delqnski47 написа:.....
Това за Шиши в Левски си е чиста спекулация и манипулация. Не забеляза ли как по команда започнаха да се пускат темите. И то от все познатите ни потребители? Аз съм твърдо против подобни теми.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:.....
stenly написа:С този въпросния наказан младеж Thurman Murman съм имала много спорове и е наистна изключително досаден и манипулативен човек. Моля ви, не е необходимо да се карате заради него. Знам, че позициите са ви принципни, но не го правете точно заради този потребител. Вече съм имала доста разправии с него, като за част от нещата се опита да ме подведе.
 ).Квото щеше го правете тоя,все ми е тая.Просто ми беше скучно и реших да си попиша малко в темата и да изразя няква позиция.
 ).Квото щеше го правете тоя,все ми е тая.Просто ми беше скучно и реших да си попиша малко в темата и да изразя няква позиция. 
Rivaldo10 написа:delqnski47, ти наказваше за "закривай", сега ми четеш морал! Наложи повече банове за 1 месец, отколкото аз за цялото ми модериране.
Не съм съгласен с доста неща, вече почти нищо не ме и задържа във форума. Премахнете правата ми, приключих с форума.
Успех в живота на всички и мерси за шанса!

delqnski47 написа:ПодпиЗ:
gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25387
За н-ти път му е.Само добавям за протокола.

stenly написа:Само да попитам пак, някой има ли лични впечатления от Iceberg?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта