Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от парк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Re: Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от па

Мнениеот mirodes » 18 юли 2015 19:43

diplomat написа:
mirodes написа:Вижда се,че не ти достигат нито интелект,нито знания,за да пишеш теми на такова високо интелектуално ниво.Имаш две-три заучени фрази и дотам.Но ти казвам на теб и на твоите господари-ефекта от тази ви пропаганда е нулев.То се вижда и как единствената проруска партия едва влиза в парламента.Естествено не очаквам тази пропаганда да спре,защото ушанките успешно я провеждат в Русия и си мислят,че и тук номерът им ще проработи.Само че българите не са прости като руснаците.

Не се знае дали алахсандров не го прави с обратен ефект, защото дори неговите съмишленици се съмняват в думите му. Доказан лъжец е - няма смисъл да му се обръща внимание, защото той от това се храни и става по-силен.

Той много точно знае какво иска-а именно манипулация в полза на Русия.Само че неговите господари са подценили аудиторията на този сайт-те си мислят,че като е спортен сайт,тук влизат само олигофрени,които лесно можеш да манипулираш.Но като се изключат двама-трима откровени дебили ,повечето посетители имат широка обща култура и не се лъжат толкова лесно.Вчера излезе една статия в сериозно издание,че Русия харчи по над 100 милиона евро годишно в България за прокарване на своите интереси.Именно манипулацията в интернет форумите е много ефикасна стратегия.Този "александров" всеки ден пуска статии,които са личи ,че са умело написани и има много фина манипулация на факти.Но когато влиза в разговор с друг потребител има няколко заучени фрази-"нов световен ред","соросоиди" и дотам.Просто нивото на статиите не отговаря на неговите интелектуални възможности.То е ясно,че не ги е писал той,но и самите първи негови коментари и самата подборка на статииет говорят за интелект,който той не притежава.По принцип ефекта от такива манипулации е нулев,но такива статии ще продължат,защото някои хора получават пари за публикуването им в интернет.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 юли 2015 19:49

mirodes написа:
diplomat написа:
mirodes написа:Вижда се,че не ти достигат нито интелект,нито знания,за да пишеш теми на такова високо интелектуално ниво.Имаш две-три заучени фрази и дотам.Но ти казвам на теб и на твоите господари-ефекта от тази ви пропаганда е нулев.То се вижда и как единствената проруска партия едва влиза в парламента.Естествено не очаквам тази пропаганда да спре,защото ушанките успешно я провеждат в Русия и си мислят,че и тук номерът им ще проработи.Само че българите не са прости като руснаците.

Не се знае дали алахсандров не го прави с обратен ефект, защото дори неговите съмишленици се съмняват в думите му. Доказан лъжец е - няма смисъл да му се обръща внимание, защото той от това се храни и става по-силен.

Той много точно знае какво иска-а именно манипулация в полза на Русия.Само че неговите господари са подценили аудиторията на този сайт-те си мислят,че като е спортен сайт,тук влизат само олигофрени,които лесно можеш да манипулираш.Но като се изключат двама-трима откровени дебили ,повечето посетители имат широка обща култура и не се лъжат толкова лесно.Вчера излезе една статия в сериозно издание,че Русия харчи по над 100 милиона евро годишно в България за прокарване на своите интереси.Именно манипулацията в интернет форумите е много ефикасна стратегия.Този "александров" всеки ден пуска статии,които са личи ,че са умело написани и има много фина манипулация на факти.Но когато влиза в разговор с друг потребител има няколко заучени фрази-"нов световен ред","соросоиди" и дотам.Просто нивото на статиите не отговаря на неговите интелектуални възможности.То е ясно,че не ги е писал той,но и самите първи негови коментари и самата подборка на статииет говорят за интелект,който той не притежава.По принцип ефекта от такива манипулации е нулев,но такива статии ще продължат,защото някои хора получават пари за публикуването им в интернет.

Той дори не знае какво означава думата "соросоид", но свободно си я ползва и продължава да разсмива всички във форума с глупостите си. :lol: Лъжеше как бил учил висше в Русия, знаел руски, а постоянно правеше елементарни грешки, които дори аз не бих направил. Кашчей го налазва от време на време и тоя се свива като замръзнал ***. :lol: :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 18 юли 2015 20:04

diplomat написа:Той дори не знае какво означава думата "соросоид", но свободно си я ползва и продължава да разсмива всички във форума с глупостите си. :lol: Лъжеше как бил учил висше в Русия, знаел руски, а постоянно правеше елементарни грешки, които дори аз не бих направил. Кашчей го налазва от време на време и тоя се свива като замръзнал ***. :lol: :lol:

А теб те разкри ГОЛЕДОР какво представляваш! :mrgreen:
Колкото до мен - аз не търся одобрение нямам амбиции да се харесвам на никого! Аз ви пиша истини, върху които си струва да се замислите! А, кой ще ме харесва и кой не, това слабо ме интересува!
А самият факт, че си позволяваш да използваш обиди по мой адрес като "алахсандров", говори за ниското ти ниво на възпитание и изключително ниската ти култура!
Липсват ти първите 7 години!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 юли 2015 20:09

aleksandrov77 написа:
diplomat написа:Той дори не знае какво означава думата "соросоид", но свободно си я ползва и продължава да разсмива всички във форума с глупостите си. :lol: Лъжеше как бил учил висше в Русия, знаел руски, а постоянно правеше елементарни грешки, които дори аз не бих направил. Кашчей го налазва от време на време и тоя се свива като замръзнал ***. :lol: :lol:

А теб те разкри ГОЛЕДОР какво представляваш! :mrgreen:
Колкото до мен - аз не търся одобрение нямам амбиции да се харесвам на никого! Аз ви пиша истини, върху които си струва да се замислите! А, кой ще ме харесва и кой не, това слабо ме интересува!
А самият факт, че си позволяваш да използваш обиди по мой адрес като "алахсандров", говори за ниското ти ниво на възпитание и изключително ниската ти култура!
Липсват ти първите 7 години!

Не знам какво е разкрил, може най-после да е разкрил обратните си сексуални наклонности и да признае вечната си любов към бай Стою и чичо Лупи. :mrgreen: 8-) 99% от хората тук не ти искат "истините" и никой не ти вярва вече, защото си доказан лъжец. Точка и край на спора, ти като латерна може да продължиш, разбира се, но за мен си "кауза пердута".

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 18 юли 2015 20:31

diplomat написа:Не знам какво е разкрил, може най-после да е разкрил обратните си сексуални наклонности и да признае вечната си любов към бай Стою и чичо Лупи. :mrgreen: 8-) 99% от хората тук не ти искат "истините" и никой не ти вярва вече, защото си доказан лъжец. Точка и край на спора, ти като латерна може да продължиш, разбира се, но за мен си "кауза пердута".

Ти си прекалено ниска топка за мен , за да ти отговарям! Отказвам да споря с теб, защото знаеш само едно и също! И не аз съм лъжец, а ти!
Няма да отговарям на обидите ти ,защото не желая да слизам на твоето ниско интелектуално ниво!
Има потребители, които уважавам, като v.r.s , THE GAME и Betchualeng Arnaikem, защото те са хора , които макар и опоненти застават срещу мен не с обиди, а с аргументи и винаги става интересен и културен спор между нас!
Но не и теб, защото ти освен да обиждаш друго не знаеш! Откъде това самочувствие на всезнайковец и специалист по всичко?
Та ти вчера си се появил на този свят и тепърва ти предстои да изживееш живота си и да научиш много неща за него!
Аз когато бях на твоите години съм правил грешки, но имах елементарно уважение към по-възрастните хора!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юли 2015 20:34

mirodes написа:
diplomat написа:

В изданието сумата беше 10 милиона, при теб е 100 милиона, а няма да се учудя, ако след седмица стане и милиард. Любопитно ще е Нувел Обсерватьор да дадат справка и за сумата, харчена от САЩ за пропаганда в България, или на тях не им трябва да харчат, защото нашите медии и държавни мъже си го правят по симпатии към САЩ. Любопитно е също така, ако Русия харчи само за България такава сума, колко ли и излиза пропагандата в световен мащаб.
Ние винаги даваме на Големия брат това, което той дори не е поискал от нас, а всеки, дръзнал се да се усъмни в тази правота, става платен рубладжия.
Относно Александров 77-аз вчера ясно заявих подозренията си, че е антируски трол, защото с писанията си само провокира неодобрение и (понякога) откровена омраза. Имам позната от Варна, която е завършила в Москва, в Ломоносов, и знае отлично руски, а е учила там преди Александров. Освен, че знае руски, знае и да пише и то много добре и аргументирано, без да повтаря едно и също почти постоянно. Че на тоя в подписа му имаше две грешки в руския текст, има и една в българския текст, но не му пука явно, че и български не знае достатъчно добре :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 18 юли 2015 20:47

Кашчей написа:Относно Александров 77-аз вчера ясно заявих подозренията си, че е антируски трол, защото с писанията си само провокира неодобрение и (понякога) откровена омраза. Имам позната от Варна, която е завършила в Москва, в Ломоносов, и знае отлично руски, а е учила там преди Александров. Освен, че знае руски, знае и да пише и то много добре и аргументирано, без да повтаря едно и също почти постоянно. Че на тоя в подписа му имаше две грешки в руския текст, има и една в българския текст, но не му пука явно, че и български не знае достатъчно добре :mrgreen:

За твое сведение - никой не ми плаща!
Като видях САЩ и техните подгласници от ЕС какви неща свършиха с България ги мразя силно признавам си!
Че ги мразя от дъното на душата си - не отричам! Не отричам , че от време на време се паля и вживявам в коментарите си, особено когато става въпрос за САЩ и техните клакьори от ЕС!
А ти търсиш да се заядеш за най-малкото нещо с мен!
[offtopic]Къде ми е грешката според теб в подписа! Айде кажи я като си токова умен! За най-малкото гледаш да се заядеш с мен![/offtopic]
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юли 2015 21:01

aleksandrov77 написа:
Кашчей написа:Относно Александров 77-аз вчера ясно заявих подозренията си, че е антируски трол, защото с писанията си само провокира неодобрение и (понякога) откровена омраза. Имам позната от Варна, която е завършила в Москва, в Ломоносов, и знае отлично руски, а е учила там преди Александров. Освен, че знае руски, знае и да пише и то много добре и аргументирано, без да повтаря едно и също почти постоянно. Че на тоя в подписа му имаше две грешки в руския текст, има и една в българския текст, но не му пука явно, че и български не знае достатъчно добре :mrgreen:

За твое сведение - никой не ми плаща!
Като видях САЩ и техните подгласници от ЕС какви неща свършиха с България ги мразя силно признавам си!
Че ги мразя от дъното на душата си - не отричам! Не отричам , че от време на време се паля и вживявам в коментарите си, особено когато става въпрос за САЩ и техните клакьори от ЕС!
А ти търсиш да се заядеш за най-малкото нещо с мен!
[offtopic]Къде ми е грешката според теб в подписа! Айде кажи я като си токова умен! За най-малкото гледаш да се заядеш с мен![/offtopic]

СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРА НА САЩ!

КошмарЪТ на САЩ!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”