Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 1:1 FT
Началото е такова, каквото е. Да, хубаво бе да започнем с победа, па макар била тя и минимална. Не забравяйте обаче, че можеше и да загубим мача, така че положението не толкова трагично като за първи кръг. Само Левски!
Последна промяна от TristaNNN на 20 юли 2015 14:10, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

csimoen2 написа:
Вчера гледах и уж "претендентите" за титлата:
Берое трагични, без никаква идея, бавни, тромави, нещо се помислиха за много добри. Биха един изключително слаб отбор в първия предварителен кръг на Лига Европа и решиха, че ще взимат титлата...
Литекс са сериозен отбор, още повече с Люпко Петрович, според мен основен претендент за първото място.
Черно море са слаби, още повече когато говорим за първенство, натрупване на мачове и това, че след една-две загуби още повече ще свалят гарда.
Силата при тях е в елиминационни мачове и турнири.
Така, че положението при Левски не е толкова зле, просто защото цялото първенство е слабо в момента...
Да, всички са слаби, това е вън от съмнение. Но не трябва да се надценява слабостта на Берое и Черно море, защото те играха в четвъртък в ЕКТ и аз лично очакавах да не могат да спечелят. Няма български отбор, който да може да играе сряда-събота, още по-малко пък съвсем несвикналите на това Берое и Черно море. Но те ей сега ще отпаднат и ще се види, че са по-добре от нас. Дано и ние да наваксаме с форма и евентуално някой нов играч.
Сега разбирате ли какъв безумно слаб отбор ни надигра в първия кръг и срещу каква защита не създадохме голово положение
- slash1912
- Контакти:
Прав си,обаче и вие не сте нещо особено,днес ако тоя зад вратата имаше топки да признае очевадния гол,си падахте.
- ralka_levskarka
- Контакти:
slash1912 написа:Прав си,обаче и вие не сте нещо особено,днес ако тоя зад вратата имаше топки да признае очевадния гол,си падахте.
Ако тоя другия имаше топки, при 1:0 имаше дузпа за Левски. Май ставаше друг мача? И да, това стана преди удара на Асприля, но как няма 16 000 клипа за това. Топката отива към вратата, насочена е в очертанията, ръката е в страни и кълбото се отбива в нея. Какво да е? А тоя рунтавия такива блъскания, а картон йок, ама кво ли се хабя, ние сме купили съдиите, как, затова вчера изгониха Минев, за да може в Разград да сме с още по- калпава защита, тва ще е някакъв стратегически ход.