ЛЕ:Брьондби-Берое-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: ЛЕ:Брьондби-Берое-реванш

Мнениеот bobo_13 » 16 юли 2015 23:58

irradeum написа:
bobo_13 написа:
irradeum написа:Продължавай да ме забавляваш! Тъкмо ми се беше доспало, но забавните ти икономически теорий ме развеселиха и разсъниха...С трепет чакам следващите ти теорий..Пишеш история , човече , освен , че къртиш. Роден бъдеш икономически капацитет от БСП. :) :) :) :)

Това не са теории, а самата истина. Аз чакам някакъв разумен довод от твоя страна да ме обориш. Но такъв липсва. Само виждам незнание кога се използва "и" и "й".....

Хахахахахах ! Е неееееееееее !!!!!
В няколко поста така се изложи, че направо упоритостта ти да се направиш сам за резил е впечатляваща.
Не знам каква икономика си учил , но е добре да отидеш и да поискаш да ти върнат парите , защото явно нищо не са успели да те научат!

Аз продължавам да чакам нещо смислено от теб като довод и доказателство, че Берое получава пари от Държавата, т.е. от държавния бюджет. Но явно си неспособен да го измъдриш. По-добре утре се консултирай със счетоводителите от фирмата, където работиш(ако изобщо работиш) и тогава спори.

Съжалявам, че си изгубих времето с теб. Очаквах, че си силен опонент, но неспособността ти в 4-5 поста да дадеш един разумен довод и да ме обориш ме разочарова тотално. Поне един довод.

П.П. Образованието у нас до 2000-та година беше безплатно. Дори и висшето.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 17 юли 2015 00:03

bobo_13 написа:
irradeum написа:
bobo_13 написа:
irradeum написа:Продължавай да ме забавляваш! Тъкмо ми се беше доспало, но забавните ти икономически теорий ме развеселиха и разсъниха...С трепет чакам следващите ти теорий..Пишеш история , човече , освен , че къртиш. Роден бъдеш икономически капацитет от БСП. :) :) :) :)

Това не са теории, а самата истина. Аз чакам някакъв разумен довод от твоя страна да ме обориш. Но такъв липсва. Само виждам незнание кога се използва "и" и "й".....

Хахахахахах ! Е неееееееееее !!!!!
В няколко поста така се изложи, че направо упоритостта ти да се направиш сам за резил е впечатляваща.
Не знам каква икономика си учил , но е добре да отидеш и да поискаш да ти върнат парите , защото явно нищо не са успели да те научат!

Аз продължавам да чакам нещо смислено от теб като довод и доказателство, че Берое получава пари от Държавата, т.е. от държавния бюджет. Но явно си неспособен да го измъдриш. По-добре утре се консултирай със счетоводителите от фирмата, където работиш(ако изобщо работиш) и тогава спори.

Съжалявам, че си изгубих времето с теб. Очаквах, че си силен опонент, но неспосонмостта ти в 4-5 поста да дадеш един разумен довод и да ме обориш ме разочарова тотално. Поне един довод.

П.П. Образованието у нас до 2000-та година беше безплатно. Дори и висшето.

Е , това е лоша новина за теб. Няма кой да ти върне парите...... Хахахах.!!!!
Благодаря за доброто настроение и смехът от сърце, които твоите икономически теории предизвикаха.
Не , няма да споря с теб - нямам толкова време за губене. Предпочитам да направя нещо смисленно - да се наспя , че утре съм на работа.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
bobi221
Контакти:

Мнениеот bobi221 » 17 юли 2015 00:17

Съжалявам, че си изгубих времето с теб. Очаквах, че си силен опонент, но неспособността ти в 4-5 поста да дадеш един разумен довод и да ме обориш ме разочарова тотално. Поне един довод.

Уникално тъпо парче си , ама честно ! Имам чувството че си правен у дупе .

Обяснявам като за милиционер : Държавно дружество което е на печалба в края на годината я внася в БЮДЖЕТА . В случая с Берое има 2 (два) варианта или цената на тока е по-евтина или 5 милиона ПОВЕЧЕ В БЮДЖЕТА .

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 17 юли 2015 01:41

toti75 написа:Винаги подкрепям всички български отбори в евротурнирите, въпреки всичко. Обаче приказките преди таз годишните - няма ги вече вече софиянците, партийните отбори, евроидиотите ... сега ще видите, ние ще громим, ще видите как се прави ... ще ... ще ... и статистиката каква е? Литекс (супер учудващо за мен, че и за всички) станаха баш евроидиота, евър ... Лудогорците - имат още 1 мач и те поне имат шансове - някакви, ама няма много надежди относими към игрите напоследък ... Беройци - симпатичен отбор, много добър тренер, всичко добре ... ама за тука бе братя - на фона на представянето .... Варненците ...те в България са антипатични на всички извън Варна, та в Европа ли ще прокопсат? И за тях бях ама ... то в тоя спорт или можеш или не можеш. От 35 г. гледам футбол, не ги помня да са били в групата на можещите - без да ги обиждам. Това, че са били ЦСКА на Армията един мач някога си или най-слабия Левски в историята на финал изобщо не значи, че са готови за евротурнири - е то се видя. Мисълта ми е - като ги няма сега софийските отбори, от които все поне един стигаше донякъде, а вие от веднага сте до никъде - какво правим? Пак пояснявам - не се заяждам с никой отбор, просто питам!

Поздрави на Странджата за това, което е написал. И на тоя въпрос е интересен отговора!
по-антипатични от вас в цяла България няма. Ние и не желаем да сме ти симпатични. До къде е стигал софийски отбор- до Азия или до вафлената фабрика може би?

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 17 юли 2015 01:47

irradeum написа:http://vbox7.com/play:mccc23c38f

Нищо лично - поздрав за фенчетата на ТИМ, Антибиотик, Олимпик Тетевен и Осъм... :) :) :) :) ;)

Подобно и от ФК Батков да се чувстват поздравени

try.stan
Контакти:

Мнениеот try.stan » 17 юли 2015 03:41

Сори, но Берое и Морето са дотука - и това не е изненада някаква, беше пределно ясно още след жребия. Колкото до Лц, дори само заради набраната инерция, би трябвало да отстранят Милсами. Друг въпрос е на кого ще попаднат в 3 кръг, а и в плейофа. Трябват им спешно качествени нови играчи, а и треньорчето им честно казано не изглежда съвсем читаво. И все пак, ако трябва да дам прогнози:
Брьондби - Берое 4-0
Динамо - Черно море 2-0
Милсами - Лц 1-3

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 юли 2015 07:25

2:0

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 17 юли 2015 07:28

Сега да видим кой Български клуб има ТОПКИ.
Всички БГ отбори трябва да вкарат поне гол и да не допуснът такъв.
Смешния Лудогорец , страхливия Берое или бойкия Черно море.
Изключително ме е яд на Хер Хубчев, за пореден път ОСРА мач и то какъв.
Ако Датчаните си мислят че ще им е много лесно в реванша се лъжът!!! Берое играе изключително добре на чужд терен, а и сега няма какво да губят, мисля че ще изиграят качествен мач.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 17 юли 2015 09:07

irradeum написа:
Благодаря за доброто настроение и смехът от сърце, които твоите икономически теории предизвикаха.

[offtopic]Неграмотен трол, с бедна езикова култура, неспособен да даде цитат във форума като хората, сериозни пропуски в "и" и "й", не може да защити тезата си, дори аватарът ти е с надпис copyright . Ако си на 12, ти е простено. Ако си на повече, значи нещо не ти е наред в развитието.[/offtopic]
Последна промяна от daydreamer на 17 юли 2015 09:18, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 17 юли 2015 09:08

Здрави датчани излязоха . Минимални шансове има Берое

Върни се в “Берое”