[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Qty_z61labI[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sirene написа:Аз пък не съм съгласен да гостувам на Герена, докато там има строеж. Предлагам в 11-я кръг вие да ни домакинствате на "Българска Армия". ОК?
Eminem написа:Щом за жълтите това не е проблем,
ръководството на Левски задължително трябва да създаде възможно най-тежките условия за папагалите. Да ги сложат в някоя кутия, в която да е 50градуса жега и без видимост.
1palq4o1 написа:nib написа:Няма кой да ти върже на обида селянин в Пловдив.
иначе:
Банишора, Барите, Бокар, Борово, Ботунец, Враждебна, Връбница, Горна баня, Горубляне, Драгалевци, Дървеница,Красно село, Кремиковци
Крива река, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Момкова махала, Мусагеница, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне (квартал)
Сеславци, Симеоново, Слатина, Суходол
селяни викаш
Ей, чесън
Хубаво е като дрищиш по форумите да го правиш както трябва-за твое сведение "Банишора" е в широкия център на София, ама как да го знае това мангал от Столипиново???
Не знам кой е селянин ( отговор на предишен твой пост) ама знам, че си прост като буков жълъд!
the_blue_fan написа:Eminem написа:Щом за жълтите това не е проблем,
ръководството на Левски задължително трябва да създаде възможно най-тежките условия за папагалите. Да ги сложат в някоя кутия, в която да е 50градуса жега и без видимост.
А не без видимост. Как ще видят тогава поредната си разгромна загуба от Левски ??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта