Моето мнение е, че молдовците изиграха мача много грамотно, както се казва в баскета "имаха ден" и взеха мача, макар Лудогорец да е считан за фаворит. Т.е. по темата, не мисля, че има прокоба.
Факт, добри играчи напуснаха, на моят фаворит Кайсара, му предричам силен сезон в Шалке, сигурен съм, че има потенциал дори за дебют при "златистите"един ден. На новите трябва да им се даде време да се "отпушат", нека се върне и Марселиньо, тренера и той иска време, а то все не стига
Неприятното е, че с този резултат, тия може да повторят схемата от първия мач и всичко да се повтори.
Има ли прокоба над БГ отбор след участие в групите на ШЛ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- interceptor
- Контакти:
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Re: Има ли прокоба над БГ отбор след участие в групите на ШЛ
Това е краят на анаболното чудовище от Разград
Спрете ли зобенето с парите на Кирчо, пак ставате малки и меки
Спрете ли зобенето с парите на Кирчо, пак ставате малки и меки
Не е прокоба ,а глупави управленски решение и в Левски и в Лудогорец,Лудогорец все още има шанс да се поправи,но с тази игра ....
Без разиграващ халф няма как да стане .Марселиньо и преди време Тасевски са едни от малкото истински "плеймейкъри" играли в родното първенство.
Треньорът не е виновен за късната селекция,такава селекция се прави още зимата за да може да се обиграят футболистите.
Треньорът не е виновен за късната селекция,такава селекция се прави още зимата за да може да се обиграят футболистите.
По - скоро олигофрения!
Има нещо друго, което не мога да разбера. Как не можем да немарим в България един свястен голаджия. Такъв като Гара Дембеле дето да вкарва гол от минимален брой положения. Далеч съм от мисълта, че всички голмайстори по света имат договори с други отбори. Как например един скромен отбор с неголям бюджет като Дебрецен бяха намерили някакъв французин, който с две положения вкарва два гола, а ние тук не можем да намерим един нормален такъв. Има страхотни африкански нападатели, дори от държави, за който не сте чували, но които могат да вкарат от две положения две. Имам чувството, че сериозно куца скаутската мрежа в България и нашите отбори нямат и един агент, който да има такива клиенти. Как така става, че например в другите отбори играят страхотни африкански играчи, с физика, футболна грамотност и тн.. Ето давам за пример отличния защитник от Мароко на Милсами Райли и нигериеца Ови Мъндей. Как отбори от дори и по-слаби първенства намират отлични играчи от цял свят, а Лудогорец например си търси само от Бразилия,Португалия и Холандия и грам не им хрумва, че има доста добри играчи и от други по-екзотични дестинации. Вижте само колко различни национални играчи играят в различните шампиони като ХИК Хелзинки, Шкендербьо, ЛЕХ Познан, Видеотон, Милсами. Те откъде успяват да намерят толкова разнообразни по география играчи, които да играят резултатно, а при нас не можем и не можем да намерим нормален нападател, който да може от три положения да вкара два гола, ами намираме само някакви дето силата им изобщо не е в атаката. Далеч съм от мисълта, че всички голаджии в света не са по бюджета на Лудогорец например.
veni__85 написа:Прокобата над отбори , които сменят треньори , които са ги направили шампиони.
Мъри го смениха след резила с Тампере.И след като остана на 16 точки след ЦСКА в първенството.Докато Дерменджиев ги направи шампиони и ги вкара в групите на ШЛ,където спечелиха 4 точки.
doktora25 написа:Прокоба не знам дали има, но има една статистика. От 2005 г. насам при настоящия формат на ЕКТ (ШЛ и КУ/ЛЕ с групови фази) се вижда, че без изключение в 2 последователни години пращаме наши представители в групова фаза на някой от турнирите, а в следващите 2 - не. Така че просто разбирате какво следва според нея.Аз като силно консервативен човек (макар че това ми създава от време на време трудности в живота) силно вярвам, че когато нещо върви то просто не трябва да се променя. Така че ако Лудогорец отпаднат, то това си е изцяло по тяхна вина, а не по вина на прокоби, черни магии и т.н., така както бе по вина на Левски, че сами съсипаха шампионския си отбор. Разпадът тогава започна с напускането на Ст. Ангелов по посока Германия, като аналогии между него и Кайсара мисля че могат да се търсят. Но положението още не е загубено, Лудогорец имат всички шансове да се класират и да разбият статистиките, Берое и Черно море също имат необходимите качества, така че няма да лошо да направим всичко, което е по силите ни да ги подкрепим по телевизията, радиото и на стадионите преди да сме повикали екстрасенсите.
Много правилно. Трябше отборът да се обновява по-малко и така да му се дигат възможностите. Можеше да привлекат централен нападател тази година и да подменят нои други играчи. Не да сменят половината.
dido1302 написа:Има нещо друго, което не мога да разбера. Как не можем да немарим в България един свястен голаджия. Такъв като Гара Дембеле дето да вкарва гол от минимален брой положения. Далеч съм от мисълта, че всички голмайстори по света имат договори с други отбори. Как например един скромен отбор с неголям бюджет като Дебрецен бяха намерили някакъв французин, който с две положения вкарва два гола, а ние тук не можем да намерим един нормален такъв. Има страхотни африкански нападатели, дори от държави, за който не сте чували, но които могат да вкарат от две положения две. Имам чувството, че сериозно куца скаутската мрежа в България и нашите отбори нямат и един агент, който да има такива клиенти. Как така става, че например в другите отбори играят страхотни африкански играчи, с физика, футболна грамотност и тн.. Ето давам за пример отличния защитник от Мароко на Милсами Райли и нигериеца Ови Мъндей. Как отбори от дори и по-слаби първенства намират отлични играчи от цял свят, а Лудогорец например си търси само от Бразилия,Португалия и Холандия и грам не им хрумва, че има доста добри играчи и от други по-екзотични дестинации. Вижте само колко различни национални играчи играят в различните шампиони като ХИК Хелзинки, Шкендербьо, ЛЕХ Познан, Видеотон, Милсами. Те откъде успяват да намерят толкова разнообразни по география играчи, които да играят резултатно, а при нас не можем и не можем да намерим нормален нападател, който да може от три положения да вкара два гола, ами намираме само някакви дето силата им изобщо не е в атаката. Далеч съм от мисълта, че всички голаджии в света не са по бюджета на Лудогорец например.
1.Грандомания
2.Некомпетентни скаути(с редки изключения-капчици в морето)
3.Дестинация България, не е като Турция и Гърция.
- damyanov1963
В българският клубен футбол винаги е имало евроидиоти. Наши отбори са падали с такива резултати и от такива отборчета, че ви е бедна фантазията. Който не вярва да се поразрови в историята на българското участие в ЕКТ. Но на много хора им беше удобно и изгодно да използват издънките на Левски, като параван за същите на собствените си отборчета. Е, откакто Левски вече 2 години не участва в тия турнири истината лъсна, като огледало на слънце

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч