление и непристойно поведение и да разпространиш клипа в социалните медии и по телевизиите! Така за да отърве неприятностите, той ще бъде принуден да си затвори плювалника и да пораздаде рушвети на колегите си, че да се поизмъкне! После Тиквата ще го назанчи за шеф на съдиите, ама това след няколко години!

Lyubooo написа:Едно трябва да ти е ясно! Системата е той и Той е системата! Ако искаш ефективно деяние, то не трябва да ползваш системата!
Каква е тая тиква, дето ще го назначи за шеф?
Какво да те уча - набарай го насаме без свидетели и му счупи зъбите
Няма ли свидетели, нищо не може да докаже ... Избираш си ден преди да си тръгнеш, оформяш го и палиш мотора

Леевски, оле

- MainEventer
- Контакти:
В тъмна уличка без свидетели. Какво ще докаже ?
Идеята за клип, която беше дадена също е добра.
Идеята за клип, която беше дадена също е добра.
-
- Контакти:
boabbb написа:Какво да те уча - набарай го насаме без свидетели и му счупи зъбите![]()
Няма ли свидетели, нищо не може да докаже ... Избираш си ден преди да си тръгнеш, оформяш го и палиш мотора
![]()
Напротив,чупиш го от бой без свидетели и ДНК доказателства и на другия ден сядаш на неговата маса.
Ако наистина е нагъл ще си изпусне нервите и ще го потрошиш втори път,но пред свидетели.в същото време при обработката ще си заличил предните доказателства и те така.
Бой е..не България да им е тясна.
Аз също съм влизал в залата да понауча нещо от уличния бой „КРАВ МАГА„ на евреите,не съм научил кой знае колко,но самочувствието вече ми е друго.
Ще ти кажа това,което ми казваха полицаите в курортното градче където си карах ваканциите!При всеки сутришен арест/призовка ни казваха:Вие няма ли да спрете да ги биете тия цигани ПРЕД СВИДЕТЕЛИ?После се налага да ви задържаме!
-
- Контакти:
BRF написа:Ще ти кажа това,което ми казваха полицаите в курортното градче където си карах ваканциите!При всеки сутришен арест/призовка ни казваха:Вие няма ли да спрете да ги биете тия цигани ПРЕД СВИДЕТЕЛИ?После се налага да ви задържаме!
Много си прав точно така се прави без свидетели,аз имам познати полицаи които няма как да си вършат работата и много се ядосват ,когато има конфликт между цигани и българи ,заради скапаните ЖУРНАЛИСТИ.
Всеки бит мангал ще бъде показван десетки пъти по уж Българските медии и затова полицията остава с върза и ръце.
Аз призовавам българските журналисти да престанат да помагат на ангалите,ако няма журналисти каймата е сигурна и циганите го знаят това.
-
Хммм, съдия, със сигурност има връзки в системата.
Това нещо - "Бой, ама да няма свидетели", няма как да стане.
Винаги ще се изкопа свидетел.
В крайна сметка, после ще си ти, срещу цялата съдебна система, за кой ли ще се застъпят съдиите ?
Аз съм на 35 г. и живота ме е научил, че само един непукист може да сплаши друг непукист.
Аз бих му казал, че при следващо действие, което не ми хареса, ще лежа в затвора, но той за сметка на това, ще кара остатъка от живота си на течна храна.
Ако случайно бъда възпрепятстван да му избия зъбите и изтръгна езика, ще платя и друг ще го направи.
Така на лекето ще му стане ясно, че не само аз съм проблем, дори и да ме превари, няма да му се размине.
С една дума, "Ти може да си някой, но идея си немаш, аз кой съм"... Малко е клиширано, но срещу "недосегаеми" кретени, върши работа.
Това нещо - "Бой, ама да няма свидетели", няма как да стане.
Винаги ще се изкопа свидетел.
В крайна сметка, после ще си ти, срещу цялата съдебна система, за кой ли ще се застъпят съдиите ?
Аз съм на 35 г. и живота ме е научил, че само един непукист може да сплаши друг непукист.
Аз бих му казал, че при следващо действие, което не ми хареса, ще лежа в затвора, но той за сметка на това, ще кара остатъка от живота си на течна храна.
Ако случайно бъда възпрепятстван да му избия зъбите и изтръгна езика, ще платя и друг ще го направи.
Така на лекето ще му стане ясно, че не само аз съм проблем, дори и да ме превари, няма да му се размине.
С една дума, "Ти може да си някой, но идея си немаш, аз кой съм"... Малко е клиширано, но срещу "недосегаеми" кретени, върши работа.
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Това е положението в България, всеки иска справедливост, но той да я раздава. Естествено,че трябва да потърсиш справедливост от тези, които имат право да я раздават.