от Yoda_ на 14 Юли 2015 15:37
Със сигурност ще увеличи продажбите, а цената за посредника е % от цената на билета, какво толкова...
Има и друг момент, много пъти ми се е случвало - решавам да ходя на мач, но в последния момент или забравям, или най-често ме домързява, или започвам да мисля къде ще паркирам, и то времето си минава, и накрая, улисан в мързелуване, не отивам.![]()
Изключително лесното купуване на билет обаче, ще накара хора като мене да си размърдат задниците, и след като вече имат билет, да надвият мързела и да отидат на стадиона...
Пък и няма лошо да си купя билет и да не отида, или да го дам на някой, все пак, малко или много, по този начин ще помогна с моето билетче на клуба...
Отдавна съм намислил за някои важни мачове да купувам по 3-4 билета за деца, които искат да отидат на мач, но нямат възможност да си поемат пътя и билета. Досега трябваше да ходя във фенклуба, да се разправям, ето сега напълно анонимно мога да купя билетите, пък във фенклуба да си ги разпечатат и да ги дадат на когото са нужни...
Мен ще ме е срам да кажа на хората,че от мързел няма да ида на мач на Левски.Срам и позор за такива "левскари".
А софиянци ако това,че е нямало такава система ги е спирало за мач са просто жалки.Как аз от разтояние 250 км. намирам билети,а те там на място не могат?