16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ
Първо да кажа едно голямо браво на отбора. Като за първи мач надскочиха себе си. Имах най-големи притеснения за защитата, но като изключим леко хаотичния Кулибали и няколкото грешни паса на Станчев си бяха направо супер. Халфовата линия е супер. Бурабия все повече ще ни радва-има много потенциал в това момче. Райков просто нямаше ден. Големият ни проблем е в атакуващ план. Бижев се старае момчето, но на него това му е тавана. Вареа по-скоро беше статист и може би наистина Петков щеше да свърши повече работа срещу коравите белоруси. Между другото очаквах да са по-високи тези динамовци, а те се оказаха набити бичета
Общо взето мнението ми е, че са преодолим отбор и ако нашите си повярват може и да ги думнем на реванша. Още повече ще се накефя, защото феновете на шопските отбори ще си изядат ушите от яд. Иначе и аз съм за Лудогорец Арена. Пътят е по-лек, стадионът е добър. Чета, че много разградчани ни подкрепили. Аз много хора от Разград не видях, освен ако са били на отсрещната трибуна.

- Mathias_Coureur
- Контакти:
Много добър мач направихме! Всички футболисти се раздадоха на максимума от възможностите си , създадохме 6-7 много добри положения, при които с малко повече късмет можехме да вкараме още 1-2 гола в мача. Голът на Динамо беше калитарски. Доволен съм и от публиката , която не спря да подкрепя отбора си от първата до последната минута.
Реалния резултат с оглед на показаното е 3:1 за Черно море. Ако играем така , както вчера , имаме големи шансове да ги отстраним.
Реалния резултат с оглед на показаното е 3:1 за Черно море. Ако играем така , както вчера , имаме големи шансове да ги отстраним.
Ако бием ни чака Цюрих.
Черно море е Варна
-
- Контакти:
Hietzing написа:Ако бием ни чака Цюрих.
Силни ли са, швейцарски отбор?
Черно море-първият шампион по футбол в България
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2mXDDj2TEHk[/youtube]
Последна промяна от ВАРНА на 17 юли 2015 15:20, променено общо 1 път.
-
ticha i vladislav написа:Hietzing написа:Ако бием ни чака Цюрих.
Силни ли са, швейцарски отбор?
Разликата между тях и Базел за последната 1 година
10th May 15 Switzerland - Super League FC Zurich : Basel 1:2
12th Apr 15 Switzerland - Super League Basel : FC Zurich 5:1
30th Nov 14 Switzerland - Super League FC Zurich : Basel 1:2
09th Aug 14 Switzerland - Super League Basel : FC Zurich 4:1
Преодолим отбор за нас и непреодолим за Минск. Ще видим дали ще се изправим ние срещу тях след реванша в Молдова.
Добре, само един не познах
но не заради това (Стенио очевидно не е в най-добрата си форма, която сме виждали миналия сезон) нещо не мога да споделя напълно масовата еуфория за представянето на Бурабия. Да, за България е много добър футболист, но бавно влезе в мача, накрая нищо не направи, игра прекалено ефектно на моменти (веднъж направо изтръпнах - напомни ми за Божилов като се замота с топката
), при гола увисна и подведе защитата. Попадение си е за нас (особено ако няма да подписваме с Ернандес) - просто май наистина трябва време да свикнат заедно (е те това винаги съм го отричал, ама май за класата на футболистите в нашето първенство това се налага) - може би поради това нямахме почти никакви атаки през центъра.
Но най-важното - невероятна публика бяхме!!! Ако може някак си да се запази това и за първенството ...
Clarion написа:аз имам малко по-различно предположение (предположение, а не виждане!) за състава за утре:
Чанович
Станчев - Паланков - Кулибали - Венков
Стенио - Клок
Курьор - Марчин - Райков
Бижев
но не заради това (Стенио очевидно не е в най-добрата си форма, която сме виждали миналия сезон) нещо не мога да споделя напълно масовата еуфория за представянето на Бурабия. Да, за България е много добър футболист, но бавно влезе в мача, накрая нищо не направи, игра прекалено ефектно на моменти (веднъж направо изтръпнах - напомни ми за Божилов като се замота с топката

Но най-важното - невероятна публика бяхме!!! Ако може някак си да се запази това и за първенството ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Браво на отбора за играта, БРАВО на публиката за подкрепата, браво на нз кой за трибуна моци.Вчера всеки даде това което може за да спечелим но ни липсваше един човек БАКАРИ ако той беше на терена спокойно щяхме да им отбележим още голове.Имаше играчи които не бяха на нивото на отбора ноо се стараха и не трябва да ги упрекваме, това са ни силите за момента.Мисля си че шансовете ни остават дори смятам че в Минск ще ни е по лесно ако домакините ни атакуват.Стадиона или по точно новата трибуна е на европейско ниво дано да имаме някой ден такъв цял стадион във Варна.Дано феновете винаги сме така задружни и да подкрепяме МОРЯЦИТЕ през целия мач НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
И какви клубни коеф. имат 5-те отбора за сравнение от които изтеглиха Цюрих?
На Лудогорец и Берое се паднаха възможно най-слабите от урните им./ако се класират естествено/
На Лудогорец и Берое се паднаха възможно най-слабите от урните им./ако се класират естествено/
46.695 -- АЗ Алкмаар
24.483 -- Бордо
16.875 -- Цюрих
11.033 -- Ворскла Полтава
4.580 -- Абърдийн
24.483 -- Бордо
16.875 -- Цюрих
11.033 -- Ворскла Полтава
4.580 -- Абърдийн