Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот matador1 » 19 юли 2015 12:16

streetbard написа:Това за Пегасите звучи много добре. Защо, в такъв случай, като са ги питали феновете, те са искали орли?

Защото в БГ няма традиции. Орли, вълци, лъвове са най-яките животни нали знаеш... :lol: То и ЦСКА да се чудиш защо имат петолъчка и нося това глупаво за днепното време име.

Просто хората в разград вероятно масово дори не знаят какво е типично за тях. Както повечето хора в страната.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 19 юли 2015 14:36

Най-големия квартал в града се казва "Орел" ...слочаенос ? :д

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 19 юли 2015 15:19

Преди 4 години Домусчиев бил питал феновете какъв да е прякора хаххахахха, вярвайте си.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 19 юли 2015 17:28

Спрях да гледам комедийни сериали заради изцепките тук. Голям смях, баце ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 19 юли 2015 23:08

Viv.Brooke написа:Спрях да гледам комедийни сериали заради изцепките тук. Голям смях, баце ;)

Тук беше умряло всичко, но гледай изродският форум как го съживихме с 2 загуби! :) :) :)
Някой се хранят не от собствените си успехи, а от неуспехите на другите!
Аз съм от Микре Юнайтед

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 юли 2015 12:03

mozart написа:
Viv.Brooke написа:Спрях да гледам комедийни сериали заради изцепките тук. Голям смях, баце ;)

Тук беше умряло всичко, но гледай изродският форум как го съживихме с 2 загуби! :) :) :)

Има обаче едни тънки моменти, които се губят на феновете на Лудогорец. Когато отбора влезе в А група, а и след първия си сезон, всички демонстрираха европейско поведение, никой не се биеше в гърдите.
После обаче Домусчиев се опияни от успехите и започна да присъства навсякъде, да се изказва често за другите отбори. Неща, които хора като Батков, Ганчев, Гигов, които са/бяха във футбола много дълги години и рядко са правили.
Върлите фенове на другите отбори, конкуренти на Лудогорец разбира се няма да долюбват отбора, но когато Домусчиев се самозабрави, това подразни всички.
Вижте, че нападките са по-скоро към него, а не към отбора.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юли 2015 12:39

mozart написа:

А бе честно казано,същата умряла работа ви е форума.Освен това,не са много хората,които живо да се интересуват какво става при вас.Ако не беше наглостта на олигархчето(което предизвика 99%)от "омразата" към клубчето ви,щяхте да имате много сериозна морална подкрепа от феновете в България(както получаваше Литекс).

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 20 юли 2015 18:55

Литекс е получавал морална подкрепа така ли хахахахахха

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 20 юли 2015 19:31

BRF написа:
mozart написа:

А бе честно казано,същата умряла работа ви е форума.Освен това,не са много хората,които живо да се интересуват какво става при вас.Ако не беше наглостта на олигархчето(което предизвика 99%)от "омразата" към клубчето ви,щяхте да имате много сериозна морална подкрепа от феновете в България(както получаваше Литекс).

BRF приятелю Александър Томов след като ограби кремиковци(чиито пилони аз съм боядисвал преди години) и след това реши да се шикалкави с ЦСКА, ти виновен ли си като фен за това-трябва ли да изпитвам омраза към теб!? Слънцето изгрява и залязва( и хората са така), с домусчиев не можеш да ме трогнеш, но в аналите си остават записани успехите на т.н. клубче.
Може би ако всяка година бяхме на шесто място щяхме да сме по-симпатични но...тогава злобата щеше да е насочена към "силния на деня". И за "умрелия форум" не си прав, има хора и хора.В "живия" форум на ЦСКА направо пращи от интелигенция!
Аз лично съм се радвал и страдал с Лудогорец много преди Домусчиев!

Мир и любов, бъдете здрави.
Последна промяна от JACKO на 20 юли 2015 22:47, променено общо 1 път.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 20 юли 2015 22:24

BRF написа:
mozart написа:

За кой точно форум говориш? Не регистрираните потребители не виждат чата, където за съжаление всъщност се водят дискусиите, но каквото такова. Имаме си достатъчно хора при нас и най-важното е, че по нищо не приличаме на говедаро-чорбарските форуми, където свястна дума на практика липсва. То такава е и целта де, да няма простотии!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”