Bojko Berojko написа:Браво за темата, така трябва да , все пак сме Берое .На Санди любимия му клуб е Верея.За Берое пише ей тъй за спорта.
Викаш играем финал за ЛЕ с Брьондби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Bojko Berojko написа:Браво за темата, така трябва да , все пак сме Берое .На Санди любимия му клуб е Верея.За Берое пише ей тъй за спорта.
zuekaa написа:sandi74 написа:Това явно е мачът на века за Берое и затова темите за него станаха цели две.Нека има,от имане глава не боли![]()
![]()
![]()
pundi74, човека е направил темата като хората, а твоето както винаги е една лай*арщина
Няма такава путк* като теб, pundi74
sandi74 написа:Bojko Berojko написа:Браво за темата, така трябва да , все пак сме Берое .На Санди любимия му клуб е Верея.За Берое пише ей тъй за спорта.
Викаш играем финал за ЛЕ с Брьондби![]()
Санди74 написа:zuekaa написа:sandi74 написа:Това явно е мачът на века за Берое и затова темите за него станаха цели две.Нека има,от имане глава не боли![]()
![]()
![]()
pundi74, човека е направил темата като хората, а твоето както винаги е една лай*арщина
Моите теми са богопомазани,какъвто съм и аз,Ага
sandi74 написа:Санди74 написа:zuekaa написа:sandi74 написа:Това явно е мачът на века за Берое и затова темите за него станаха цели две.Нека има,от имане глава не боли![]()
![]()
![]()
Моите теми са богопомазани,какъвто съм и аз,Ага
Факт другарю,факт,не случайно е така ама как лаиците да го разберат.![]()
Санди74 написа:sandi74 написа:Bojko Berojko написа:Браво за темата, така трябва да , все пак сме Берое .На Санди любимия му клуб е Верея.За Берое пише ей тъй за спорта.
Викаш играем финал за ЛЕ с Брьондби![]()
То така или иначе,този и реванша ще са ни последните мачове за тази еврокампанийка,така че и за финал може и да минеБерое - държавата това сме ние,който е против нас е против държавата,факт.
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта