korteneca написа:Мляко с ориз написа:ахахха искрено ме забваляваш. Къде ще сме ние - нас не ни мисли.
Няма смисъл и да Ви мисля. То е ясно, че ще бъдете след нас в класирането.
Мляко с ориз написа:Ние всяка година ви вгорчаваме животеца и си личи по броя теми, които бълвате фенчетата на отбори, които не би трябвало тази година да ги интересуват турнирите
Ама разбира се. Може да провериш колко хиляди теми пуснахте преди финала за купата, как мачът е уговорен да го спечелим ние, как са ни дадени повече билети за да дойдат по-малко ваши фенове, как съдията е купен и т.н, а то стана обратното.
Мляко с ориз написа:Ние "умнико" сме създадени година преди вас и до идването на така тачените от вас феновете на двата отбора комунисти сме били най-успешния клуб, заедно със Славия. Вие сте били далеч назад, а онези с 4 те букви въобще ги е нямало. Създадени сме били за слатната среда вика
Разбира се тънко не споменаваш, че вие също сте били част от този комиунизъм само, че като играчка на ЦСКА.Винаги готови да свалите гащите за тях. Факт 'умнико". Не знам за какво сте създадени, но за 100 години най-големият успех на, който се кефите е измъчена победа срещу един от най-слабите отбори на Левски в историята намиращ се в нечовешка криза... Ами смешно си е.
Мляко с ориз написа:Същите тея комунисти съсипват футбола във Варна (прочети малко история, няма да ти се отрази зле), ебават мамата и на футбола в други до тогава силни футболни центрове, само и само да са добре новото им отроче и вие покрай тях. 45 години правят от някога силните Славия и Черно море отбори за средата на таблицата или Б група. Полека лека всичко си идва на мястото
Не сте се противили като гледам на този комунизъм, явно ви е било добре в сянката на ЦСКА. А ако наричаш едно късметлийско достигане до Европа, че всичко си идва на мястото... Ами добре, ще видим след края на новия сезон дали е така.
Пилците се броят наесен, а в случая на пролет. Интересно ми е къде ще се денеш догодина, ако ние сме пред вас (вероятно ще се скриеш).
Тези теми ги пускаше един и същи 21-годишен идиот и вие му се връзвахте. Сега е различно, пускате 10000 теми 10 различни човека.
Какво д апропускам бе приятел - точно това казах, че комунистите са ебали мамата на два силни и най-титулувани до тогава отбора, за да няма футбол Варна. Так аправят и в други градове. После ни правят отбор-сателит на ЦСКА, че и на вас на моменти. Голям кеф и 45 години кретаме в "А" група... Нали и аз това казвам - сега ни се дава шанс най-накрая и ние се възползвахме. Ама ние не се бием в гърдите какви сме били преди 90 години и какви успехи сме имали и как вие сте били един посредствен отбор спрямо нас и Славия. Не се и радваме на соц. успехи както вие го правите, а уж сте антикомунисти...