Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот tisho_ynwa » 16 юли 2015 23:31

daduradam написа:
boabbb написа:Карвальо е със счупена фибула - няма смисъл да се коментира :roll:

Аз честно да си кажа въобще не искам Карвальо.Има само един футболист, който тайно желая, но колко ли от тук пишещите са го гледали - Гранит Джака.В дефанзивен план е супер стабилен, има уникална тупалка, пасът му е като на Алонсо.... и е левичар.Не знам само Борусия М какви пари ще му искат, а и се заговори за интерес от Байерн.Въобще не се и надявам да го вземем...

Всеки иска нещо .. И аз искам Инсиние от Наполи ама кой ме пита ..

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 16 юли 2015 23:37

Brendan Rodgers is set to become the highest-spending manager in the club's history by signing Aston Villa striker Christian Benteke.

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 юли 2015 00:06

daduradam написа:
boabbb написа:Карвальо е със счупена фибула - няма смисъл да се коментира :roll:

Аз честно да си кажа въобще не искам Карвальо.Има само един футболист, който тайно желая, но колко ли от тук пишещите са го гледали - Гранит Джака.В дефанзивен план е супер стабилен, има уникална тупалка, пасът му е като на Алонсо.... и е левичар.Не знам само Борусия М какви пари ще му искат, а и се заговори за интерес от Байерн.Въобще не се и надявам да го вземем...

За него Хитцфелт каза, че е по-голям талант от Шакири ;) Много мощен ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 юли 2015 00:09

mitko9311 написа:Салах го отпишете мазния никога няма да го продаде или даде под наем на Ливърпул малко или много си е конкурентен отбор, иначе има с какво да помогне много е добър ще се впише идеално.
Във Фиорентина изигра много силни мачове дори стана титуляр като цяло беше много стабилен в целия полусезон който изигра там, но Моу няма да ни го даде :)

Съмнявам се да ви откаже една оферта от 20 млн лири ;)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 17 юли 2015 00:12

boabbb написа:
daduradam написа:

За него Хитцфелт каза, че е по-голям талант от Шакири ;) Много мощен ...

За мен ще е сред най-големите до година-две...Преди исках Матич, сега искам него...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 17 юли 2015 00:14

daduradam написа:Какъв хейт пък видя ти пак ? В последните няколко страници хората се радват за Бентеке и се обсъждат някакви странични неща...Ако не си ти да се заяждаш няма да има никакви конфронтации...

Абе Чакала не изглеждаше да се радва много на Бентеке :)
Иначе, доволен съм от трансфера! Тайно се надявах на Ройс или Лаказет, ама шанс. Пак е добре, от 2012-та до сега в класирането за най-много попадения във ВЛ на първо място е Агуеро, след него Суарез, Ван Перси и на четвърто място е нашия човек Бентеке с 49 гола за Астън Вила. Вярвам, че ще вкарва доста и му пожелавам поне едни 20 гола за сезона. Мисля, че дотук атаката ни е оформена и няма какво да я мислим повече, крило не вярвам да вземем. Сега се надявам на един здрав халф и приключваме селекцията. Говори се за Гари Медел, на който симпатизирам и бих предпочел пред Ияраменди.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 17 юли 2015 00:26

Red Mersey написа:
daduradam написа:Какъв хейт пък видя ти пак ? В последните няколко страници хората се радват за Бентеке и се обсъждат някакви странични неща...Ако не си ти да се заяждаш няма да има никакви конфронтации...

Иначе, доволен съм от трансфера! Тайно се надявах на Ройс или Лаказет, ама шанс. Пак е добре, от 2012-та до сега в класирането за най-много попадения във ВЛ на първо място е Агуеро, след него Суарез, Ван Перси и на четвърто място е нашия човек Бентеке с 49 гола за Астън Вила. Вярвам, че ще вкарва доста и му пожелавам поне едни 20 гола за сезона. Мисля, че дотук атаката ни е оформена и няма какво да я мислим повече, крило не вярвам да вземем. Сега се надявам на един здрав халф и приключваме селекцията. Говори се за Гари Медел, на който симпатизирам и бих предпочел пред Ияраменди.

Медел е куче, много хапе, но ще е временен вариант, вече е на години.И аз съм навит да го вземем ако излезне евтино и не иска висока заплата.Ияраменди ако го вземем ще се разплача, тоя е повече от посредствен ( лично мнение )
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 юли 2015 00:31

suareshampion написа:Брендън прави много силен отбор ! Почвам пак да се вълнувам ,както преди две години :) Със сигурност отбора ще е много по добър от миналата година .

OK. Да приемаме ли вече, че ако не влезете в топ 4(нали това е целта?), вината ще е на Роджърс? Или пак ще е виновен някой друг, че не му е купил Зидан, Марадона и Кайзера?

Можеш ли да ми кажеш при какво класиране ще е виновен Роджърс?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 юли 2015 01:04

Red Mersey написа:

Аз също съм против Бентеке

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 17 юли 2015 01:09

Alexis_Zorbas написа:Тоя Бентеке е дърво като Керъл :cry: Да бяхме взели от Холандия младок безизвестен. :roll:

Грациано Пеле ! Има опит и от Холандия от висшата лига . Сигурен съм,че Саутхемптън ще ни направят отстъпка. Купи 4ма, 5ият безплатен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”