Да се 'подмажем' ли на Домусчиев... или пък да!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Да се 'подмажем' ли на Домусчиев... или пък да!
Лудогорец открай време има проблеми с отбори от бившите съветски републики.Мача с Черноморец Одеса е показателен.Тези отбори имат високи и яки футболисти и дребните лудогорци се затрудняват с противодействието.Снощи затова влезе и Чунчуков,който е по-як от Кишада,но мисля,че беше грешка.Такива мощни,но бавни футболисти се преодоляват с бързина и топки по земята,а не центрирания във въздуха.Все пак има и втори мач,където ще играе и Марселиньо.Мисля,че Лудогорец ще бие с 2 на 1 и ще продължи.
Eto още една статия в стил лизане на полови органи.
Мачът на сезона
http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... ona-337064
Да видим колко още ще се появят до реванша, защото за сега за 12 часа се появиха цели две и то само от една медия.
Мачът на сезона
На 21 юли Лудогорец ще изиграе своя „Мач на сезона“. Той няма да бъде срещу Стяуа, Партизан, Динамо Загреб, Базел или някой друг тим в предверието на Шампионската лига. Мачът на сезона ще е срещу непретенциозния молдовски Милсами, който е на път да сложи сериозен прът в колелата на българския шампион. По принцип определението „Мач на сезона“ за двубой, който ще е едва третия официален за даден отбор, идва малко тежко, но това са фактите и те са неоспорими.
Лудогорец няма друга алтернатива, всичко останало ще влезе в графата на големите провали, която до този момент е почти празна. Всъщност Лудогорец не е изпадал в такава драматична ситуация. Може би изгубената за една седмица титла, след поражението от Левски, се доближава до сегашното положение, но тогава съдбата бе в чужди ръце и крака, а сега разградчани сами държат ключа към успеха. Именно в такива моменти се вижда истинската стойност на даден отбор, защото на върха е лесно, а най-трудно е да се изправиш, след като си получил звучен шамар. Лудогорец получи такъв и със сигурност все още не се е освестил, а времето в момента е враг, защото липсва.
Ако трябва да сме обективни и на книга, и като възможности Лудогорец продължава да бъде фаворит срещу Милсами. Едно е ясно. В Молдова домакините ще продължат да налагат играта, която показаха в Разград с мисъл за защитата, опции на контраатака и изпълнение на статични положения. Друг е въпросът какво ще бъде представянето на българския шампион. Реално погледнато най-големият противник на Лудогорец е самия Лудогорец, а не толкова Мислами.
Какви са причините за снощното поражение?
Отговори и оправдания могат да се търсят, къде обективни, къде не толкова – късата подготовка, късното назначаване на треньор, разпокъсаното включване на различни футболисти в лагерите, сработването на новите, доста контузии, липсата на Марселиньо и още, и още. Причини могат да се търсят и ще се намерят, но срещу отбори от ранга на Милсами оправдания не трябва да има. Просто Лудогорец вдигна летвата в Европа твърде високо и извиненията не важат.
Всъщност Лудогорец направи един рестарт и все още не всички операционни системи работят както трябва. Основният въпрос е дали късното им стартиране няма да се окаже фатално.
Притесненията преди реванша?
Със сигурност на са едно и две – играта на съперника, лошия терен, негативния резултат. Най-голямото обаче е липсата на игрови облик. Да! Точно това направи впечатление в първия официален мач за сезона – разпокъсана игра, нарушени връзки между отделните хора и линии и най-важното – липса на завършващ удар. Голът. Толкова търсен от Лудогорец, но и толкова далечен за отбора. Голът и най-вече неговата липса е основния проблем, а в Молдова ще са нужни най-малко два.
Бруно Рибейро?
Португалецът все още е енигма и генерални изводи за треньорските му качества е трудно да се направят. Първият му официален мач със сигурност няма да остави добри спомени. Когато каруцата се е обърнала пътища много, но е ясно, че португалецът направи грешки, които трябва да коригира. Най-малкото две смени на почивката издават паника, която приятелят на Моуриньо не трябва да показва. Тема на по-задълбочен анализ е кой, къде и защо е трябвало да играе.
Новите футболисти?
Те също са още далеч от това, което се изисква от тях. Лукас Саша игра на непривична позиция и със сигурност не се справи по начин, по който трябваше. Препелица и Чончуков също не дадоха тласък, от който Лудогорец се нуждаеше. Сисиньо се включи що годе добре, но от него се иска и очаква много повече.
Изводът?
Лудогорец е в поза партер. Дали ще се измъкне от нея зависи само и единствено от Лудогорец и в по-малка степен от Милсами. Евентуално отпадане от Европа на този етап от турнира ще е голям провал, който сериозно може да разклати чарковете на машината, работеща почти перфектно в последните години.
И още нещо – Марселиньо е фундаментален за Лудогорец футболист.
Мачът на сезона идва. Много по-рано от очакваното, но трябва да се изиграе.
Мачът на сезона
http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... ona-337064
Да видим колко още ще се появят до реванша, защото за сега за 12 часа се появиха цели две и то само от една медия.
Мачът на сезона
На 21 юли Лудогорец ще изиграе своя „Мач на сезона“. Той няма да бъде срещу Стяуа, Партизан, Динамо Загреб, Базел или някой друг тим в предверието на Шампионската лига. Мачът на сезона ще е срещу непретенциозния молдовски Милсами, който е на път да сложи сериозен прът в колелата на българския шампион. По принцип определението „Мач на сезона“ за двубой, който ще е едва третия официален за даден отбор, идва малко тежко, но това са фактите и те са неоспорими.
Лудогорец няма друга алтернатива, всичко останало ще влезе в графата на големите провали, която до този момент е почти празна. Всъщност Лудогорец не е изпадал в такава драматична ситуация. Може би изгубената за една седмица титла, след поражението от Левски, се доближава до сегашното положение, но тогава съдбата бе в чужди ръце и крака, а сега разградчани сами държат ключа към успеха. Именно в такива моменти се вижда истинската стойност на даден отбор, защото на върха е лесно, а най-трудно е да се изправиш, след като си получил звучен шамар. Лудогорец получи такъв и със сигурност все още не се е освестил, а времето в момента е враг, защото липсва.
Ако трябва да сме обективни и на книга, и като възможности Лудогорец продължава да бъде фаворит срещу Милсами. Едно е ясно. В Молдова домакините ще продължат да налагат играта, която показаха в Разград с мисъл за защитата, опции на контраатака и изпълнение на статични положения. Друг е въпросът какво ще бъде представянето на българския шампион. Реално погледнато най-големият противник на Лудогорец е самия Лудогорец, а не толкова Мислами.
Какви са причините за снощното поражение?
Отговори и оправдания могат да се търсят, къде обективни, къде не толкова – късата подготовка, късното назначаване на треньор, разпокъсаното включване на различни футболисти в лагерите, сработването на новите, доста контузии, липсата на Марселиньо и още, и още. Причини могат да се търсят и ще се намерят, но срещу отбори от ранга на Милсами оправдания не трябва да има. Просто Лудогорец вдигна летвата в Европа твърде високо и извиненията не важат.
Всъщност Лудогорец направи един рестарт и все още не всички операционни системи работят както трябва. Основният въпрос е дали късното им стартиране няма да се окаже фатално.
Притесненията преди реванша?
Със сигурност на са едно и две – играта на съперника, лошия терен, негативния резултат. Най-голямото обаче е липсата на игрови облик. Да! Точно това направи впечатление в първия официален мач за сезона – разпокъсана игра, нарушени връзки между отделните хора и линии и най-важното – липса на завършващ удар. Голът. Толкова търсен от Лудогорец, но и толкова далечен за отбора. Голът и най-вече неговата липса е основния проблем, а в Молдова ще са нужни най-малко два.
Бруно Рибейро?
Португалецът все още е енигма и генерални изводи за треньорските му качества е трудно да се направят. Първият му официален мач със сигурност няма да остави добри спомени. Когато каруцата се е обърнала пътища много, но е ясно, че португалецът направи грешки, които трябва да коригира. Най-малкото две смени на почивката издават паника, която приятелят на Моуриньо не трябва да показва. Тема на по-задълбочен анализ е кой, къде и защо е трябвало да играе.
Новите футболисти?
Те също са още далеч от това, което се изисква от тях. Лукас Саша игра на непривична позиция и със сигурност не се справи по начин, по който трябваше. Препелица и Чончуков също не дадоха тласък, от който Лудогорец се нуждаеше. Сисиньо се включи що годе добре, но от него се иска и очаква много повече.
Изводът?
Лудогорец е в поза партер. Дали ще се измъкне от нея зависи само и единствено от Лудогорец и в по-малка степен от Милсами. Евентуално отпадане от Европа на този етап от турнира ще е голям провал, който сериозно може да разклати чарковете на машината, работеща почти перфектно в последните години.
И още нещо – Марселиньо е фундаментален за Лудогорец футболист.
Мачът на сезона идва. Много по-рано от очакваното, но трябва да се изиграе.
- trokadero_
- Контакти:
Влязоха една година и фурор . Май тази година няма да е така
Прочетох статията и се сетих нещо. Рибейро се хвали , че познава Мауриньо , е и аз го познавам , но той мен не. Колкото и да се ровя в интернет , не мога да намеря една снимка , където са двамата заедно.Пък и ако са такива големи приятели , можеше поне да му е помощник в Челси.
Въпроса не е толкова дали го познва. Въпроса е , че ако взимаш чужденец за треньор трябва да е доказан , а не такъв който за последно е водил 14-ия в Португалия.Интересно точно след един месец Кой , ще е трньор на Лудогорец , все си мисля , че този няма да изкара повече от месец.
veni__85 написа:
Прочетох статията и се сетих нещо. Рибейро се хвали , че познава Мауриньо , е и аз го познавам , но той мен не. Колкото и да се ровя в интернет , не мога да намеря една снимка , където са двамата заедно.Пък и ако са такива големи приятели , можеше поне да му е помощник в Челси.
Въпроса не е толкова дали го познва. Въпроса е , че ако взимаш чужденец за треньор трябва да е доказан , а не такъв който за последно е водил 14-ия в Португалия.Интересно точно след един месец Кой , ще е трньор на Лудогорец , все си мисля , че този няма да изкара повече от месец.
Знае ли човек, може да се получи поредният парадокс и за разлика от успешните треньори в Лудогорец, които бяха сменени, ако този не успее да бъде оставен.
-
- Контакти:
Какво "да се подмажем", т'ва си е направо rimjob
"джурналиста" Викторчо и агата да си правят каквото си искат, да си доставят удоволствие по какъвто искат начин, срещу заплащане ("или пък не?"), но вкъщи, а не като главна "статия" в национална медия, жалко е. То не, че тази медия не копае дъното от доста време насам - два месеца например ежечасно се публикуваха мокрите сънища на главния и редактор как точно четирибуквието най-добре да измами държавата...

Няма да се задържи много португалското бруно . Мирише яко на провал , няма да има и ЛЕ
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
GOLEADOR написа:@Betchualeng Arnaikem
Какво му липсва на Лудогорец,че загуби този мач?
Селекцията ли е слаба,подготовка в чужбина и контроли с класни отбори ли не им осигуриха,заплати ли не са получавали или са им били намалени?Или може би не са заслужавали да играят в този турнир,примерно мастията е саботирал даден отбор който го е притеснявал ,че има опасност да стане шампион и сега бере плодовете на това свое деяние?
За селекцията може би е рано да се говори. Е, може и да си по запознат от мен с качествата на новите им играчи, все пак аз не следя събитията при тях твърде задълбочено. Но мисълта ми е, че се замотаха с подбора на играчите, които да сменят напусналите, а при няколко нови титуляра винаги има объркване.
Дали заслужиха да играят в този турнир, Домусчиев е саботирал ЦСКА (едва ли смяташ, че друг им пречеше за титлата)? Факт е, че станаха шампион най-вече заради издънките на ЦСКА. Аз очаквах да станат шампион, но с напредването на шампионата си личеше, че само глупост на ЦСКА може да им помогне, така и стана. Е, Домусчиев не е виновен на ЦСКА, освен ако не го обвиняваш пряко за това, че в ЦСКА са приели пари от него за да спрат да играят. Но обвинения лесно се хвърлят.. И аз имам подозрения за срива, но само толкова.
С други думи чутовната глупост на ЦСКА направи така, че те да играят в турнира.. просто защото завършиха на първо място. В известен смисъл като шампион го заслужават, като игра - предстои да видим. Ако направим една аналогия - когато ние се издънихме срещу Славия Лудогорец взе титлата заради наша издънка, но освен като шампион заслужи и с играта си мястото.
В общи линии аз мисля, че основната причина за издънката е мотането. Хайде, да им се беше паднал пак някой от Люксембург можеше да мине номера, но ако са лежали на това..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
drvasko98 написа:Betchualeng Arnaikem написа:За едно съм склонен да се съглася с автора на статията. Рано е да смятаме, че Лудогорец е отпаднал.
Молдовците играха добре, с малко късмет и пазене предимно да не получат гол.. с няколко сносни контри вкараха и можеха да стигнат и до втори гол.
Да, рано е. Сега очаквам примерите от 60-годишното участие на български отбори в ЕКТ, в които те се класират след загуба в първия мач у дома. Разрешавам ти да ползваш всякакви възможни източници.
Ми молдовците могат да си играят по същия начин и там, нищо не им пречи и може и пак да не пуснат гол.
Ами всичко ще зависи от това дали Лудогорец може да покаже игра, с която да им вкара колкото трябва. А на тоя въпрос сигурно в момента и Домусчиев няма отговор :D
Примери от миналото не държа да давам, защото реалностите са други. Питайте Йелгава, Зимбру (пак от Молдова и то 2 пъти), Иртиш, Мура и там още колко станаха.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
veni__85 написа:
Е нали бил карал стаж при него. Аз мисля, че ако има опция "Обади се на приятел" сега е момента. Само да не чуе: Ае не ме занимавай с глупости!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein