Молба-съвет към ръководството на Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Молба-съвет към ръководството на Ботев!

Мнениеот ss1914 » 19 юли 2015 12:26

nib написа:аз и ЛК мислим че стадиона ни е нормален. е ся че някъв добитък мисли иначе...кво да направим. трудно се угажда на всеки

Като е нормален, гледай ти до мрежата, а трибуната да е за нас, но няма да стане, защото и ти знаеш че това не е нормално и го няма никъде
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2015 12:29

В правилниците има много ясно написано, че трябва да се създадът условия за гостуващите фенове,

и правилника е изпълнен... е ся вие и комфорт тъсите. ми може и по една лафка от двете страни на сектора да искате....

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 юли 2015 12:30

Sirene написа:
ЕМИЛ написа:
Sirene написа:Заради вашите идиотии не можахме да дойдем на последния ни мач на Герена. Марш във В група тогава и вие :lol:

Я припомни ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gSgIG6vfwn4[/youtube]

Не се прави на ощипана мома .И двете агитки липсват .

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2015 12:31

ss1914 написа:
nib написа:аз и ЛК мислим че стадиона ни е нормален. е ся че някъв добитък мисли иначе...кво да направим. трудно се угажда на всеки

Като е нормален, гледай ти до мрежата, а трибуната да е за нас, но няма да стане, защото и ти знаеш че това не е нормално и го няма никъде

аз съм си на стадиона. като ти е кофти не идвай.

Sirene

Мнениеот Sirene » 19 юли 2015 12:31

ЕМИЛ написа:[
Не се прави на ощипана мома .И двете агитки липсват .

Какво ме интересува вашата агитка ? :lol: Аз исках да отида на този мач и не можах, защото заради вашите идиотии в Ловеч не ми предоставихте възможноста да гледам отбора си на живо. Марш във В група 8-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 юли 2015 12:33

nib написа:
ss1914 написа:

аз съм си на стадиона. като ти е кофти не идвай.

Ебaти тъпата логика

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 юли 2015 12:33

Най- малкият стадион в историята на А група, този в Коматево, ще се използва дълги столетия като дом на жълтите, моят съвет-молба към гражданите е просто да не го посещавате. Освен , че е най- малкият в историята, той е и с най- лоши условия за феновете, в ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ на А група, подобна пародия на стадион може да създаде единствено жълтур.
Последна промяна от mark1926 на 19 юли 2015 12:34, променено общо 1 път.

Sirene

Мнениеот Sirene » 19 юли 2015 12:33

Тъпа логика е да не си бил на мача, но да ревеш за клетката за гости :lol:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 юли 2015 12:34

ss1914 написа:

Затова и написах още на първата страница, че не е удобно за никой, но това е положението в момента. Не да ми се правите на умни, как едва ли не трябвало да си бутнем базата, за да ви е комфортно и да не ви е топло. Чак и вентилатори искаха някои :lol:
Вече съвсем отделен въпрос е, че дали условията са нормални или не, това НЕ го решавате вие. Има си комисии, които ежегодно се занимават с лицензиране и щом те са прецениели, че става, значи става. Точка. На някой като не му е удобно, да си стои у тях на климатика!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 19 юли 2015 12:36

Чак и стадион стана. :mrgreen: Чак и мачове от А-група на него се играят. :oops: Побиращ 3000 до 3500 души или 5 до 6000 дребни пилешки душици. 8-) Коматевска идилия, братче! :lol:

Върни се в “Ботев”