<Новият собственик на Локомотив-Пловдив Костантин Динев е отправил покана към Георги Иванов-Гонзо да се завърне в родният си клуб като заеме поста на спортно-технически директор.За сега се е провела една среща на двамата на която Гонзо не е дал окончателен отговор за евентуалното си завръщане на "Лаута"Георги Иванов първо искал да проведе сериозен разговор със собственика на"Левски" Тодор Батков на която да бъдат уточнени неговите правомощия в синият клуб а също така и переспективата за бъдещето на "Левски" едва след този разговор Гонзо ще може да даде отговор на Коко Динев на отправената към него покана да се завърне в родният си клуб.>Според вас фенове на Локомотив а и всички останали фенове възможно ли е Гонзо да се върне на "Лаута"след близо 14 годишно отсъствие всъщност какво би накарало Гонзо да стане отново част от черно-белият клуб.Аз лично се съмнявам,че той ще се върне в Пловдив но все пак всичко е възможно.
http://www.plovdivmedia.com/19362.html
Гонзо в Локо/Пд/!!!Възможно ли е?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Re: Гонзо в Локо/Пд/!!!Възможно ли е?
Гонзо има договор с Левски и сам каза - че остава в клуба 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Предпочитам Гонзо да напусне,за да няма вече зад кого да се скрие мустака.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Абе феновете на Левски защо такава злоба да не би да се страхувате,че Гонзо наистина може да реши да се върне в родният си клуб.Все пак той е бил част от този отбор и в Локомотив-Пловдив са му първите крачки във футбола и защо в крайна сметка да не се върне и да помогне на родният си клуб?За мен все пак не звучи напълно реално но е възможно особенно ако Батков продължава с неговите изцепки.Намразихте Камбуров защото отказа да играе в Левски и сега ако случайно Гонзо реши да се върне в Пловдив сигурно и него ще намразите и ще забравите головете които е вкарал за вашият отбор.София не е България както и Левски не е отбора на народа както искате да си го присвоите.Пловдив има своите ЛОКОМОТИВ и БОТЕВ и зад тях стоят много и верни фенове.Аз лично бих се радвал да видя Гонзо отново да работи в родният Пловдив за каузата на неговият роден Локомотив,а вие нали си имате свои юноши бивши футболисти нека те поемат ролята на спасители на вашият клуб,а не да се надявате на пловдивчанин да ви вади от калта.
- blue magic
- Контакти:
fc_maritza_1921_pld написа:Абе феновете на Левски защо такава злоба да не би да се страхувате,че Гонзо наистина може да реши да се върне в родният си клуб.Все пак той е бил част от този отбор и в Локомотив-Пловдив са му първите крачки във футбола и защо в крайна сметка да не се върне и да помогне на родният си клуб?За мен все пак не звучи напълно реално но е възможно особенно ако Батков продължава с неговите изцепки.Намразихте Камбуров защото отказа да играе в Левски и сега ако случайно Гонзо реши да се върне в Пловдив сигурно и него ще намразите и ще забравите головете които е вкарал за вашият отбор.София не е България както и Левски не е отбора на народа както искате да си го присвоите.Пловдив има своите ЛОКОМОТИВ и БОТЕВ и зад тях стоят много и верни фенове.Аз лично бих се радвал да видя Гонзо отново да работи в родният Пловдив за каузата на неговият роден Локомотив,а вие нали си имате свои юноши бивши футболисти нека те поемат ролята на спасители на вашият клуб,а не да се надявате на пловдивчанин да ви вади от калта.
Нищо от това, което казваш няма връзка тази "дезинформация" - Гонзо да напусне ЛЕВСКИ. Едно е да искаш да видиш Гонзо в своя отбор, а съвсем друго е това да стане наистина. Трябва или да си много далеч от българския футбол или да надминаваш по идеи жълтите издания за да кажеш такова нещо. Говоря за "източника" на тази информация. Всеки, който е малко по близко до отбора ЛЕВСКИ знае колко несъстоятелно е това. Такива изцепки са за да се внася напрежение. А разликата от Гонзо до Камбуров е от земята до небето.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- child in time
- Контакти:
Не вярвам че Гонзо ще се върне ! А и ако трябва да съм честен не вярвам че той ще ни помогне! Треньорската му кариера за мен е пълен фарс! Не искам Георги Иванов в Локомотив Пловдив!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

И да искате и да не искате, поне за момента Гонзо няма да дойде в Локо - да не е луд да изпусне Левски
.

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
- child in time
- Контакти:
child in time написа:Не вярвам че Гонзо ще се върне ! А и ако трябва да съм честен не вярвам че той ще ни помогне! Треньорската му кариера за мен е пълен фарс! Не искам Георги Иванов в Локомотив Пловдив!
Не му е мястото в Локомотив Пловдив! Сърцето му от много години е в Левски и това е нормално там му бяха най- хубавите години! На Локомотив в момента му трябва доза адреналин венозно за да излезне от шока в който се намира трябват му сериозни организатори а не смятам че Гонзо е такъв!!!

- Lieutenant Randall
- Контакти:
Някои модератори май не разбират от майтап и изтриха одевешната ми шега
Затова сега съвсем сериозно: Гонзо не би се върнал в "Локомотив" Пловдив дори само поради една причина - той е честолюбив човек и не би искал да е спортен директор на отбор от "Б" група 

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
- child in time
- Контакти:
Lieutenant Randall написа:Някои модератори май не разбират от майтап и изтриха одевешната ми шегаЗатова сега съвсем сериозно: Гонзо не би се върнал в "Локомотив" Пловдив дори само поради една причина - той е честолюбив човек и не би искал да е спортен директор на отбор от "Б" група
Ма ти си бил голям майтапчия бе левскарче! По добре горди в Б отколкото на колене от всеки Евро идиот като Левски тая година! Не съм забравил бихте 3я отбор на Лацио! Браво!