Майтап няма беше си доста облачно
Велизар Попов в интервю пред Спортал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Велизр Попов в интервю пред Спортал
Sole написа:kambata написа:Тея от Черно Море откакто махнаха Момиров не минава ден без някой селяндур от ръководството им като Вилиту да се изсере в някое интервю естествено задочното плюене по Левски е налице, видяха че няма да има ЕКТ и край
На пролет и Гонзо да Ви свири мача ще отнесете една ПЕТИЦА на ТИЧА и вместо ЕКТ ще има Е-х К-ъде Т-елета
[offtopic][/offtopic]
[offtopic]На какво хващаме бас, че "Сините" ще си вземат мача убедително на пролет ?[/offtopic]
Абе не ви ли писна .. нямате ли си сайт .. напролет е ясно че ше ви бием с много !
-
THE G.A.M.E
LUDAKIS написа:Абе не ви ли писна да си изливате помията в форума на гонг .. нямате ли си сайт .. напролет е ясно че ше ви бием с много !
Остави ги приятелю.......аз лично се радвам, че Футболен Клуб Левски, осмисля живота на много хора......и на левскари.....и на АНТИ'левскари !
Абе пичове аз писах само че Велизар казва много истини,а Вие започнахте да виете като глутница по месечина(без облаци).
kambata написа:Тея от Черно Море откакто махнаха Момиров не минава ден без някой селяндур от ръководството им като Вилиту да се изсере в някое интервю естествено задочното плюене по Левски е налице, видяха че няма да има ЕКТ и край
Що не си седиш в форума на Левски и не четеш писаното от вашите фенове относно проблемите ви със съдийството?
П.С. Искаш да кажеш, че тази година няма ЕКТ за Левски? Дааа, прав си!
Последна промяна от зеления на 26 дек 2009 18:12, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Сини фенове,вие никога не сте виновни за нищо
На вас,са криви съдиите,публиката,оградите,китайската мафия и Европейския съюз.
Този прословут мач с Чермо море,ще го помните докато сте живи.Спрете се малко и си гледайте празниците и не се ядосвайте.Не е полезно за здравето.
Само Черно море.
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Браво на Велизар Попов много ми хареса начина му на говорене в това интервю и е абсолютно прав за всичко което е казал.
- mertezaker
- Контакти:
Велизар Попов говори абсолютно вярно!!!
garfild8 написа:Сини фенове,вие никога не сте виновни за нищоНа вас,са криви съдиите,публиката,оградите,китайската мафия и Европейския съюз.
Този прословут мач с Чермо море,ще го помните докато сте живи.Спрете се малко и си гледайте празниците и не се ядосвайте.Не е полезно за здравето.
Угодното говорене на Батков и Гонзо им харесва на сините фенове.Спор няма много добре ги обработват двамата.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?