Винаги съм се чудел откъде е тази невероятна омраза между двата отбора. Ясно е, че се е деляло на столица и провинция. През годините, в които прохождах по мачове на любимия Ботев (тогава Тракия - 80-те) ги биехме в Пловдив без никакъв проблем. През онези години никога не съм се притеснявал, че те ще ни бъдат гости - мача беше ясен (тогава Тракия, както казваше след години ротния ми в казармата фен на Левски - можеше да победи и отбора на звездите като домакин без проблем). Дойдоха 90-те и в началните години беше същото, само дето омразата се увеличи още. В интерес на истината в края на тези 90 години разбрах, защо нашите комшии (локомотив) толкова много се обичат с левскарите. Интересното е, че те наистина се харесват - докато по-големият процент ботевисти ненавиждат ЦСКА, както си мислят левскарите. В края на 90-те нещата се измениха откъм всичко в БГ и този мач стана по "плосък" (който има кинти - побеждава). Признавам си, че в годините, в които ние сме били по богат клуб - да вземем нещо от герена беше много трудно. Кога с игра, кога със съдии в немалко случай, но така беше. Аз лично много уважавам отбора Левски и ако има отбор, който би ми липсвал футболно - то това е Левски.
Прогнозата ми е 1:0 и то при положение, че има кой да вкара гола.
Ботев Пд - Левски Сф / 18.07.2015г. / 18:30ч. 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Show Must Go On
- slash1912
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Левски Сф / 18.07.2015г. / 18:30ч.
Заглавието на темата е показателно за умствения багаж на говедата:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Във вашия форум(ако имате такъв, не съм сигурен) дали смяташ, че изписвате правилно Левски? Тук дори, където не е специален фен сайт, си позволявате да пишете Лефски, Пеевски и т.н., а какво остава във фен сайт? Така че първо си вижте вашата "клетка", а после говори за умствен багаж!
- slash1912
- Контакти:
tevez написа:Във вашия форум(ако имате такъв, не съм сигурен) дали смяташ, че изписвате правилно Левски? Тук дори, където не е специален фен сайт, си позволявате да пишете Лефски, Пеевски и т.н., а какво остава във фен сайт? Така че първо си вижте вашата "клетка", а после говори за умствен багаж!
http://independent.bultras.com/viewtopi ... =55&t=9175
Заповядай,виж заглавието на темата!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Нямам регистрация и не мисля да имам. Дано си ме разбрал какво искам да кажа.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
tevez написа:Нямам регистрация и не мисля да имам. Дано си ме разбрал какво искам да кажа.
Комплексарчета сте, майна. На всеки мач с Локо Пд пеете заедно "жълта кочина". И тонът обикновено го давате вие. Вярно, става въпрос за утайки-ултраси, но все пак си е показателно.
-
Жълто-черен Пловдив написа:tevez написа:Нямам регистрация и не мисля да имам. Дано си ме разбрал какво искам да кажа.
Комплексарчета сте, майна. На всеки мач с Локо Пд пеете заедно "жълта кочина". И тонът обикновено го давате вие. Вярно, става въпрос за утайки-ултраси, но все пак си е показателно.
Утайката си е утайка, майна. Не е много, но винаги изплува... Недей да я приемаш за показателна.
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
И съдията е .....Никииииии Йарданооооов
!

- Thurman Murman
- Контакти:
Show Must Go On написа:Винаги съм се чудел откъде е тази невероятна омраза между двата отбора. Ясно е, че се е деляло на столица и провинция. През годините, в които прохождах по мачове на любимия Ботев (тогава Тракия - 80-те) ги биехме в Пловдив без никакъв проблем. През онези години никога не съм се притеснявал, че те ще ни бъдат гости - мача беше ясен (тогава Тракия, както казваше след години ротния ми в казармата фен на Левски - можеше да победи и отбора на звездите като домакин без проблем). Дойдоха 90-те и в началните години беше същото, само дето омразата се увеличи още. В интерес на истината в края на тези 90 години разбрах, защо нашите комшии (локомотив) толкова много се обичат с левскарите. Интересното е, че те наистина се харесват - докато по-големият процент ботевисти ненавиждат ЦСКА, както си мислят левскарите. В края на 90-те нещата се измениха откъм всичко в БГ и този мач стана по "плосък" (който има кинти - побеждава). Признавам си, че в годините, в които ние сме били по богат клуб - да вземем нещо от герена беше много трудно. Кога с игра, кога със съдии в немалко случай, но така беше. Аз лично много уважавам отбора Левски и ако има отбор, който би ми липсвал футболно - то това е Левски.
Прогнозата ми е 1:0 и то при положение, че има кой да вкара гола.
Много бъркаш за началото на любовните взаимоотношения между геренци и ония от блатото. В края на 90-те нямаше нищо такова, а дори точно обратното - буферите много често ходеха на мачове в агитката на... ЦСКА. И понеже всички ще кажат "да, бе да", всичко, което казвам, си го подплатявам с нагледен доказателствен материал. Небезизвестният Дънди в топла прегръдка с небезизвестният Дуче в сектора за гости на Колежа

В ония години, а и чак до 2009-та, 2010-та някъде, на Лаута редовно пееха "Ей, го*еда, м@*ка ви...", онези пък им отвръщаха с "цигани", "турци" и т.н. и т.н. "Любовта" се зароди едва преди 5-6 години, а причината беше, че определени групи от двете агитки имаха общи "бизнес" интереси. Всеки може да си направи сметка за кой точно "бял" и "прахообразен" бизнес става въпрос.
Така че тия врели-некипели за вечната им дружба са толкова смешни, че на тях може да се хване единствено някой 15-годишен балама.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U