ЛЕ:Брьондби-Берое-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: ЛЕ:Брьондби-Берое-реванш

Мнениеот csimoen2 » 17 юли 2015 09:09

toti75 написа:Винаги подкрепям всички български отбори в евротурнирите, въпреки всичко. Обаче приказките преди таз годишните - няма ги вече вече софиянците, партийните отбори, евроидиотите ... сега ще видите, ние ще громим, ще видите как се прави ... ще ... ще ... и статистиката каква е? Литекс (супер учудващо за мен, че и за всички) станаха баш евроидиота, евър ... Лудогорците - имат още 1 мач и те поне имат шансове - някакви, ама няма много надежди относими към игрите напоследък ... Беройци - симпатичен отбор, много добър тренер, всичко добре ... ама за тука бе братя - на фона на представянето .... Варненците ...те в България са антипатични на всички извън Варна, та в Европа ли ще прокопсат? И за тях бях ама ... то в тоя спорт или можеш или не можеш. От 35 г. гледам футбол, не ги помня да са били в групата на можещите - без да ги обиждам. Това, че са били ЦСКА на Армията един мач някога си или най-слабия Левски в историята на финал изобщо не значи, че са готови за евротурнири - е то се видя. Мисълта ми е - като ги няма сега софийските отбори, от които все поне един стигаше донякъде, а вие от веднага сте до никъде - какво правим? Пак пояснявам - не се заяждам с никой отбор, просто питам!

Поздрави на Странджата за това, което е написал. И на тоя въпрос е интересен отговора!

Изключително точно мнение!

Грациани
Контакти:

Мнениеот Грациани » 17 юли 2015 09:46

Все ми се струваше че беройци можеше по добре да се представят малко по нападателно да поемат малко повече риск,много ме е яд когато ни отстраняват дърводелски отбори разни датчани шведи и тем подобни ботушари.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 юли 2015 09:58

greenlandia написа:Кофти развитие на мача, но с Хубчев толкова!!! Време е Българските отбори да рзберат че трябва да се играе и футбол.

А ве разбирач, че с кой друг треньор сме стигал до тука, аман от разбирачи като ТЕБ

Много обичате да плюете
Ти с кой треньор след 86 година си виждал БЕРОЕ да взема медали с кой треньор видя БЕРОЕ да не го разпорят в ЛИГА ЕВРОПА

Големи стратези сте всички ...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 юли 2015 10:03

irradeum... ти от кой отбор си ???
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 юли 2015 10:06

Bojko Berojko написа:Сега да видим кой Български клуб има ТОПКИ.
Всички БГ отбори трябва да вкарат поне гол и да не допуснът такъв.
Смешния Лудогорец , страхливия Берое или бойкия Черно море.
Изключително ме е яд на Хер Хубчев, за пореден път ОСРА мач и то какъв.
Ако Датчаните си мислят че ще им е много лесно в реванша се лъжът!!! Берое играе изключително добре на чужд терен, а и сега няма какво да губят, мисля че ще изиграят качествен мач.

Още един разбирач, който е бил в школите на Моу, Пеп, Ван Гал и т.н.
Само разбирачи сте се събрали ... куфарляци
Лудогорец - NEWS!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 юли 2015 10:14

zuekaa написа:
greenlandia написа:Кофти развитие на мача, но с Хубчев толкова!!! Време е Българските отбори да рзберат че трябва да се играе и футбол.

А ве разбирач, че с кой друг треньор сме стигал до тука, аман от разбирачи като ТЕБ

Много обичате да плюете
Ти с кой треньор след 86 година си виждал БЕРОЕ да взема медали с кой треньор видя БЕРОЕ да не го разпорят в ЛИГА ЕВРОПА

Големи стратези сте всички ...

Всички се гордеем от резултата който постигнахме и играта която показахме снощи :idea: :!: :mrgreen: Все пак не бяхме разгромени :!: 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 17 юли 2015 11:03

Нали ЛЕВСКИ ви пречеше, хайде де нали сте сила ? Какво стана, тръгна ли футбола нагоре ? Нима няма да играете полуфинал ? Що така рязко взехте да се оправдавате, че това ни било нивото. Нали България щяла да е зелена.. нали няма мое, няма и твое. Хайде де или само на приказки ви бива ??
ЛЕВСКИ СОФИЯ

yangplamen
Контакти:

Мнениеот yangplamen » 17 юли 2015 11:15

Ами заради Хубчев изгубихме първия мач заради нескопосаните си смени. Сега, ако е последователен трябва да започне без Мапуку, а направо с дупката Жоро Андонов. Колкото до реванша, ако Брьондби решат да играят сериозно ще отнесем поне петица, ама все пак като фен на Берое съм оптимист и си мисля че ще устискаме до 3-0, което ще бъде един приличен за нас резултат!

Санди74

Мнениеот Санди74 » 17 юли 2015 11:55

sandi74 написа:В първата среща Берое постигна добър резултат като устиска да загуби само с 1 гол и не създаде нито едно голово положение.Реваншът определено ще е интересен :idea: :!:

Много лошо ще ни бият Брьондби другарю,но все пак ние сме държавата :!: :) :mrgreen:

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 17 юли 2015 12:46

csimoen2 написа:
toti75 написа:Винаги подкрепям всички български отбори в евротурнирите, въпреки всичко. Обаче приказките преди таз годишните - няма ги вече вече софиянците, партийните отбори, евроидиотите ... сега ще видите, ние ще громим, ще видите как се прави ... ще ... ще ... и статистиката каква е? Литекс (супер учудващо за мен, че и за всички) станаха баш евроидиота, евър ... Лудогорците - имат още 1 мач и те поне имат шансове - някакви, ама няма много надежди относими към игрите напоследък ... Беройци - симпатичен отбор, много добър тренер, всичко добре ... ама за тука бе братя - на фона на представянето .... Варненците ...те в България са антипатични на всички извън Варна, та в Европа ли ще прокопсат? И за тях бях ама ... то в тоя спорт или можеш или не можеш. От 35 г. гледам футбол, не ги помня да са били в групата на можещите - без да ги обиждам. Това, че са били ЦСКА на Армията един мач някога си или най-слабия Левски в историята на финал изобщо не значи, че са готови за евротурнири - е то се видя. Мисълта ми е - като ги няма сега софийските отбори, от които все поне един стигаше донякъде, а вие от веднага сте до никъде - какво правим? Пак пояснявам - не се заяждам с никой отбор, просто питам!

Поздрави на Странджата за това, което е написал. И на тоя въпрос е интересен отговора!

Изключително точно мнение!

Братлета повярвайте, тази година които и да е софийски отбор щеше да се представи точно толкова зле колкото и останалите. Даже ме съмнява, че осирането и срама щяха да са доста по-големи. Ще го докажат предстоящите мачове от първенството - Локо Сф и ЦСКА така или иначе са някъде из селата, а Левски и Славия ще бъдат яко изтърбушени и то по 3-4 пъти точно от тези Ч. Море и Берое! Е ми, за какво говорим??

Върни се в “Берое”