за мача 1-0
Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- 7 е добро число
Re: Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
Пишеше , че Емо Наков пак искал да взима Пирен Бл.
за мача 1-0
за мача 1-0
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]- bojo0o0o94
- Контакти:
bayern_munchen написа:Всички сили за Минск!В А група има да се играят мачове колкото епизодите на дързост и красота. Спасов да отива с Б отбора, тези мишоци от Динамо Минск не трябва им се размине на реванша, а и реално ние сме единствения БГ отбор, който има шанс да отстрами България, другите са почти отпаднали и сме единствения отбор, който си надигра съперника, липсата на защитник и Бакари си каза думата, с тях тези молдовци отиваха на разлика. Мачът с Пирин не е важен както казах, всичко за Минск!
Какви молдовци бе бате
bojo0o0o94 написа:bayern_munchen написа:Всички сили за Минск!В А група има да се играят мачове колкото епизодите на дързост и красота. Спасов да отива с Б отбора, тези мишоци от Динамо Минск не трябва им се размине на реванша, а и реално ние сме единствения БГ отбор, който има шанс да отстрами България, другите са почти отпаднали и сме единствения отбор, който си надигра съперника, липсата на защитник и Бакари си каза думата, с тях тези молдовци отиваха на разлика. Мачът с Пирин не е важен както казах, всичко за Минск!
Какви молдовци бе бате
Стават грешки,казал таралежа и слязъл от четката за дъски!Ама то не е голяма грешка.На локатора МУ се вижда че е ей го къде е НА!
Иначе много точен разбора на г-н инжа.Как ги разбира само,какъв усет за играта,какъв интелект само!!!Само да попитам-какво ще каже Мишока за гранде селекционе на Берое?Май не става само с ядене Мишо,трябва си и треньор!Това че са събрали 300 футболиста,които точно ти си ги искал в последните 2-3 години не ги направи фаворити срещу МОЛДОВЦИТЕ
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Груба грешка ще е ако се "отпише" мача с Пирин. Не че загубата на 3 точки ще е фатална за нещо. Просто на отбора му трябва обиграване и влизане в ритъм. Аз не очаквам и Пирин да са на някакво върхово ниво във физическо отношение. Излизаме с най- доброто и каквото стане. Ако победим- добре дошло е. Ако загубим- здраве да е. Но отбора трябва да влезе в ритъм.
Абе,тез молдовци снощи играха много грубо..
)))))) Ама аз това си го знаех и предричах в коментар след контролата с Горна..
Мишо пак обърка националностите,ама...то по телевизията трудно се различават..
Сега вече сериозно...не мисля,че мача в Благоевград трябва се отписва,при положение,че А група е много много равностойна...Но пък спокойно могат се направят нужните ротации и размествания,за да запазим сили за Минск...Аз лично не съм загубил вяра,въпреки че снощи се видя ясно-не сме готови по никакъв начин за предизвикателството ЕКТ...нито стадион,нито окомплектован отбор,нито подготовка..Момчета играха,доколкото имаха сили...до 70 мин..нормално..
Крещяща нужда от ЦЗ,ЦН,ДБ..Ако на някой не му са ясни абревиатурите...ей го де Кишинев,да пита молдовците...
))))))))))))))))))))))))))
Снощи си пролича, че ни липсва игрови ритам. Срещу Пирин да влизат титулярите от снощи, имат нужда от мачове, не от почивка.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Трябва ни игрова практика, но също така трябва да се балансират физическите натоварвания. 90 минути срещу Пирин за всички титуляри и най-вероятно ще са грохнали в Минск. Задължително някакви (умерени) ротации, но в никакъв случай не бива да отписваме мача. Пирин играят надъхано, ще ни бъде много трудно.
- trokadero_
- Контакти:
Интересен мач ще е . Според мен Пирин ще са мотивирани на 100 % и ще направят резултат 1Х от мен 
- wicked1913
- Контакти:
Хубавото е че сякаш имаме опции, с изключение в атака и на левия бек.
На вратата според мен трябва да започне Китанов (хубаво е да натрупа малко игрови минути след контузията, т.е. да си направи истинското завръщане в А група защото онзи мач с Локо ПД не може да бъде взет на сериозно)
Защитата: Станчев, Траянов, Жиньо, Венков (уви за позицията на Венков май нямаме друга опция, но пък капитана е един от малкото с неизчерпаема енергия, но за сметка на това трябва да се пази от възможни контузии... че иначе...)
Халфове: Дани Георгиев, Стенио
Зад нападателя - сега е момента Васев да покаже какво може, Бурабиа, Матиа
Нападател: Живко Петков - ако ще впечатлява - сега има този шанс, точно в дните преди пътуването до Минск.
Това е според мен. Възможни смени - в защита, ако играта не тръгне добре при потенциален нов тандем Траянов/Жиньо.
В халфова линия - Бурабиа може да не играе пълни 90 минути
Атака - при не особено впечатляваща игра на Живко, още един шанс за някой измежду Аржентинеца и Бижев.
Не изключвам варианта да излезем с 3-4-3 ако Спасов реши да пази Венков и реши да прави експерименти. Все пак е първи кръг и няма да е толкова фатално да не постигнем победа в Благоевград, където очаквам доста отбори да губят точки. Ще е интересен за гледане мач!
На вратата според мен трябва да започне Китанов (хубаво е да натрупа малко игрови минути след контузията, т.е. да си направи истинското завръщане в А група защото онзи мач с Локо ПД не може да бъде взет на сериозно)
Защитата: Станчев, Траянов, Жиньо, Венков (уви за позицията на Венков май нямаме друга опция, но пък капитана е един от малкото с неизчерпаема енергия, но за сметка на това трябва да се пази от възможни контузии... че иначе...)
Халфове: Дани Георгиев, Стенио
Зад нападателя - сега е момента Васев да покаже какво може, Бурабиа, Матиа
Нападател: Живко Петков - ако ще впечатлява - сега има този шанс, точно в дните преди пътуването до Минск.
Това е според мен. Възможни смени - в защита, ако играта не тръгне добре при потенциален нов тандем Траянов/Жиньо.
В халфова линия - Бурабиа може да не играе пълни 90 минути
Атака - при не особено впечатляваща игра на Живко, още един шанс за някой измежду Аржентинеца и Бижев.
Не изключвам варианта да излезем с 3-4-3 ако Спасов реши да пази Венков и реши да прави експерименти. Все пак е първи кръг и няма да е толкова фатално да не постигнем победа в Благоевград, където очаквам доста отбори да губят точки. Ще е интересен за гледане мач!
фалшива коса - фалшив футбол!
Стенио няма да играе, наказан е. Със сигурност ще пази Китанов, задължително е да имаме в състава един българин под 21 г.