W84me написа:Успех на Брьондби и Динамо!
ЛЕ:Берое-Брьондби-0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Днес България ще бъде зелена
Вие с кое азиатско величие ще играете на порутеното геренче
W84me написа:krivia написа:W84me написа:Успех на Брьондби и Динамо!
Всички жалкари дето в годините са избивали комплекси на гърба на големите един по един ще падат като круши.
Сега им се връща на дребните души, ритуално изнасилване на 2те подразделения на партията!
Берое - държавата това сме ние!Който е с нас добре,който не е с нас още по-добре.Факт.
и днес ще пада смях сигурен съм
bliznaka написа:и днес ще пада смях сигурен съм
Смеха е здраве,факт.Няма лошо
Тия отборчета няма как да ми привлекат вниманието.За втори път през живота ми няма да гледам мачове от европейските турнири.ЛЕВСКИ е единствен и неповторим!!! А тези които сега ще играят нямат никакъв шанс за влизане в групите,просто са пълнеж за началото на турнира. На всички които ще гледат пожелавам "Приятно гледане". 
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-
progres1986
- Контакти:
Успех и на майка ти и сестра ти на магистралата
Най обичам лятно време сини ку.ви да е.а.НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
Пожелавам успех на Берое!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Левски схруска Брьондби за закуска, а сега Пешо Хубчев е напълнил гащите предварително 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема