Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 18 юли 2015 02:20

FLANKER написа:Пичове,след по -малко 15 часа ,поемам към "фалиралите".
Ще топна ла..ата между островите и ще се срещна с едно от тези момчета и семеството му,както и той с моето.!
https://www.youtube.com/watch?v=usnF1Ne9Id0

В САЩ ли ще ходиш? :mrgreen:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 18 юли 2015 14:53

И кво стана сега, Ципрас искаше гърците да гласуват с "не" на референдума, а сега прие още по-неизгодна и унизителна сделка и на всичкото отгоре уволни министрите, които бяха против новата сделка :lol: Идиот, шизофреник или и двете :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 юли 2015 21:44

Кремъл иззлобя – зачеркна Каспаров от книга за историята на спорта
Името на световния шампион по шахмат Гари Каспаров бе изтрито от ръкописа на книга, посветена на 80-годишнината на популярния спортен клуб "Спартак", пише "Новости в шаха".

Луксозното издание, в което герои са повече от 200 известни и водещи възпитаници на „Спартак“, представители на различни спортове, се появи на пазара тази година. Един от авторите на книгата, Евгений Гик, разказва, че е бил помолен да напише специално за именити шахматисти и той предоставил очерци за двама много известни спартаковци – световните шампиони Тагран Петросян и Гари Каспаров. Материалите и снимките били приети без възражения.
Но когато авторът наскоро прелиствал изданието, открил очерка си само за единия от тях.
"В последния момент Каспаров бе отстранен - извинително ми обясни редакторът, съставител на сборника. - Но кой го е направил, не е известно. Не съм го очаквал. Опитах се да разбера нещо от топ мениджърите - казва авторът на есето, - защо така безцеремонно са изхвърлили от "Спартак" един от най-великите негови представители. Аз не намерих Гари и в списъка на „Спартак“ на носителите на ордени. Къде е неговия Орден на труда „Червено знаме“, къде е отличието му „Ордена на дружбата на народите“, както и множество други награди? В крайна сметка, по брой на победите и златни олимпийски медали на световни шампионати с Каспаров малцина могат да се сравняват, и не само възпитаници а „Спартак“.", коментира Евгений Гик.

По този повод Гари Каспаров написа кратък коментар в своята страница в Туитър: "Мисля, че ако лакеите на Путин искат да изтрият името ми от всички съветски или руски Книги на рекордите, най-малко ще трябва да поработят доста време над това".

Ако е вярно неам думи :?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 юли 2015 22:04

GA_ veliki написа:
Името на световния шампион по шахмат Гари Каспаров бе изтрито от ръкописа на книга, посветена на 80-годишнината на популярния спортен клуб "Спартак", пише "Новости в шаха".

Луксозното издание, в което герои са повече от 200 известни и водещи възпитаници на „Спартак“, представители на различни спортове, се появи на пазара тази година. Един от авторите на книгата, Евгений Гик, разказва, че е бил помолен да напише специално за именити шахматисти и той предоставил очерци за двама много известни спартаковци – световните шампиони Тагран Петросян и Гари Каспаров. Материалите и снимките били приети без възражения.
Но когато авторът наскоро прелиствал изданието, открил очерка си само за единия от тях.
"В последния момент Каспаров бе отстранен - извинително ми обясни редакторът, съставител на сборника. - Но кой го е направил, не е известно. Не съм го очаквал. Опитах се да разбера нещо от топ мениджърите - казва авторът на есето, - защо така безцеремонно са изхвърлили от "Спартак" един от най-великите негови представители. Аз не намерих Гари и в списъка на „Спартак“ на носителите на ордени. Къде е неговия Орден на труда „Червено знаме“, къде е отличието му „Ордена на дружбата на народите“, както и множество други награди? В крайна сметка, по брой на победите и златни олимпийски медали на световни шампионати с Каспаров малцина могат да се сравняват, и не само възпитаници а „Спартак“.", коментира Евгений Гик.

По този повод Гари Каспаров написа кратък коментар в своята страница в Туитър: "Мисля, че ако лакеите на Путин искат да изтрият името ми от всички съветски или руски Книги на рекордите, най-малко ще трябва да поработят доста време над това".

Сериозна ли е информацията? Синчец и Фланкер следят много различни източници, ако могат да споделят нещо по въпроса...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2015 22:20

Ами Каспаров е опозиция, а "Кабинетът Путин" постъпва така с опозицията - или ги изтрива, или затрива.
Понякога и двете, едно след друго.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2015 22:33

THE G.A.M.E написа:Ами Каспаров е опозиция, а "Кабинетът Путин" постъпва така с опозицията - или ги изтрива, или затрива.

Глупости, ЦРУ отстранява опозицията в Русия с цел да натопи Путин, разбра ли :!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 юли 2015 22:40

THE G.A.M.E написа:Ами Каспаров е опозиция, а "Кабинетът Путин" постъпва така с опозицията - или ги изтрива, или затрива.

Е стига, аз още от малък имах една детска книжка на Дисни за шах, в която научих за Каспаров. Не бива така да се постъпва с човек, дал толкова много на този спорт. Може и партенка да е статията, за това ми се щеше да има някакъв достоверен източник.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2015 00:24

Ще му накривят шапката на Каспаров, като не го напишат в книгата. :lol: :lol: Него целият свят го е признал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 19 юли 2015 01:14

Представителите на германските власти са започнали да използват мобилни телефони за еднократна употреба поради безпокойството от евентуално подслушване, съобщи днес германското списание "Шпигел", цитирано от ДПА.

Мобилните телефони, които се унищожават, след като съответните официални лица се приберат в Германия, се използват не само в страни като Китай и Русия, смятани понякога за конкурентни на западния свят, но и при визити в близки съюзници като Великобритания и САЩ.

По данни на "Шпигел" различни специални служби са предупреждавали от десетилетие за мобилните телефони и рисковете от подслушване, особено предвид честата практика политиците на посещение да оставят отвън мобилните си телефони, когато влизат някъде за тайни преговори. Но оставените без надзор устройства дават възможност на разузнавателни служби да ги манипулират и дори да качат на тях програми за шпионаж.

Федералната служба за киберсигурност на Германия е посъветвала политиците да използват телефони за еднократна употреба и да свалят на тях само данни, които са важни за съответното им пътуване.

Опасенията от шпионаж се засилиха след продължаващите повече от година разкрития за предполагаемо подслушване от страна на Агенцията за национална сигурност на САЩ на телефоните на канцлера Ангела Меркел и други ключови германски политици.

"Има ясни сигнали, че хората започват да стават по-чувствителни /по въпроса/", каза цитиран от "Шпигел" източник от сферата на сигурността.

Тази тенденция обаче не е обща. При последни посещения, съответно в Куба и Китай, министърът на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер и на икономиката Зигмар Габриел са отишли с обичайните си телефони, допълва списанието.

http://www.dnes.bg/world/2015/07/18/ger ... naj.270419

Хмм, интересно...... :roll:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 19 юли 2015 09:25

diplomat написа:
GA_ veliki написа:

Сериозна ли е информацията? Синчец и Фланкер следят много различни източници, ако могат да споделят нещо по въпроса...

Сорка, не съм дал източника http://www.chess-news.ru/node/19570
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”