Цветан Василев изригна: На директора на Виваком му е трудно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Agnostic front 1912
- Контакти:
Re: Цецо Василев потвърди- Ботев се издържаше от ДПС...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=06ZS4y0FS1M[/youtube]
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
Re: Цветан Василев изригна: На директора на Виваком му е тру
Вестникът, част от пропагандната медийна машина на Чорни, ползван като основно доказателство. Цялата ви история е такава- скалъпена от подобни "доказателства". Другият образ и той като последен умник захваща гей-нотката, дето има снимки как полицията хваща на калъп най-големите бултраси...
Живи и здрави!

Thunderheart написа:Феновете на Леевски, бивш Витоша-Динамо, събираха подписи за връщането в България на доказан и осъден престъпник, но това не било канонизиранеСега събуха шалвар, за да вземат 6 млн. турски лири, но пак не било канонизиране... Синият Али Реза съвсем се обърка вече
Би ли светнал кой е този доказан и осъден престъпник. Ако имаш предвид Майкъл Чорни кой е този съд дето го е осъдил? На мен лично не ми е известно дори да му е повдигано каквото и да е обвинение, за осъдителна присъда въобще не може да става дума. Същия този М.Чорни има собственост на обща стойност 7 млрд евро в такива "Меки на незаконността" като Германия,Швейцария и Австрия.
honda написа:Thunderheart написа:Феновете на Леевски, бивш Витоша-Динамо, събираха подписи за връщането в България на доказан и осъден престъпник, но това не било канонизиранеСега събуха шалвар, за да вземат 6 млн. турски лири, но пак не било канонизиране... Синият Али Реза съвсем се обърка вече
Би ли светнал кой е този доказан и осъден престъпник. Ако имаш предвид Майкъл Чорни кой е този съд дето го е осъдил? На мен лично не ми е известно дори да му е повдигано каквото и да е обвинение, за осъдителна присъда въобще не може да става дума. Същия този М.Чорни има собственост на обща стойност 7 млрд евро в такива "Меки на незаконността" като Германия,Швейцария и Австрия.
Мога да ти задам абсолютно същите въпроси за Цветан Василев

Sirene написа:honda написа:Thunderheart написа:Феновете на Леевски, бивш Витоша-Динамо, събираха подписи за връщането в България на доказан и осъден престъпник, но това не било канонизиранеСега събуха шалвар, за да вземат 6 млн. турски лири, но пак не било канонизиране... Синият Али Реза съвсем се обърка вече
Мога да ти задам абсолютно същите въпроси за Цветан Василев
Хахаха, предполагам Маджо, Маргините, бай Миле и останалата паплач също са били почтени бизнесмени?

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Хахаа още един душевно разстроен се е появил
Как готино се мъдри тая тема из между футболните, и то при положение че си има огроооомна тема за Василев и КТБ 

Много сте простички - ДПС държи цялата държава, вие се карате кой отбор е по-турски - Тракия или Левски. Сега ще видите като започнат успехите на Левски с милионите на Пеевски. Бързичко ще забравят феновете им, че са турци и ще започнат да гледат Каванч Татлату, а тези на Тракия ще реват що те трябва да гледат Двама мъже и половина!
Не влизам тук от доста време, тъй като нивото ми идва ниско и елемнтарно, но вчера колеги от независмия бяха възмутени, че се трият теми, банове и всякакви интернет своеволия срещу дръзналите да пускат теми за турско сините.
Та реших да проверя, о шок и ужас - има тема от която първите 5 поста са от нейния автор, само дето не се пита и не си отговаря сам ( всъщност може нямах нерви да чета 10 страници) и таззи тема е оставена да съществува... а сте трили теми и мнения и сгте гонили хора, които са ебавали турско сините със същата тема...явно нивото пада още.
А и нали знаете, че квото и да триете и замитате, не моето се избършете.
А т'ва братле Марк нещо си
, само заради него ще посещавам чат-пат този форум, ебати титана!!!
Та реших да проверя, о шок и ужас - има тема от която първите 5 поста са от нейния автор, само дето не се пита и не си отговаря сам ( всъщност може нямах нерви да чета 10 страници) и таззи тема е оставена да съществува... а сте трили теми и мнения и сгте гонили хора, които са ебавали турско сините със същата тема...явно нивото пада още.
А и нали знаете, че квото и да триете и замитате, не моето се избършете.
А т'ва братле Марк нещо си

Като първия човек в този форум ,написал какво ще се случи с Цв.Василев и КТБ(тогава някои фенове на Ботев ме подигравах и ме питаха от коя лудница пиша,но тогава за кой ли път бате honda се оказа прав
)
Бих попитал феновете на Ботев:
1. Ако КТБ беше управлявана съгласно пазарните принципи и добрата практика щеше ли да успее атаката(такава несъмнно имаше) срещу нея?- Според мен ,ако банката е имаше нармален мениджмънт и практики една атака нямаше абсолютно никакъв шанс.
2. Ако действителните показатели на КТБ бяха такива ,каквито твърдят Цв.Василев и неговите клакьори,какъв беше проблема на Цв.Василев да получи кредит от друга институция или да продаде част пт активите на банката. Ако показателите бяха такива ,каквито той твърди желаещи щяха да се намерят във всеки един момент,никой не отказва да купи печелившо предприятие. Според мен единственото обяснение е че никой не е проявил интерес към активите на КТБ,очевидно на всеки в бранша му е било ясно какво представлява КТБ.
3. Кой е давал е необезпечените кредити на КТБ?- висшия мениджмънт или продавачката на вестници на спирката на автобусите.
4. Не казвам че Цв.Василев е единствения виновник за престъпната схема около КТБ,но определено е една много централна част от цялата схема.

Бих попитал феновете на Ботев:
1. Ако КТБ беше управлявана съгласно пазарните принципи и добрата практика щеше ли да успее атаката(такава несъмнно имаше) срещу нея?- Според мен ,ако банката е имаше нармален мениджмънт и практики една атака нямаше абсолютно никакъв шанс.
2. Ако действителните показатели на КТБ бяха такива ,каквито твърдят Цв.Василев и неговите клакьори,какъв беше проблема на Цв.Василев да получи кредит от друга институция или да продаде част пт активите на банката. Ако показателите бяха такива ,каквито той твърди желаещи щяха да се намерят във всеки един момент,никой не отказва да купи печелившо предприятие. Според мен единственото обяснение е че никой не е проявил интерес към активите на КТБ,очевидно на всеки в бранша му е било ясно какво представлява КТБ.
3. Кой е давал е необезпечените кредити на КТБ?- висшия мениджмънт или продавачката на вестници на спирката на автобусите.
4. Не казвам че Цв.Василев е единствения виновник за престъпната схема около КТБ,но определено е една много централна част от цялата схема.
Сериозно ли ги задаваш тия въпроси ? "Правилно" работещата ПИБ и тя беше на ръба на катурването, но там държавата не беше мащеха
Ако на Цеко Минев му бяха повдигнати обвинения за поръчка за убийство как ли щяха да се развият нещата по-нататък? Колкото до кредитите - дали са лоши/обезпечени е въпрос на много субективна преценка,(както и прословутата 4милярдна дупка) просто зависи как ще го представят пред широката публика. Това, което е факт е,че банката бе съборена с атака срещу нея, а не просто неиздържала на пазарния принцип.