Молба-съвет към ръководството на Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Молба-съвет към ръководството на Ботев!
аиии кЪнарииииееЕеЕ 

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Няма кой да ти върже на обида селянин в Пловдив.
иначе:
Банишора, Барите, Бокар, Борово, Ботунец, Враждебна, Връбница, Горна баня, Горубляне, Драгалевци, Дървеница,Красно село, Кремиковци
Крива река, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Момкова махала, Мусагеница, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне (квартал)
Сеславци, Симеоново, Слатина, Суходол
селяни викаш
иначе:
Банишора, Барите, Бокар, Борово, Ботунец, Враждебна, Връбница, Горна баня, Горубляне, Драгалевци, Дървеница,Красно село, Кремиковци
Крива река, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Момкова махала, Мусагеница, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне (квартал)
Сеславци, Симеоново, Слатина, Суходол
селяни викаш

- Thurman Murman
- Контакти:
the_blue_fan написа:Те жегите ще свършат, първенството ще свърши. Но селянина ще си остане такъв. Селски отбор, селски управници, селски фенове. Вие на село искате лукс като трибуна ? Е няма как да стане това.
Много остроумен си станал, откакто Пеевски ви нахлузи чалмите. То като ви погледнат трибуната със знамената на Пазарджик, Шумен, Стамболийски, Дуванлии, Симитли и Враца... оп, без Враца вече

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

-
- Контакти:
the_blue_fan написа:saffron написа:"Стойчоуу къдие е купата биеее , да ти еа майкътъъ "... тия верно са примати
Канариии побиеда над сините гуведа ... яко енимъл ченъл
Аре пейтиии дьеее
Е ти как очакваш да ти дават тон като се бяхте събрали отвсякъде. Даже аре пейтии дее си е най правилното дето се чуваше от вас. Бяхте 220 човека, като от тях 20 от София и по двама от 100 краища на "синя България". Минах покрай вас преди мача и се схванах като ви слушах и се замислих какво става, кви са тия честно и такава ли е цялата ви публика. Даже помежду си не се разбирахте. Един вика на другия айди артик Левски ша бийй нес, другия вика кой че е..ме. Трети вика има ли биУети, а до него някъв му отговаря - я съм отсаде сега дордох . Един седeше прав до оградата като наср*н и вика "изтропнали са ми сандалете".
Не случайно и не пяхте, защото ако замякат 100 диалекта и щеше да стане страшно. Най-гадното е, че даже името на отбора не си знаят половината и викат само уески.
Последна промяна от samatoranaga на 19 юли 2015 14:30, променено общо 4 пъти.
Много ми е забавно как сини селяци от цяла България, които ходят на мач на Левски единствено когато гостуват близко до родното им място наричат жителите на един от най-старите градове в Европа селяни 

- Thurman Murman
- Контакти:
Sirene написа:Много ми е забавно как сини селяци от цяла България, които ходят на мач на Левски единствено когато гостуват близко до родното им място наричат жителите на един от най-старите градове в Европа селяни
Щом собствените им футболисти им храчат в лицата, смятай ква стока са "гражданите" от Съединение и Симитли...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8Uasrz8TByg[/youtube]
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- the_blue_fan
- Контакти:
Това, че живееш в Пловдив не означава, че си станал гражданин. Същото се отнася и за столицата. Чухме ви интелигентните фенчета. При всеки отсъден тъч за Левски скачат сякаш нещо ужасно е станало. Направо на кръв. Диви селяни - това е.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Това, че живееш в Пловдив не означава, че си станал гражданин.
така е , но това че живееш в София на 89,90 % означава че си селянин. Това показва историята. Иначе и вас сме ви виждали и чували. И цяла БГ ви знае. Хайде да не ми се правиш . А?
Сутрин един коматевец води кравата на водопой, друг го пита.
Каде си торнал аго?
Ша пое ба.
Вечер се прибира и същия го пита.
Какно ша правиш ейся?
Ша дое ба.
Иначе по тв се чуваха още по проЗташки муабети
Каде си торнал аго?
Ша пое ба.
Вечер се прибира и същия го пита.
Какно ша правиш ейся?
Ша дое ба.

Иначе по тв се чуваха още по проЗташки муабети

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- the_blue_fan
- Контакти:
nib написа:Това, че живееш в Пловдив не означава, че си станал гражданин.
така е , но това че живееш в София на 89,90 % означава че си селянин. Това показва историята. Иначе и вас сме ви виждали и чували. И цяла БГ ви знае. Хайде да не ми се правиш . А?
Да не те засегнах нещо

ЛЕВСКИ СОФИЯ