Цветан Василев изригна: На директора на Виваком му е трудно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sirene

Re: Цветан Василев изригна: На директора на Виваком му е тру

Мнениеот Sirene » 13 юли 2015 09:41

OT18 написа:На мен ми е интересно сега другаря Пеев като налее пари за стадиона на БотевЪ и той ли автоматично става "родолюбец" и меценат. :?

На мен ми е интересно,че се обявявахте наскоро против мутрите, но явно се правят компромиси за да не се разваля лаутогеренската дружба 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 юли 2015 09:49

6 милиона на година :? ,добро изнудване се е получило.Като прибавим и безплатна трибуна + козирка от правителството-ще си оправят дълговете.Ще си останат средняк,но без дългове!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2015 10:12

Тц, тц, тц.... Все едно гледам По света и у нас преди 90-та година, в който водещата новина е изнесения доклад на пленум на ЦК на БКП :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 13 юли 2015 10:13

Уважаеми plan-2012, не те знам къв си и от кой отбор или политическа партия си, но най-искрено се прекланям пред журналистическите и писателските ти способности, както и пред брилянтното Ви овладяване на техниката "copy-paste" !

Вие, уважаеми plan-2012, сте един от най-великите умове, посещавали някога този форум, от всяка Ваша дума струи интелегентност, мъдрост и компетентност, Вашата историческа мисия е да просветите по-глупавичките от нас, Вие внасяте светлина и знания в иначе скучния ни живот.

Ако може, само една мааалка забележчица : Това червеното ми се струва малко бледичко, може да е още по-червено, та да заостря в пълна степен вниманието ни. Също така, и избрания от Вас червен шрифт малко дребнее, трябва да е доста по-голям, за да набляга и да натъртва в достатъчна степен това, на което искате да наблегнете и да натъртите !

Трябва да Ви кажа, че тази сутрин, като прочетох блестящата Ви статия, просто не можах да се въздържа, и смело и безотговорно си го преместих от другата страна ! Вероятно статията Ви буди подобни мисли и у другите читатели...

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 юли 2015 10:19

Абе гнусна история много. :oops: В целия "елитен" футбол отборите или са общински и бедни, или са мутренски. Или чакат мутрата-спасител да дойде/да се върне. Изключение донякъде е Берое, но и там нещата нямаше да се случат ако не беше Тиквата. :oops:

demy27 написа:На мен ми е интересно след като Виваком е сменила отбора с новият фаворит на Пеевски, кой е бил старият фаворит?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Любимия банкер и родолюбец да вземе да си дойде, да му дадем и ние един тлъст и дебел "кредит".

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 юли 2015 10:21

Yoda_ написа:Уважаеми plan-2012, не те знам къв си и от кой отбор или политическа партия си, но най-искрено се прекланям пред журналистическите и писателските ти способности, както и пред брилянтното Ви овладяване на техниката "copy-paste" !

Вие, уважаеми plan-2012, сте един от най-великите умове, посещавали някога този форум, от всяка Ваша дума струи интелегентност, мъдрост и компетентност, Вашата историческа мисия е да просветите по-глупавичките от нас, Вие внасяте светлина и знания в иначе скучния ни живот.

Ако може, само една мааалка забележчица : Това червеното ми се струва малко бледичко, може да е още по-червено, та да заостря в пълна степен вниманието ни. Също така, и избрания от Вас червен шрифт малко дребнее, трябва да е доста по-голям, за да набляга и да натъртва в достатъчна степен това, на което искате да наблегнете и да натъртите !

Трябва да Ви кажа, че тази сутрин, като прочетох блестящата Ви статия, просто не можах да се въздържа, и смело и безотговорно си го преместих от другата страна ! Вероятно статията Ви буди подобни мисли и у другите читатели...

:lol:

:lol: :mrgreen: :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Sirene

Мнениеот Sirene » 13 юли 2015 10:21

То вие вече палите свещи да не се върне и да пропее,че ви отиде финансирането :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 юли 2015 10:26

Blue1914 написа: Любимия банкер и родолюбец да вземе да си дойде, да му дадем и ние един тлъст и дебел "кредит".

А бе незнам,ама като зарежем фенските истории,в това писмо(или каквото е там) има страшни работи!Щом тази банка е притежавала всички тези фирми,защо е фалирала БЕЗ ДА СЕ РАЗПРДАДАТ на реална цена тези активи!Страшен обир е това!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 юли 2015 10:45

Колко СРАМ трябва да са натрупали жАлтите майни. СРАМ от поведението им и отношението на хората към тях заради това им поведение... за да пускат по 3 теми на ден за тая работа.

Пиленца, има ОГРОМНА РАЗЛИКА между синята общност и вашето шаврантийство в моментите, в които в клуба влизат пари със съмнителен произход. Нас пеевски може и да ни финансира, но не го прави след горчиви молби и падане на колене за страстни "ми-ми"-та за доубеждаване. :lol: Сещате се за какво говоря, има го документирано. А за банкера родолюбец от Габрово не само падахте на колене, ами и с радост правехте чупка в кръста, за да го ощастливите. :oops: И ОЧЕВИДНО продължавате да го правите... нищо че вече е ясно на всички, че Цецко е... немит... :lol: Меко казано! :mrgreen:

Не по 3, по 300 теми на ден да пускате- нито коленцата ви ще станат по-неожулени, нито устите ви ще станат по-чисти, нито халките ви ще станат по-тесни. Да си знаете! 8-)
Последна промяна от Blue1914 на 13 юли 2015 10:53, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”