ЛЕ:Брьондби-Берое-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: ЛЕ:Брьондби-Берое-реванш

Мнениеот irradeum » 16 юли 2015 23:29

bobo_13 написа:
irradeum написа:Какво имаш предвид под държавни пари? Берое не получава пари от Държавата(т.е. от държавния бюджет). Това, че едно предприятие е държавно не го прави БЮДЖЕТНО. Надявам се правиш разликата.

Хехехехе ! Или си АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ или АБСОЛЮТЕН НАГЛЕЦ ! Последно , кое от двете си ?

За да казваш, че е на държавна издръжка трябва да е като например МВР или БНТ. Цялата издръжка е от твоите и моите данъци + частни дарители.

Държавните фирми са си чисто и просто обикновени фирми, чиито шефове се назначават от Държавата. Но тези фирми не получават държавни пари от държавния бюджет. Имат си производство, имат си продажби и ако са на печалба внасят пари в бюджета. Плащат си данъците. Ако са на загуба си носят последствията. Как да ти го обясня по-просто?

ТЕЦ-а произвежда ток продава го на НЕК, а от своя страна НЕК го продава на ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про и за износ. Това е. Твоите и моите данъци не отиват в Берое.

Твоите и моите данъци отиват в Държавния Бюджет за издръжката на държавната администрация и всичките бюджетни дейности като Образование, Здравеопазване, МВР и т.н. Сфери извън производствената дейност.

Вместо да обиждаш вземи прочети малко и се ограмоти.[/quote]
Разбрах ! Ти си Дебил и го доказа доста убедително! Икономиката ти е чуждя мятерия и недей да се излагаш повече с подобни коментари!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 юли 2015 23:31

irradeum написа:Разбрах ! Ти си Дебил и го доказа доста убедително! Икономиката ти е чуждя мятерия и недей да се излагаш повече с подобни коментари!

Хахаха, за твое сведение, аз съм икономист и по една или друга причина съм доста близо до сферата на енергетиката у нас.
Та ти проължавай да си псуваш на никого не пречищ. Казах ти, всеми прочети малко и се ограмоти или удари една дяволийка да се успокоиш малко.

Моля те обясни ми тогава как Берое получава пари от Държавата или по-точно Марица Изток 2
Последна промяна от bobo_13 на 16 юли 2015 23:33, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 юли 2015 23:32

obi4am_pirin написа:Докога такива изкуствено създадени и подържани отбори като берое ще ни излагат

Ага,гледай си корана,Айшето и шалварите и не се занимавай с нас Богопомазаните и Избраните :idea: :!: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 16 юли 2015 23:34

bobo_13 написа:
irradeum написа:Какво имаш предвид под държавни пари? Берое не получава пари от Държавата(т.е. от държавния бюджет). Това, че едно предприятие е държавно не го прави БЮДЖЕТНО. Надявам се правиш разликата.

Хехехехе ! Или си АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ или АБСОЛЮТЕН НАГЛЕЦ ! Последно , кое от двете си ?

За да казваш, че е на държавна издръжка трябва да е като например МВР или БНТ. Цялата издръжка е от твоите и моите данъци + частни дарители.

Държавните фирми са си чисто и просто обикновени фирми, чиито шефове се назначават от Държавата. Но тези фирми не получават държавни пари от държавния бюджет. Имат си производство, имат си продажби и ако са на печалба внасят пари в бюджета. Плащат си данъците. Ако са на загуба си носят последствията. Как да ти го обясня по-просто?

ТЕЦ-а произвежда ток продава го на НЕК, а от своя страна НЕК го продава на ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про и за износ. Това е. Твоите и моите данъци не отиват в Берое.

Твоите и моите данъци отиват в Държавния Бюджет за издръжката на държавната администрация и всичките бюджетни дейности като Образование, Здравеопазване, МВР и т.н. Сфери извън производствената дейност.

Вместо да обиждаш вземи прочети малко и се ограмоти.[/quote]

Продължавай да ме забавляваш! Тъкмо ми се беше доспало, но забавните ти икономически теорий ме развеселиха и разсъниха...С трепет чакам следващите ти теорий..Пишеш история , човече , освен , че къртиш. Роден бъдеш икономически капацитет от БСП. :) :) :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 16 юли 2015 23:34

obi4am_pirin написа:Докога такива изкуствено създадени и подържани отбори като берое ще ни излагат

Мишок,що не се завръш в дупката от която си изпълзял!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 16 юли 2015 23:36

http://vbox7.com/play:mccc23c38f

Нищо лично - поздрав за фенчетата на ТИМ, Антибиотик, Олимпик Тетевен и Осъм... :) :) :) :) ;)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 юли 2015 23:45

irradeum написа:Продължавай да ме забавляваш! Тъкмо ми се беше доспало, но забавните ти икономически теорий ме развеселиха и разсъниха...С трепет чакам следващите ти теорий..Пишеш история , човече , освен , че къртиш. Роден бъдеш икономически капацитет от БСП. :) :) :) :)

Това не са теории, а самата истина. Аз чакам някакъв разумен довод от твоя страна да ме обориш. Но такъв липсва. Само виждам незнание кога се използва "и" и "й".....
Интериорни врати - Врати хармоника

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 16 юли 2015 23:47

greenlandia написа:

Докато не ги сподели съдбата на коюунистическия отбор...мястото на бирой е пр цеца

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 16 юли 2015 23:53

bobo_13 написа:
irradeum написа:Продължавай да ме забавляваш! Тъкмо ми се беше доспало, но забавните ти икономически теорий ме развеселиха и разсъниха...С трепет чакам следващите ти теорий..Пишеш история , човече , освен , че къртиш. Роден бъдеш икономически капацитет от БСП. :) :) :) :)

Това не са теории, а самата истина. Аз чакам някакъв разумен довод от твоя страна да ме обориш. Но такъв липсва. Само виждам незнание кога се използва "и" и "й".....

Хахахахахах ! Е неееееееееее !!!!!
В няколко поста така се изложи, че направо упоритостта ти да се направиш сам за резил е впечатляваща.
Не знам каква икономика си учил , но е добре да отидеш и да поискаш да ти върнат парите , защото явно нищо не са успели да те научат!

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 16 юли 2015 23:55

levskarski написа:
greenlandia написа:

Докато не ги сподели съдбата на коюунистическия отбор...мястото на бирой е пр цеца

Няма "мои",тяма твои, няма и Бирой....Има Олимпик Тетевен! Няма да забравим да ви го напомняме , марули !

Върни се в “Берое”