Лудогорец - Милсами | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Милсами | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 14.07, 20:45
Аз се чудя защо Лудите не взеха нападател освен Чунчуков, при положение, че се вижда, че имат проблеми с реализирането на голове? А и Безяк напусна...
[center]
[/center]

toti75 написа:Май само срещу Реал и Ливърпул им се играе ... ама докато стигнат до тях си има бая път, който явно не им се върви а чакат на готово. Е не става. А новия тренер съдейки по играта (и приказките) до сега и контролите е като Матеус в националния, т.е. пълен нещастник!
Тоя анонимник е по-слаб треньор и от Балъков.Факт.Ако някой от физкултурниците Стоев,Петев или Дермеджиев водеше отбора резултата нямаше да е такъв.

Готвача написа:veni__85 написа:Готвача написа:Който гледа,може и да си коментира.Аз както обикновено се НАДАМ на ПИЯНА ЖЕНА.Шибаняците отново се ебават със сигнала,но не пропускат да ми грабнат жалките левчета.
Какъв е смисъла да даваш 2.40 за един мач. Когато може да дадеш 1.56 повече и да гледаш цял месец без да си зависим от рисковети на интернет
Ами аз си плащам 4лв за месец,ама К>У>Р>Е>Ц!Не смс-и.И с Левски на 9.05 беше същата простотия,пуснаха ми картищна към края на първото.Сега за сега е по зле,ако въобще видя картина де.Писах-отговориха ми.Не е проблема при нас.Ами при кой е бе курчовци?Аз не съм си сменял нито браузъра,нито ОС,нито съм правил преинстал...Но иначе проблема е в мен,че е по лесно.
Имах предвид да ги плащаш на кабелния или цифровия оператор , а не на Гонг
Blagoy написа:Аз се чудя защо Лудите не взеха нападател освен Чунчуков, при положение, че се вижда, че имат проблеми с реализирането на голове? А и Безяк напусна...
Уж се били разминали с Гилас, който премина в Леванте

Пък и тренера беше казал, че ще чакат колкото трябва, но ще вземат качествен нападател.
За второто полувреме Лудогорец със същия треньор ли ще излезе?
baltimore написа:За второто полувреме Лудогорец със същия треньор ли ще излезе?
На хартия да ама иначе ... не е сигурно

Киро май не е изгонил кучето на Моуриньо на полувремето
Голяма и непоправима грешка.Факт

Богаташчетата са се изнервили и си изкарват безумни картони поне така казват по Дарика...
- modor
- Контакти:
Пускайте линкове само на лично 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Браво на режисьора перфектни повторения дава точно на време без да изпускаме нищо.....
Имам предчувствие че до края на мача ще има поне един червен картон за Лудогорец.
Имам предчувствие че до края на мача ще има поне един червен картон за Лудогорец.