Ако не друго доказа защо отбора е пред всички и в края на сезона той сам напусна. Човек достоен за уважение и респект . Щеше ми Роджърс да си подаде оставката ,ама не . Речите и действията му ми напомнят на Гонзо
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Предпочитам Кени Далглиш който дойде и закърпи за малко фаталният сезон на олигофрена Рой Ходжсън . За един сезон донесе купа и ако не беше малшанса с несправедливо отмененият гол на Керъл в финала с Челси взимахме втора. Футболисти, стил може да плюете колкото искате , ама Роджърс 3 години не може да направи това нещо .
Ако не друго доказа защо отбора е пред всички и в края на сезона той сам напусна. Човек достоен за уважение и респект . Щеше ми Роджърс да си подаде оставката ,ама не . Речите и действията му ми напомнят на Гонзо

Фирмино е класа отдавна сафрончо, ама ти отде да знаеш.
Йоветич по-добър от Бентеке
Кажи му рейсаджия и не го обиждай повече

Леевски, оле
boabbb написа:Йоветич по-добър от БентекеКажи му рейсаджия и не го обиждай повече
![]()
![]()
Не е по-добър когато е здрав ли?
wolf написа:boabbb написа:Йоветич по-добър от БентекеКажи му рейсаджия и не го обиждай повече
![]()
![]()
Не е по-добър когато е здрав ли?
Може да е бил някога във Фиорентина
Леевски, оле
Joe Gomez not leaving #LFC on loan this summer, Brendan Rodgers reveals.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- Liverpool_EC
- Контакти:
9lives написа:Joe Gomez not leaving #LFC on loan this summer, Brendan Rodgers reveals.
Поредното доказателство,колко глупав и наивен треньор е Роджърс. Нищо против момчето,може да е мнг талантлив и добър и всичко,ама не би трябвало треньора да му дава такива криле,след мач и половина с/у сборен отбор и половина...Ами харесваш го-харесваш,ама кажи му след края на подготовката,че остава-в личен разговор.Какво го тръбиш в медиите след тези 2 мачлета
Liverpool_EC написа:9lives написа:Joe Gomez not leaving #LFC on loan this summer, Brendan Rodgers reveals.
Поредното доказателство,колко глупав и наивен треньор е Роджърс. Нищо против момчето,може да е мнг талантлив и добър и всичко,ама не би трябвало треньора да му дава такива криле,след мач и половина с/у сборен отбор и половина...Ами харесваш го-харесваш,ама кажи му след края на подготовката,че остава-в личен разговор.Какво го тръбиш в медиите след тези 2 мачлета
Така е, да не говорим, че и на него и на Илори им трябва по един наем във Висшата лига за отбори като У.Б.А, Суонзи и подобни, където биха изиграли 30 мача за сезона
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Вие намерихте за какво да критикувате мениджъра. Гледахте ли мачовете, че момчето игра по-добре от Клайн, Морено или Глен, а е само на 18 години и е на непривична позиция. От двете контроли засега той и Милнър се отличават, спрямо другите ни нови играчи.
Нормално е да получи шанс в първият отбор. Сигурно ако Роджърс беше казал че ще го дадем под наем, пак щяхте да сте недоволни.
Нормално е да получи шанс в първият отбор. Сигурно ако Роджърс беше казал че ще го дадем под наем, пак щяхте да сте недоволни.
-
suareshampion
Liverpool_EC написа:9lives написа:Joe Gomez not leaving #LFC on loan this summer, Brendan Rodgers reveals.
Aми ако още в началото ,като го е уговарял за Ливърпул и му е казал ,че няма да го дава под наем ? Ние не знаем какво са си говорили ,за да нападаш Брендън .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.