Лудогорец - Милсами | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Лудогорец - Милсами | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 0:1 FT

Мнениеот Готвача » 15 юли 2015 08:58

защо написа:Киро много си повярва след първоначалните успехи, даже реши, че може да мисли със собствената си глава. Ма нищо, ако ми пише на лични, срещу 100 000 още утре ще го свържа с един испанец, който е приятел с Луис Енрике, даже миналата седмица му е сменял ангренажен ремък и са си говорили за футбол.

Ти вземи свържи мен,защото един съсед има нужда от смяна на ангренажа. :mrgreen: Това в кръга на шегата.А за лудите си беше очаквано с това изтичане на класни играчи,правещи разликата,а насреща...ЧУНЧУКОВ!!!КОЙ?Отдавна не бях гледал играч,на който топката му бяга като нещо невъобразимо чуждо.Сякаш за първи път в живота си среща нещо толкова кръгло и подскачащо.Може някога и да стане играч/аз не го вярвам много/,но точно сега ,когато трябва да покаже класа,показва как точно не трябва да играе един нападател.Кишада беше в пъти по полезен и раздвижен.След неговото излизане имаше само няколко мелета пред вратата на Милсами.Марселиньо липсваше много.Също така липсваше и синхрон в защитата.А сякаш липсваше такъв и между отделните линии.Никакво преливане не видях.Никакви комбинации от времето на Петев...Бека Сисиньо ще стане,но му трябва време,а и го пробваха като крило.Нека се стягат за реванша и да си знаят-Милсами НЯМА ДА ПАДНАТ САМИ!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 юли 2015 09:23

Дори Лудогорец да победи в реванша този отбор е много различен от миналогодишния и надали ще прекрачи групите на ШЛ.
След това ... апатия.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 юли 2015 09:29

Няма какво толкова да се коментира този мач, освен изключително набиващите се на очи странни изказвания на двамата треньори след мача - Рибейро абсолютно спокоен и уверен, че Лудогорец ще продължи напред; този на молдовците - че разградчани продължават да са фаворит, въпреки загубата :shock: като погледнем и какъв беше коефициента за двойка, нещата започват да се изясняват ;)
Изображение

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юли 2015 09:36

Домуса направи грешката на Батков, която бях сигурен че ще избегне, защото изглеждаше малко по-умен, но явно българската комунистическа ДС бизнес-класа е получавала едни и същи уроци. Вместо да надгради постигнатото или поне промените да бяха направени навреме, той на 15-ти юни нямаше треньор и половин отбор, което е абсолютно недопустимо. Аз като писах тогава, някои фенове ми се обясняваха иронично, щото си мислеха вече, че са близо до Реал Мадрид и могат подобни отбори да ги бият със състав взет от плажа. Назначението на треньора пък от своя страна никак не помогна, щото първо е анонимен, а второ е незопознат въобще с нашенските реалности и голяма част от играчите. Наказанието на Марселиньо пък просто забоде последния пирон, защото за родните стандарти, той е извънземен футболист или поне за играта на Лудогорец през всичките тези сезони се утвърди като такъв.

Sirene

Мнениеот Sirene » 15 юли 2015 09:40

Абе лудите си надграждат всяка година отбора, ама доста от мачовете си ги взимаха с нереален късмет. Само,че късмета има и обратна страна и като спре да е с теб става страшно.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 15 юли 2015 09:40

Не е време да се вини треньора на Лудогорец. Не е време да се винят и футболистите.

Отборът е закъснял много със селекцията. Две седмици преди този мач да взимаш половин отбор и треньор... просто няма как да стане дори Меси да бяха взели. Харесаха ми намесите единствено на Владо Стоянов. Сисиньо показва също, че е добър играч, но му е рано за някакви великолепни изяви.

Проблемът не беше и в липсата на класен централен нападатл (макар че, част от проблема беше именно там), нужен е пллеймейкър, който в момента реално няма. Саша опитва и беше деен, но през цялото време правеше издънки. Препетлица направи два удара, иначе сякаш не беше на терена.

Според мен наличните сили позволяват да се играе в ШЛ, но късната селекция, която дори не е завършила, ще се окаже пагубна. Лошото е, че ако не добутат поне до ЛЕ (което ще си късмет, но прескочат ли някак Милсами имат истински шанс, ще спечелят още време), Домуса ще им отреже главите на половината. Все пак защо му е такъв отбор за вътрешното първенство? Знаете ли колко скъпо ще му излезе?

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 юли 2015 09:47

Има ли лудогорцииииии !!!????????????
Слаб мач , невзрачен Лудогорец надигран тактически от молдовците , безлична и апатична публика на навес "Моци", перфектен рефер.
Ако мача се администрираше от БФС , молдовците щяха да са с поне 1 червен картон , а мача спокойно свършваше 3-1 с две дузпи .
Не знам защо мнозина си мислят , че на реванша Лудогорец ще мачка .Точно подобен тип отбори са най-неудобни за българските клубове , какво значи да имаш силни разцъквачи , когато срещу теб са отбор от добре наредени здрави и себераздаващи се играчи , които на всичко отгоре имат и чиста победа като гост.
Въпреки , че имам чувството за дежа вю от мача на Левски с беларуските трактористи , желая успех на Разград в реванша и малко по-смирено у дома ;)

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 15 юли 2015 10:09

...две статии, които поясняват ситуацията: Да погребем ли Лудогорец...или пък-НЕ ?!?!
http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... -ne-337031
http://www.livesport.bg/boj-v-ludogorec ... 83553.html
Слаб мач за нас и безсмислена тактика - непрестанни центрирания през "паркиран двуетажен/в буквалния смисъл/автобус" ?!?! Ясно е ,че при разбит отбор и тренер на 2 седмици, няма как да се очакват чудеса, ам поне някаква логика можеше да се вкара ;) Тея по-зле и от Хасково-тотален анти-футбол, ама такова е, трябва да се минава и през такива "метли" ! Като цяло обаче, всичко си е в реда на нещата: всеки път си тръгваме с въртене на гуми, ама иначе губим хейтърите ,като аудитория :lol:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 юли 2015 10:10

една прекрасна вечер за всички които не понасят далаверите във футбола, правдата възтържествува, всичко започна по начина по който натикаха лудогорец в А група и свърши подобаващо !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 юли 2015 10:15

Моето мнение малко се различава от болшинството мнения във форума. За мен играта на Лудогорец започна сериозно да буксува още през пролетта на тази година. Още преди това беше ясно,че ако един отбор успее да "затвори" фланговете си Лудогорец трудно стига до голови положения. За справка в 3-те мача срещу Левски Лудогорец създаде общо 4-5 положения (от които реално само едно чисто) и вкара само 1 абсолютно случаен гол. Просто Стойчо Стоев много добре познава играта на Лудогорец и затвори фланговете и Лудогорец реално не създаде нищо. Подобно се случи вчера,през първото полувреме Лудогорец създаде не малко положения след влизания по фланговете,през второто молдовците затвориха фланговете и Лудогорец реално не създаде нищо,изключвам някои положения ,които станаха след грешки на молдовците ,а не създадени от лудите. Между другото ,въобще не считал ,че Милсами са играли добре в защита,за мен те играха много слабо в защита. Отдавна не бях виждал толкова паника и лошо изчистени топки от един отбор(дори и от нашата В група). Поне 5 пъти молдовците изчистваха топката в краката на играч на Лудогорец в 20-30-я метър. Отделно на няколко пъти Лудогорец стигнаха до положения след центрирания,при положения,че средната височина на играчите на Милсами е с поне 10 см повече отколкото тази на играчите на Лудогорец. При една по-спокойна игра от тяхна страна,просто нито една висока топка нямаше да стигне до играч на Лудогорец..
Това ,което за мен е притеснително за Лудогорец е,че за мен отбора като цяло въобще не изглежда добре във функционално състояние. Друго,което е притеснително е доста слабата игра в центъра на защитата,нещо което се видя още на контролите в Австрия,още на мача в Краснодар,който се счита че най-добрия на Лудогорец в подготовката имаше 4-5 излизания на нападател на руснаците сам срещу вратаря на Лудогорец.
За съдията,за мен рядко се случва толкова благосклонен съдия да свири мач на български отбор в ЕКТ. Ако съдията беше по-стриктен можеше да изгони Св.Дяков(беше си за гонене отвсякъде) на два пъти, Моци(койро за кой път си го търсеше) и дори Чунчуков,ако малко пресили нещата.

Върни се в “Лудогорец”