Премиършип - 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Премиършип - 2015/16
Мен Класи нещо не ме впечатли, като гледах 1-2 мача на Фейенорд. Имаше някакъв хайп около него, още преди световното. Има качества, но за мен Ленс е по-важното попълнение от двете.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Фабиан Делф премина в Сити.
sunscres92 написа:Фабиан Делф премина в Сити.
Очакван трансфер,но с такива попълнения ще им е трудно на Сити да спечелят титлата или да постигнат добро участие в ШЛ.Трансферната им политика е доста сбъркана от няколко сезона,но все пак ще стискам палци за тях,този сезон.
Е те го взимат, първо защото е англе, второ, защото е само 8м паунда и чак тогава, заради футболните му качества.
Интересното е, че на 3 пъти си промени мнението, но накрая подписа. Уж след някакви уверения (предполагам от Ходжсън), че дори и да не е 100% титуляр, пак ще има шанс за Евро2016.
Интересното е, че на 3 пъти си промени мнението, но накрая подписа. Уж след някакви уверения (предполагам от Ходжсън), че дори и да не е 100% титуляр, пак ще има шанс за Евро2016.

-
- Контакти:
Аз пък разбрах, защото и Бентеке напускал.
-
- Контакти:
Какво мислите за това - Chelsea to win the league, Aguero to be a top scorer, Bournemouth to stay up, and Arsenal to finish above Spurs - 21 коефицент.
Yaya Toure, Alexis Sanchez and Gilfy Siggurdson all to score direct free kick - 3 коефицент
Depay, Firmino and Sanchez to score more goals than Sterling - 4.5 коефицент.
Yaya Toure, Alexis Sanchez and Gilfy Siggurdson all to score direct free kick - 3 коефицент
Depay, Firmino and Sanchez to score more goals than Sterling - 4.5 коефицент.
На мен само втората възможност ми хареса.Не вярвам,че Челси ще грабне трофея отново и головете на Агуеро ще намалеят,може и някоя контузия да получи.За третата възможност ще кажа,че трябва поне приятелските на Ман Сити да видим,за да разберем къде ще играе Стърлинг.Също така си мисля,че Фирмино и Депай няма да излезнат такива голмайстори,за каквито ги мислим.В кой сайт залагаш?
Тва Арсенал да свършат преди тотнъм колко е коефициента? 1.1-1.2?

-
- Контакти:
ninjata написа:На мен само втората възможност ми хареса.Не вярвам,че Челси ще грабне трофея отново и головете на Агуеро ще намалеят,може и някоя контузия да получи.За третата възможност ще кажа,че трябва поне приятелските на Ман Сити да видим,за да разберем къде ще играе Стърлинг.Също така си мисля,че Фирмино и Депай няма да излезнат такива голмайстори,за каквито ги мислим.В кой сайт залагаш?
Това е от Skybet.