aleksandrov77 написа:Дали съм се провалил или не , дали съм захлюпен комплексар или не , дали съм смачкан от живота или не , не си ти човекът , който ще определя какъв съм и що съм!
Но ми прави впечатление , че в последните десетина години забелязвам прекалено високото самочувствие у младите хора като теб ! Въпреки очевидно по-високото ми интелектуално ниво от тях, те не се свенят да се карат, да ме обиждат , да ме назидават и да ме поучават! Ти си живото доказателство за това!
Неща които по мое време преди 20 години бяха недопустими и бяха признак на много ниско възпитание и много ниска култура!
Откъде имаш това самочувствие на всезнайковец и специалист по всичко?
Та, ти вчера си се появил на този свят както се казва и имаш още много хляб да изядеш и много вода да изпиеш, докато научиш реалността за живота!
Защото не интернет, не платените медии са източника на знания! Най-добрият учител е животът! А, ти тепърва го започваш!
Не ме разбирай погрешно! Младостта не е порок! И аз съм грешал и съм правил грешки , но имах елементарно уважение към по-възрастните хора от мен! Така ме учиха вкъщи, така ме учиха и в училище!
Аз уважавам всеки човек, който го заслужава. За себе си знам, че нищо не знам, но това не значи, че не мога да имам мнение. И точно заради това няма как да си стоя безмълвен пред откровените пра-исторически идеологии и виждания за света. Манипулацията от ваша страна е на ниво, но не е трудно да съзреш през нея, ако човек има нещо в главата. Вие си знаете с каква цел и за какво го правите, но не си мислете, че ще излъжете всички и че всички трябва да ви се връзват - няма вече такъв филм; живеем в информационната ера и с достатъчно желание, човек може напълно самостоятелно да се ограмоти по много важни и наболели въпроси. Няма никакво значение дали е на 20, 40 или 60 години. Нещата, които вие сте учели в 7 клас навремето, сега децата ги учат в 3-4 клас (това е само пример). На вас с лъжичка са ви поднасяни цял живот съветските лъжи и е нормално сега да сте на това мислене, но не се и съмнявайте, че винаги ще имате опозиция, и то много тежка и крайна!