Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 13 юли 2015 16:39

rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.

За какво да се слага емблемата, като традицията повелява друго?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юли 2015 16:43

Tommi написа:
rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.

Защото е хубава?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юли 2015 21:53

Гонзо и Топчо играят срещу ЦСКА за Рилецо във В група :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юли 2015 22:15

modor написа:Гонзо и Топчо играят срещу ЦСКА за Рилецо във В група :mrgreen:

Както е написано заглавието, все едно че сега играят за Рилецо срещу ЦСКА и да чакаме резултата къмто утре сабахлям :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 юли 2015 22:48

rhaegar написа:
Tommi написа:

Защото е хубава?

ЙЕС ЙЕС ЙЕС ЙЕС, най-сетне човек който мисли като мен
Само Левски!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 юли 2015 23:00

rhaegar написа:
Tommi написа:

Защото е хубава?

Това никой от нас не го отрича, но "Л"-то е едно от нещата, които ни отличават от останалите отбори. Ние нямаме нужда са се кичим с емблеми и звезди като някои други и да се хвалим колко пъти сме били шампиони. Една свещена за нас буквичка върху сърцето, която значи много повече от всички титли и купи. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юли 2015 23:04

То това на екипа не е емблемата ни. Емблемата ни няма венец.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юли 2015 23:47

korteneca написа:
rhaegar написа:
Tommi написа:

Защото е хубава?

Това никой от нас не го отрича, но "Л"-то е едно от нещата, които ни отличават от останалите отбори. Ние нямаме нужда са се кичим с емблеми и звезди като някои други и да се хвалим колко пъти сме били шампиони. Една свещена за нас буквичка върху сърцето, която значи много повече от всички титли и купи. :)

Така е. Но емблемата също трябва да присъства в екипа, все пак тя е официалния символ на клуба. А и има много фенове, които биха предпочели екип с нея. Затова предлагам такъв вариант, който би бил изгоден както за тях, така и за тези, които предоичитат "Л"-то. И примерно всеки сезон да се сменя дизайна, за да има и синя и резервна според предпочитанията на всеки.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 14 юли 2015 16:08

Левски подписа с Ticketpro, билети за Литекс ще има в системата
евски и Ticketpro подписаха тригодишен ексклузивен договор за продажба на билети за мачовете на тима, предава Levski news.
Контрактът бе парафиран с цел улеснение на феновете и изцяло в полза на привържениците, които вече ще могат да си закупят пропуск за среща на любимия отбор чрез системата на Ticketpro.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-podpisa-s-ticketpro-bileti-za-liteks-shte-ima-v-sistemata-336955

Поздравления за това! Време беше да направят нещо за улеснение на хората, които искат да си купят билети. Само от касите или от магазините си беше мъка.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юли 2015 16:35

Нещо ненужно на този етап, което ще генерира повече разходи отколкото ползи, поне според мен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”