Гонзо в Локо/Пд/!!!Възможно ли е?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гонзо в Локо/Пд/!!!Възможно ли е?

Мнениеот deepblue1963 » 26 дек 2009 17:31

child in time написа:
Lieutenant Randall написа:Някои модератори май не разбират от майтап и изтриха одевешната ми шега :) Затова сега съвсем сериозно: Гонзо не би се върнал в "Локомотив" Пловдив дори само поради една причина - той е честолюбив човек и не би искал да е спортен директор на отбор от "Б" група :)

Ма ти си бил голям майтапчия бе левскарче! По добре горди в Б отколкото на колене от всеки Евро идиот като Левски тая година! Не съм забравил бихте 3я отбор на Лацио! Браво! :twisted:

Не знам дали забеляза,но дори в "3-я отбор на Лацио" няма дори един от нашите "национали"?Защо ли?Аз пък предпочитам да бием "3-я отбор на Лацио",отколкото в Б група.
"Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия"
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 дек 2009 17:35

Ма ти си бил голям майтапчия бе левскарче! По добре горди в Б отколкото на колене от всеки Евро идиот като Левски тая година! Не съм забравил бихте 3я отбор на Лацио! Браво! :twisted: [/quote]
Не знам дали забеляза,но дори в "3-я отбор на Лацио" няма дори един от нашите "национали"?Защо ли?Аз пък предпочитам да бием "3-я отбор на Лацио",отколкото в Б група.
"Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия"[/quote]

Минало не забравимо! И Локомотив беше шампион но сега е в незадоволително състояние! Не ми вади спомени от миналото погледни посредственоста с която сега се слави Левски! Попълнихте вс анти класации! Единствено че бихте децата на Лацио ви отлепи от дъното! Слезте на земята!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 дек 2009 17:48

Да наричаш най-успелия бг отбор в Европа за последните години евроидиот е жалко. Още повече доколкото си спомням твоят отбор загуби с 5-0 срещу Брюж в Белгия и 0-5 в Бургас (щото стадионът ви е гола вода)!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 дек 2009 17:54

blue magic написа:Да наричаш най-успелия бг отбор в Европа за последните години евроидиот е жалко. Още повече доколкото си спомням твоят отбор загуби с 5-0 срещу Брюж в Белгия и 0-5 в Бургас (щото стадионът ви е гола вода)!

Няма нищо по-жалко от един селски отбор, който се крепи не на обичта на феновете а на тяхните комплекси. И ако представянето на Левски в последните 5 години го имаш за някакъв успех, по-добре отиди да се прегледаш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 дек 2009 18:15

demy27 написа:
blue magic написа:Да наричаш най-успелия бг отбор в Европа за последните години евроидиот е жалко. Още повече доколкото си спомням твоят отбор загуби с 5-0 срещу Брюж в Белгия и 0-5 в Бургас (щото стадионът ви е гола вода)!

Няма нищо по-жалко от един селски отбор, който се крепи не на обичта на феновете а на тяхните комплекси. И ако представянето на Левски в последните 5 години го имаш за някакъв успех, по-добре отиди да се прегледаш.

За съжаление сам си противоречиш. Последният голям успех на български клубен отбор бе достигане до четвъртфинал за УЕФА. От ЛЕВСКИ. Както и това, че досега нямаме друг участник в Шампионската лига. Там представянето ни не бе успешно, но така или иначе ние бяхме там! А да наричаш ЛЕВСКИ селски отбор ... изобщо няма те коментирам.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 26 дек 2009 18:17

child in time написа:Не вярвам че Гонзо ще се върне ! А и ако трябва да съм честен не вярвам че той ще ни помогне! Треньорската му кариера за мен е пълен фарс! Не искам Георги Иванов в Локомотив Пловдив!

Да ние НЕ я искаме "звездата" със "синьо" сърце, както той сам се определи!!! Лошо е да забравяш корените си и от къде си тръгнал...Стой си там Гонзо , ние отдавна вече те забравихме!!! :cry:

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 26 дек 2009 19:07

Lieutenant Randall написа:Някои модератори май не разбират от майтап и изтриха одевешната ми шега :) Затова сега съвсем сериозно: Гонзо не би се върнал в "Локомотив" Пловдив дори само поради една причина - той е честолюбив човек и не би искал да е спортен директор на отбор от "Б" група :)

Не знам кой разбира от майтап, но погледни мненията след твоето и кажи, колко са по темата. Ето до къде водят левашките ви майтапи. Безсмислени спорове, и тотално опорочаване на темите. Съсредоточете се върху темата, или същата отива в коша.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 дек 2009 19:08

lokofan написа:
child in time написа:Не вярвам че Гонзо ще се върне ! А и ако трябва да съм честен не вярвам че той ще ни помогне! Треньорската му кариера за мен е пълен фарс! Не искам Георги Иванов в Локомотив Пловдив!

Да ние НЕ я искаме "звездата" със "синьо" сърце, както той сам се определи!!! Лошо е да забравяш корените си и от къде си тръгнал...Стой си там Гонзо , ние отдавна вече те забравихме!!! :cry:

Че кой,пък,е казал че иска да дойде.Вие си създавате темички и после почвате да се самонадъхвате.Много интересно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 дек 2009 20:26

всичко на този свят е възможно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 дек 2009 20:28

Ни ви ли е срам - че не говорите по темата ?!? Темата е - Гонзо в Локо/Пд/!!!Възможно ли е? !!! Тези - които си псуват отборите на селски и тн - то те не са истински футболни фенове !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Локо Пловдив”