Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Мнениеот boabbb » 14 юли 2015 14:41

meteorit написа:Да оставим русофилията и русофобията настрана, но когато някой ни каже, че Русия е външна заплаха за нас, очевидно ни прави на идиоти. Заплаха, защото си върнаха незаконно отделения от комунистите Крим? И в болното съзнание на тукашните американски мекерета, това сигурно означава, че може да анексират и нас..

Коя е истинката заплаха за нас?
- Кой финансира ислямския тероризъм и създаде ИДИЛ?
- Кой финансира НПО-тата, закрилящи циганската престъпност и поддържащи етническия сепаратизъм на Балканите?
- Кой поддържа гей-парадите като инструмент за подкопаване на обществения морал?
- Кой настояваше да унищожим въоръжението на българската армия и да я превърне в бутафорно посмешище?

Отговорът на всички тези въпроси сочи към отвъд океанските ни "съюзници". Да, не е било приятно по същия начин да сме сателит на ССР, но въпросът е коя е заплахата за нас СЕГА.

- ИДИЛ са го създали напуснали армията на Ирак войници ... Финансира се с петрол, който се продава на цени от 25-30 долара и се препродава двойно като израелски
- мангалските НПО-та твърдо се финансират от САЩ !
- гейовете, предполагам :?
- импотентните ни политици, просто няма пари за поддръжка :roll:

Чисто военно, не мисля, че нито едната държава ни е заплаха, а и да е - нищо не може да направиме ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2015 15:00

aleksandrov77 написа:Ти си много заблудено момче! Само това ще кажа, като ти чета писанията!

Щом на фактите викаш заблуда, не е на добре.
Мнението ми е категорично безпристрастно.
За разлика от теб, мога да си го позволя.
Нямам проблем цял ден да псувам Щатите, ти можеш ли да сториш същото с Русия ? :lol:

aleksandrov77 написа:България е колония на САЩ вече 25 години и с всяка изминала година ставаме все по-бедни!

Вече на няколко пъти ти се обясни, че нямаш грам идея, какво е колония.
Но продължаваш да се излагаш, нищо, луд умора - нема.

aleksandrov77 написа:Тяхната система , която налагат НОВ СВЕТОВЕН РЕД е най-човеконенавистната и антихуманна система!

Първия опит за налагане на НСР беше Китай, до голяма степен - успешен.
Сега е вторият етап на Системата, като опитно зайче този път е Русия.
До момента управляващите Русия се справят добре, след около 10-на години, на база на придобият опит на Системата в Китай и Русия, ще започне масовото и прилагане в Европа и Северна Америка.

И друг път съм ти писал... И за НСР познанията ти са лаишки.
Грам идея си немаш, за какво иде реч.

aleksandrov77 написа:Западът се страхува от това, че българите са по природа русофили!

На това може да се отговори само по-този начин ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleksandrov77 написа:Истинският българин харесва и обича руснаците! Няма и как да е иначе! Те са бели хора, славяни, православни християни и пишат на кирилица! Точно като нас - българите!

И по история си бос като индийски бездомник.
Славяни и българи в едно изречение, са взаимно-изключващи се неща.
Славяните имат лепта в образуването на съвременната българска нация, но нищо повече.
Все едно в родът ти, преди 5 поколения да е имало пакистанец, и сега аз да ти викам, че си пакистанец.

Единственото нещо, по-което си приличаме с руснаците, е азбуката, която ние сме им дали.
Нито външно, нито по-манталитет, нито по-език си приличаме.
Езиците са сходни, но истината е, че ако не говорим много бавно, един руснак нема да схване нищо от това, което казваме.
Нашият език, не е славянски, но е първоизточник на славянските.
Езикът ни е много по-богат, фонетично и чисто количествено, от всички славянски езици.
А самите славянски езици са диалекти на нашият.
aleksandrov77 написа:
За да оцелее България трябва да напусне сатанинските антибългарски структури на ЕС и НАТО и да влезнем в ЕАС при братска Русия! ФАКТ!

Русия е играчка на сатаната.
Управлявана от кадър на антихристката организация КГБ, нема как да е иначе.

Урокът за днес приключи.
Ще трябва да започна да ти вземам пари за просвещението. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 юли 2015 16:38

THE G.A.M.E написа:

Ти отричаш очевадни факти!
Ние Българите и руснаците сме близки като народ!
Аз няма да псувам братска Русия , защото без Русия - няма България!
Последните 25 години са най-доброто доказателство за това!
Откакто ни отдалечиха от братска Русия - България се циганизира , ислямизира и дебългаризира!
Публична тайна е , че в някои области на България се раждат на 10 деца - 7 циганчета , 2 турчета и само 1 българче!
Това се дължи на умишлената бедност , в която ни държат Световните господари от Вашингтон, Тел Авив и Брюксел!
Аз съм благодарен на Русия , защото ако не беше намесата на братския руски народ да ни осовободи от турско робство, сега нямаше да носим имена като Георги, Александър, Иван,Петър и т.н, а щяхме да носим имена като Хасан, Ахмед, Реджеп, Ибрахим и т.н. и в този форум щяхме да си пишем на турски!

Много добре знам какво е колония! Идват трима американски сенатори и казват "Спирате Южен Поток" и нашите колониални администратори клекват!
Хамериканците не плащат нито стотинка за базите си тук!
Казват "Унищожете си армията, производството и ракетите СС-23" - веднага нашите колониални администратори изпълняват задачите на колонизатора!
Езикът на колонизатора САЩ - английския е задължителен в училище! Нямаш право да избереш какъв език да учиш!
Ако искаш руски, го няма в училище , трябва да се учи езика на колонизатора-английския!
Българския език се подменя с всякакви идиотски англицизми като франчайзинг, фен, френд , аутсорсинг, олинклузив и всякакви други идиотски думи!
От 25 години насам влизат всякакви английски чуждици - нормално нали трябва постепенно да се подменя българския език с езика на колонизатора-английски!

А това , че българите не сме славяни мога само да се изсмея!
Разбира се, че сме православни християни!
Разбира се , че руснаците са ни близък народ - руснаците пишат на кирилица като нас, говорим на разбираеми езици, те са православни християни като нас , руснаците са ни по-близки от американците ако щеш и като географско положение!

Путин може да е всякакъв, но забрани пропагандата на хомосексуализъм и не толерира малцинствата !
Само заради тези две неща му свалям шапка на този човек !
В момента създава мощен съюз, който да се противопостави на САЩ и техните подлоги от ЕС, в лицето на Русия и Китай!
За мен той е най-великата личност на нашето време!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2015 16:45

aleksandrov77 написа:

Ти си си за Карлуково директно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 юли 2015 16:48

1982 написа:
aleksandrov77 написа:

Ще го вземете ли :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 юли 2015 16:53

1982 написа:
aleksandrov77 написа:

Абе, "нормален", каква България има без Русия бе ? Кьорав ли си какво става с България, откакто ни отделиха от руснаците, а ?!
Сляп ли си да видиш, че я циганизираха и ислямизираха за има-няма 20 години ? :?:
Малоумници сте вие, които се пишете патриоти, а защитавате това, което става днес с родината ни!
Разбира се, че без Русия скоро няма да я има България! Разбира се, че е така !!!
Или не! Ще има една циганска "България"! България с малцинство българи в нея, ако изобщо не изчезнем напълно като нация! :(
Без руснаците сме загинали, както бяхме загинали в продължение на 500 години османско робство!
Само че днес нещата са още по-зле, защото по време на робството българите сме имали ясно национално самосъзнание, което ни е запазило като етнос близо 5 века!
Днес така ви промиха мозъците, че не знаете българи ли сте, европейци ли сте или сте атлантици и хамериканофили !
Днес сте глобалисти, а не българи! Затова България скоро няма да я има!Затова българският етнос ще изчезне и българщината ще се изгуби!
Надеждата ни е само в Дядо Иван !!! Той ни е спасявал и той пак ще ни спаси !
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 юли 2015 17:10

aleksandrov77 написа: Аз съм благодарен на Русия , защото ако не беше намесата на братския руски народ да ни осовободи от турско робство, сега нямаше да носим имена като Георги, Александър, Иван,Петър и т.н, а щяхме да носим имена като Хасан, Ахмед, Реджеп, Ибрахим и т.н. и в този форум щяхме да си пишем на турски!

Значи заради Русия сега нямаше да си имаме същите имена ли? Я пак помисли малко, ама помисли не ми говори с руски клишета. Как така след почти 5 века под турско Христо Ботев се е казвал Христо Ботев или Любен Каравелов си е Любен Каравелов и дори Иван Вазов е Иван Вазов и да не изброявам още много други хора с български християнски имена, а не мюсюлмански. Родени докато сме били под турско ама с български имена. А ми говориш, че без Русия нямаше днес да има български имена. Как така? Нещо тук по този въпрос, руската пропаганда много куца.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2015 17:32

aleksandrov77 написа:Това се дължи на умишлената бедност , в която ни държат Световните господари от Вашингтон, Тел Авив и Брюксел!

Разбира се, първо ни правят бедни, а после си построяват веригите от магазини тука.
Много интересно ... :lol:
Ти броиш ли до 10, преди да напишеш нещо ? :roll:

Другото нема какво да го коментирам - обичайните ти клишета, изпразнени от съдържание.
1 000 години сме съществували преди Русия, след това още толкова, включително и под чужда власт, и пак сме тук.

Хората ти писаха, че нито фолклора ни, нито езика, нито писменноста сме изгубили под османска власт.
Така че, оправяли сме се без Русия, щяхме да се оправим и без намесата и.
Това е точно толкова вярно и коректно, колкото и твърдението, че без Русия, сме нямали да съществуваме.
Ти си национален нихилист, нямаш грам самочувствие, разчиташ все на други, ясен си като бял ден.

aleksandrov77 написа:Надеждата ни е само в Дядо Иван !!! Той ни е спасявал и той пак ще ни спаси !

Къде на шега, къде сериозно ти писах, че вече никога няма да сме с Русия.
Време е да приемеш реалностите.
Самата Русия вече ни е отписала ( както писах и в друга тема, приеми, че имам доста вътрешно инфо, включително и от Русия по-този въпрос ) ... От тук до... Доста дълго време, вече сме в западната сфера на влияние.

Разбира се, това не означава, че Русия се е отказала от нас, не, те ще гледат да ни правят мръсно ( не само на нас, но и на други бивши свои сателити ) ... За да дестабилизират ЕС и НАТО.
Ако приемем, че все пак някога Русия ни е правила добро, то вече единствените действия за нас ще са - дестабилизация и конфронтация.

Така че, твърдението ти - "Русия пак ще ни спаси"... Надей са баба, нема лошо.
А и кой по-точно ще спасява Русия ?
Аз и много българи не я щем, ако попаднем пак в нейната сфера на влияние, какво ще се случи с нас ?
И това, което ще се случи, спасение ли да му викам ??

Русия няма нужда от българофили, има нужда от русофили.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2015 17:35

aleksandrov77 написа:
1982 написа:
aleksandrov77 написа:

Абе, "нормален", каква България има без Русия бе ? Кьорав ли си какво става с България, откакто ни отделиха от руснаците, а ?!

:lol: :lol: :lol:

Да, кьорав съм .... аз лично мога да живея преспокойно и без Русия, нямам нужда от нея.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2015 17:39

1982 написа:Да, кьорав съм .... аз лично мога да живея преспокойно и без Русия, нямам нужда от нея.

Ааааа, недей така, не го съпикясвай колегата, за него е непонятно как българин може да е щастлив, без Русия да е намесена по-някакъв начин в живота ни. :|

Национален предател, как не те е срам да си добре без Русия ? :o :shock:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”