Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот honda » 18 юли 2015 13:42

futbolqga написа:
honda написа:
THE G.A.M.E написа:
honda написа:Повярвай ми за 3-5 хиляди евро не можеш да вземеш футболист от 2-ра дивизия на Бразилия. Времената в които в нашето първенство идваха футболисти от Първа Дивизия на Бразилия отминаха безвъзвратно. За справка Сисиньо,който е бил дълбока резерва във Сантос е преминал при тях от отбор от Втора дивизия за 3.5 млн евро. Отделно според мен бразилския пазар е силно надценен,моето лично мнение ,че бразилското първенство въобще не може да се сравнява с водещите европейски първенства. За Аржентина въобще не говорим,там цените са още по-високи .

Както писах, всичко е въпрос на търсене, но на място, не по-интернет.

Аз съм сигурен, че е напълно възможно да се намерят добри играчи в тези две страни ( в по-първият си поуст даже съм посочил и 3-та Див. ) ... Които няма да имат проблем да играят за заплата от порядъка на 3-5 хиляди евро.
Но въпроса е, да се иди, по-възможност даже ст. треньора, в случая С.С. и да се гледат на живо, да се установи контакт очи в очи с Клуб/играчи.
Последният път, когато човек от клуба ходи до Бразилия, става дума за "Мъри", привлякохме Жо и Зе.
Идеята ми е, да се прекъсне с установената през последните 6-7 години практика - "Едни хора ни предлагат, ние одобряваме".

С парите от комисионните ( които никак не са малко ) за мениджърите, които предлагат играчи, да се пратят Стоев и Топчо за 2 седмици, тогава да видим дали няма да си харесат играчи, които ще пасват на схемата и начинът ни игра.

Имахме спор относно цените на футболистите от Втор дивизия на Бразлия- виждаш,че Лудогорец за сумати време не могат да намерят централен нападтел за що годе разумна цена и накрая ще вземат лек нападател(не чист централен нападател) от Втора дивизия на Бразилия за 2 млн евро. Ние с нашите финанси не можем да си платим билетите на скаутите.

За Кафу ли говориш? Защото ако е за него, нещо сериозно си се объркал. Пича е собственост на отбор, който се бори за шампионската титла, иначе е играл в 10-тия (от 20 отбора) във временното класиране на А групата им. Не знам за каква Б група става въпрос. Ако говориш за някой друг - съжалявам, напълно вероятно е да съм пропуснал някоя новина.

Объркал съм се, извинявам се. Така и не можах да оправя регламента на бразилското първенство- кое беше щатското първенство,кое националното.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 18 юли 2015 13:46

futbolqga написа:
Eminem написа:
korteneca написа:Вероятно не се прави нищо за заздравяване на защитата заради бюджета. Днес излезе информация, че Стоев искал още двама футболисти, а Гонзо му разрешил само един. ;) Най-вероятно ще бъде Абди, а ако той откаже ще е втория след него, който са набелязали. А и Тонев каза, че няма да резреши и стотинка над зададения от тях бюджет. Аз поне така си обяснявам нещата. :roll:

В такъв случай се прави балансирана селекция. Минев сега го няма, кой ще ни е ляв бек срещу Ботев ?

Чак сега се замислих - как може да сме достигнали тавана на бюджета?! Просто е невъзможно! Ние имаме цифром и словом 12 (дванадесет!) играча над 20 години. От тях, за Йоргачевич и Минев се знае, че не взимат тавана. Отделно, хората взети по-скоро за резерви - Бодичека и Наско Курдов, също не взимат тавана. Да кажем, че средно взимат по 10 хиляди (което е почти тавана и е ясно, че не взимат толкова, много ама все пак - да видим най-лошия вариант) - общо са 120 000. Отделно, имаме Сашо Любенов, Дидо Иванов (който едва ли взима повече от 1-2 хил), Орачев (също), Цоневи, Краев, Мисяк и Илия Димитров. Средно да взимат по 4 хиляди (макар че 100% е по-малко), стават 32 000, тоест общо около 150 000.
Орязания и намален бюджет, който десет пъти повториха, че ще можем да плащаме без никакви проблеми на време е 200 000. За тези оставащи 50 000, не могат ли да се вземат крило, централен защитник и десен бек? Като имаме предвид, че тавана на заплатите ни е 12 000, то даже точно една максимална заплата ще ни остане свободна, ако случайно закъсаме преди края на прозореца на някой пост да можем да вземем още един.

В този бюджет влизат и заплатите на С.С. плюс екипа му.. не знам колко точно са, но са в тази цифра..

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2015 14:50

malchev написа:
futbolqga написа:
Eminem написа:
korteneca написа:Вероятно не се прави нищо за заздравяване на защитата заради бюджета. Днес излезе информация, че Стоев искал още двама футболисти, а Гонзо му разрешил само един. ;) Най-вероятно ще бъде Абди, а ако той откаже ще е втория след него, който са набелязали. А и Тонев каза, че няма да резреши и стотинка над зададения от тях бюджет. Аз поне така си обяснявам нещата. :roll:

В такъв случай се прави балансирана селекция. Минев сега го няма, кой ще ни е ляв бек срещу Ботев ?

Чак сега се замислих - как може да сме достигнали тавана на бюджета?! Просто е невъзможно! Ние имаме цифром и словом 12 (дванадесет!) играча над 20 години. От тях, за Йоргачевич и Минев се знае, че не взимат тавана. Отделно, хората взети по-скоро за резерви - Бодичека и Наско Курдов, също не взимат тавана. Да кажем, че средно взимат по 10 хиляди (което е почти тавана и е ясно, че не взимат толкова, много ама все пак - да видим най-лошия вариант) - общо са 120 000. Отделно, имаме Сашо Любенов, Дидо Иванов (който едва ли взима повече от 1-2 хил), Орачев (също), Цоневи, Краев, Мисяк и Илия Димитров. Средно да взимат по 4 хиляди (макар че 100% е по-малко), стават 32 000, тоест общо около 150 000.
Орязания и намален бюджет, който десет пъти повториха, че ще можем да плащаме без никакви проблеми на време е 200 000. За тези оставащи 50 000, не могат ли да се вземат крило, централен защитник и десен бек? Като имаме предвид, че тавана на заплатите ни е 12 000, то даже точно една максимална заплата ще ни остане свободна, ако случайно закъсаме преди края на прозореца на някой пост да можем да вземем още един.

В този бюджет влизат и заплатите на С.С. плюс екипа му.. не знам колко точно са, но са в тази цифра..

От този сезон възлизат на общо 20 000 за целия щаб (миналия бяха близо 30), т.е. пак остават 30 000 (и то в най-лошия случай - с доста задигнатите суми, които съм споменал горе... реално би следвало да са 40-50) - повече от достатъчно за 3 нови попълнения.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 юли 2015 15:04

futbolqga написа:
Der Schmarotzer написа:А аз имам малко по-друго виждане: защита ляво и дясно - Белаид и Цигането, в центъра Иванов и австриеца. В средата де Нойер, Костадинов и Цонев. В нападението от ляво Орачев, от дясно Краев и Прохазка като централен нападател. Роман е с класи над всички централни нападатели, които са в момента в Левски, нищо, че досега не е играл като такъв. Само така имаме шанс за победа.

То само там не сме го слагали да играе, така че нищо не пречи - интересна е идеята ти. Иначе и аз мисля, че трябва да пробваме Мики по лявото крило. Защитата и центъра на терена бих ги оставил като теб, но бих сложил Прохазка на дясно крило (Краев хич го няма на крилото), Краев зад нападателя, Мики в ляво и Махмудов централен (миналия сезон е вкарал доста голове, значи има добър завършващ удар, а и е бърз - за контраатаки е убиец).

Идеята ми за нападението беше за този мач - Махмудов няма силици за повече от 20 минути. Ако обаче вкараме Махмудов, някой от центъра трябва да остане резерва. За това си мислех да се пробва Роман като център-нападател, ляво крило Мики, дясно - Краев, а Махмудов да влезе последните 20-30 минути. От мачовете, които съм му гледал, Краев играе и се движи най-добре като крило или атакуващ полузащитник по дясното крило, когато има хора с които да комбинира разбира се. На мнение съм, и че на Мики силата му съвсем не е ляв бег, а атакуващ полузащитник от ляво или направо ляво крило - има чудесен спринт, дрибъл и не лошо центриране, освен това се връща и помага на защитата, т.е. участва и в трите фази на играта много активно. Ако Гонзалес и Стойчо развиват истинските качества на юношите наистина ще се получат нещата, но ако се продължава както до сега, и тези ги пиши бегали. Ето например Деян Иванов - момчето още миналата година в контролите беше най-добрият защитник, защо цяла година не получи никакъв шанс, а си патихме от некадърниците отзад... Близнаците имат също много добър потенциал, ако беше останал Аниете, около него щяха да получат голямо развитие, още повече, че те пасваха на неговата игра. Докато обаче Мисяк остана на положението, което беше още миналата година, не е мръднал в развитието си.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2015 15:31

Не знам, хора. Големи тъпотии стават напоследък.

http://topsport.ibox.bg/news/id_536319247

Още двама. Нападатели, разбира се. :evil: Ако има нещо положително в цялата работа е, че футболистите карат проби, а не ги вземат веднага.

Иначе... Имам двама приятели. И двамата имат нормален доход. Единият обаче като си купува неща, да речем дрехи, ходи в онея магазини, дето продават блузи за 10 лева и обувки за осем. Не знам що го прави. Такъв е просто. Даже бира като си купува си взема от онези трилитровки. Другият приятел си купува по-рядко дрехи от първия, но когато го прави гледа да са качествени. Купува си гуменки не за 8 лева, които се късат след месец, а за 120, които носи няколко години. Същият този приятел за това време си е купил няколко чифта от осем лева, дрехите му са се износили що са ниско качество и дава луди пари за боклуци. Този вторият рядко пие, но когато го прави гледа да е нещо хубаво. Вместо три литра повръщано си взема да речем две Стели Артоа на цената на трите кила бълвоч, които първия си взема. И му е сладко, докато първия се мръщи, и на сутринта му е гадно...

Та, така и "Левски"...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юли 2015 15:35

Кройф едно време казваше, че няма значение колко гола е вкарал противникът, стига ти да вкараш с един повече. Май тоя сезон така ще я караме :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 юли 2015 21:06

Какво стана с Абди :?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 юли 2015 21:08

До сряда трябва да се разбере.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 юли 2015 21:26

Веднага трябва да вземем Асприля от Литекс :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2015 21:29

futbolqga написа:
Eminem написа:

Защо не смяташ заплатите на треньорите?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”