futbolqga написа:honda написа:THE G.A.M.E написа:honda написа:Повярвай ми за 3-5 хиляди евро не можеш да вземеш футболист от 2-ра дивизия на Бразилия. Времената в които в нашето първенство идваха футболисти от Първа Дивизия на Бразилия отминаха безвъзвратно. За справка Сисиньо,който е бил дълбока резерва във Сантос е преминал при тях от отбор от Втора дивизия за 3.5 млн евро. Отделно според мен бразилския пазар е силно надценен,моето лично мнение ,че бразилското първенство въобще не може да се сравнява с водещите европейски първенства. За Аржентина въобще не говорим,там цените са още по-високи .
Както писах, всичко е въпрос на търсене, но на място, не по-интернет.
Аз съм сигурен, че е напълно възможно да се намерят добри играчи в тези две страни ( в по-първият си поуст даже съм посочил и 3-та Див. ) ... Които няма да имат проблем да играят за заплата от порядъка на 3-5 хиляди евро.
Но въпроса е, да се иди, по-възможност даже ст. треньора, в случая С.С. и да се гледат на живо, да се установи контакт очи в очи с Клуб/играчи.
Последният път, когато човек от клуба ходи до Бразилия, става дума за "Мъри", привлякохме Жо и Зе.
Идеята ми е, да се прекъсне с установената през последните 6-7 години практика - "Едни хора ни предлагат, ние одобряваме".
С парите от комисионните ( които никак не са малко ) за мениджърите, които предлагат играчи, да се пратят Стоев и Топчо за 2 седмици, тогава да видим дали няма да си харесат играчи, които ще пасват на схемата и начинът ни игра.
Имахме спор относно цените на футболистите от Втор дивизия на Бразлия- виждаш,че Лудогорец за сумати време не могат да намерят централен нападтел за що годе разумна цена и накрая ще вземат лек нападател(не чист централен нападател) от Втора дивизия на Бразилия за 2 млн евро. Ние с нашите финанси не можем да си платим билетите на скаутите.
За Кафу ли говориш? Защото ако е за него, нещо сериозно си се объркал. Пича е собственост на отбор, който се бори за шампионската титла, иначе е играл в 10-тия (от 20 отбора) във временното класиране на А групата им. Не знам за каква Б група става въпрос. Ако говориш за някой друг - съжалявам, напълно вероятно е да съм пропуснал някоя новина.
Объркал съм се, извинявам се. Така и не можах да оправя регламента на бразилското първенство- кое беше щатското първенство,кое националното.