Iceberg написа:Тоя Сашо Ангелов ми падна в очите тотално. Без капка достойнство и чест. Аз не мога да разбера, що трябва да лъжеш и мажеш., какво печелиш?! Ами бъди пич бе, бъди мъж, кажи истината. Като не ти стиска, поне замълчи, не се излагай! Първо искам да кажа, че съм абсолютно против навлизането на публиката на терена и саморазправа. Това, което сториха част от феновете ни е срамно и недопустимо. Мачът можеше да се прекрати и без тези простотии. Имаме треньор, щаб, ръководство, те решават, а не феновете?! След това обаче да продължим за Ангелов. Момчетата му започнаха да ритат още от първите минути на мача и то, като претървани катъри насред мегдана, а не чух да им направи забележка. Той съдията трябва да е почнал да ни помага още в съблекалнята и на загрявката, та имаха време да се озверят толкова?! Пълна и гнусна лъжа е, че съдията ни е помагал, измислена от Ангелов за оправдание. То нямаше и за какво. Мача си почна равностойно с лек наш превес, нямаше спорни ситуации, нямаше напрежение .Локо стояха не лошо на терена. И се почна: без нужда и видима опасност в централната част на терена.. двойно влизане отзад и то шпагат със замах в краката на наш футболист. Мина не мина и 5 мин. и второ такова, този път на тъча - грубо и безръзсъдно. Точно и само за контузия, не се гледаше топката. Мисля, че му дадоха жълт картон. Още след малко, вратаря излезе и награби Бакари. Верно сега, няма да го остави така лесно да вкара, но все пак е контрола и след 4-5 дни играем в Европа. Не може такива груби прояви. И ето я втората лъжа на Ангелов- Бакари сам паднал, хехехех. Та той да не е начинаеща манекенка с високи токчета на първото си ревю?! И може би точно този фаул, беше "най-безобидния" от четирите, но си беше рисковано груб и ето го резултата - тежка контузия. Малко след това, онзи хайванин влезе така в краката на Клок, ако не беше и в нашата половина даже, че заслужаваше два червени и един черен картон наведнъж! Пак без повод и причина - постепенна наша атака и още в нашето поле или на центъра, най-много. И вместо да наведе глава, тоя скокна, развика се, ръкомаха... недоволен. После към публиката, жестове, а тя озверяла... За около 35 мин. толкова преднамерена грубост, непредизвикана от нищо?! Груба грешка направи, че ги предизвика така нагло. Малко заприлича, на онзи виц, дето вървели в Рая педала и манафа, а на земята 5 лева. И манафа вика на педала, неее, не се навеждай, че ще изгориме и дваматаТа така де, тоя от Горна се наведе и.. стана една. По-буйните и невъздържани фенове не издържаха и нахлуха да го гонят
Срамно и тъпо, но..това е. Не трябва да се позволява подобно нещо втори път, ако ще и Анджелина да се наведе
Много точно и ясно казано. Само не съм съгласен с последното ти изречение!