Миналата година Суарес си тръгна на 11 юли ,сега Рахимчо на 12 . На мен ми е много криво .Не чак толкова ,колкото за Суарес ,но пак ми е криво .
Аз не разсъждавам като вас . На това момче му следя развитието от 15 годишен ,стисках му палци да успее и вярвах ,че ще остане поне 10 години в клуба .
Жалко . Мен не ме топлят мангизите ,които клуба взима за него ..кофти ми е ,че класен играч напуска Ливърпул .Още повече ,че той мина през школата на клуба . Аз от тия мангизи нищо няма да усетя а Рахимчо ме радваше с играта си . И щеше да става по добър ,убеден съм .
Всяка година си заминава по един класен играч ,това почна да става тенденция . Така не можем да изградим никога силен тим .
Трябва да задържаме класните си играчи . А за целта ,трябва да се промени модела и да се печелят трофеи .Само тогава класните играчи няма да мислят за напускане .
Ще вида все пак заместника на Рахимчо и тогава ще дам крайни оценки за този трансфер .Защото и от Суарес взехме много пари ,но не се взе някой кой знае колко силен играч и като цяло отбора се отслаби.
Всеки изходящ трансфер на класен играч е лошо за всеки един клуб .
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Последна промяна от suareshampion на 12 юли 2015 22:02, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Liverpool_EC
- Контакти:
sunscres92 написа:
Нещо да ни разведри
ХАХАХАХАХА Това е добро,то и заради това всички са доволни,ама и силно притеснени

А на малкия мангал му пожелавам да е жив и здрав и да оправдае всички очквания...на феновете на Ливърпул от последния месец

- Liverpool_EC
- Контакти:
suareshampion написа:Миналата година Суарес си тръгна на 11 юли ,сега Рахимчо на 12 . На мен ми е много криво .Не чак толкова ,колкото за Суарес ,но пак ми е криво .
Аз не разсъждавам като вас . На това момче му следя развитието от 15 годишен ,стисках му палци да успее и вярвах ,че ще остане поне 10 години в клуба .
Жалко . Мен не ме топлят мангизите ,които клуба взима за него ..кофти ми е ,че класен играч напуска Ливърпул .Още повече ,че той мина през школата на клуба . Аз от тия мангизи нищо няма да усетя а Рахимчо ме радваше с играта си . И щеше да става по добър ,убеден съм .
Всяка година си заминава по един класен играч ,това почна да става тенденция . Така не можем да изградим никога силен тим .
Трябва да задържаме класните си играчи . А за целта ,трябва да се промени модела и да се печелят трофеи .Само тогава класните играчи няма да мислят за напускане .
Ще вида все пак заместника на Рахимчо и тогава ще дам крайни оценки за този трансфер .Защото и от Суарес взехме много пари ,но не се взе някой кой знае колко силен играч и като цяло отбора се отслаби.
Абе то всичко това е пределно ясно,само дето ти май отказваш да разбереш,че когато един играч реши да си ходи,никой и нищо не може да го спре.Робовладелството е отживелица

Наредиха ви се нещата.....49 милиона от който 9 отиват в КПР, а другите ще стигнат за Бентеке
така пишат на Острова.

- slash1912
- Контакти:
Пожелавам на малкия нещастник да търка пейката цял сезон и да не спечели нито един трофей с Шити!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
Liverpool_EC написа:suareshampion написа:Миналата година Суарес си тръгна на 11 юли ,сега Рахимчо на 12 . На мен ми е много криво .Не чак толкова ,колкото за Суарес ,но пак ми е криво .
Абе то всичко това е пределно ясно,само дето ти май отказваш да разбереш,че когато един играч реши да си ходи,никой и нищо не може да го спре.Робовладелството е отживелицаПримерите не са само с нашите Суарес и Стърлинг,виж на Тотнъм и Арсенал само колко футболисти им избягаха по-абсолютно същия начин.И тогава за клубът не остава нищо друго а да изстиска максимума от сделката.Това е най-доброто за един клуб,защото ако Рахим беше останал насила и новия сезон играеше,като последните 3 месеца-еб@л съм ти и класата...Атлетико М са един пример,как се реинвестират получени добри пари.Не взеха Лалана и Балотели,нали? Има и други отбори.Като не можем да се научим да привличаме правилните играчи,не може ли поне скаутите на Атлитико да вземем бе,ма*ка му и живот...
Не бе ясно е това ,но нека си зададем въпроса защо се стига дотук че играчите ни бягат ? Всичко е навързано през годините .Просто тоя клуб западна . Аз всичко свързвам със всички собственици и треньори през последните 25 години . И най вече със собствениците . Особено в последните години ,най важния фактор във футбола са големите пари . Ако ни беше взел един шейх ,ние щяхме да привличаме само класни играчи и щяхме да печелим титли .Тогава и заплатите щяха да са подходящи и никой нямаше да иска да бяга . Защо ти е да бягаш от клуб ,в който получаваш много пари и печелиш титли ? Тотнъм и Арсенал ,както казваш също им избягаха доста играчи и те точно за това нямат титла в Англия и ШЛ ,като нас.
Може да не ни е много приятно да ни купуват шейхове или олигарси ,но май няма друг начин да спечелим титлата в Англия и да задържаме класните играчи.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Liverpool_EC написа:suareshampion написа:Миналата година Суарес си тръгна на 11 юли ,сега Рахимчо на 12 . На мен ми е много криво .Не чак толкова ,колкото за Суарес ,но пак ми е криво .
Абе то всичко това е пределно ясно,само дето ти май отказваш да разбереш,че когато един играч реши да си ходи,никой и нищо не може да го спре.Робовладелството е отживелицаПримерите не са само с нашите Суарес и Стърлинг,виж на Тотнъм и Арсенал само колко футболисти им избягаха по-абсолютно същия начин.И тогава за клубът не остава нищо друго а да изстиска максимума от сделката.Това е най-доброто за един клуб,защото ако Рахим беше останал насила и новия сезон играеше,като последните 3 месеца-еб@л съм ти и класата...Атлетико М са един пример,как се реинвестират получени добри пари.Не взеха Лалана и Балотели,нали? Има и други отбори.Като не можем да се научим да привличаме правилните играчи,не може ли поне скаутите на Атлитико да вземем бе,ма*ка му и живот...
Не бе ясно е това ,но нека си зададем въпроса защо се стига дотук че играчите ни бягат ? Всичко е навързано през годините .Просто тоя клуб западна . Аз всичко свързвам със всички собственици и треньори през последните 25 години . И най вече със собствениците . Особено в последните години ,най важния фактор във футбола са големите пари . Ако ни беше взел един шейх ,ние щяхме да привличаме само класни играчи и щяхме да печелим титли .Тогава и заплатите щяха да са подходящи и никой нямаше да иска да бяга . Защо ти е да бягаш от клуб ,в който получаваш много пари и печелиш титли ? Тотнъм и Арсенал ,както казваш също им избягаха доста играчи и те точно за това нямат титла в Англия и ШЛ ,като нас.
Може да не ни е много приятно да ни купуват шейхове или олигарси ,но май няма друг начин да спечелим титлата в Англия и да задържаме класните играчи.
Какво предлагаш? На тоя недоказан нагъл мангал да му дадем 200 000 заплата ли?
Да се скача за Педро, или пък да се налага Айб и няма нужда от покупка на друг пряк заместник.Поне ще могат да се хвърлят средства за нападател 

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Както вече е ясно има сделка за малкото цигане - обща сума на сделката 49 милиона паунда
[offtopic]И мнения по случая - общо взето масовото мнение е, че се справяме много добре с продаването на играчи, но не толкова добре с купуването
Хората искат нападател и, ако може да не е Бентеке
Гомез - абсурден слух според мен
Бентеке
- очевидно следващите дни ще е официално обявена сделкатаAn agreement with Manchester City over Raheem Sterling could be announced today. #lfc (Paul Joyce)
Ben Smith @BenSmithBBC 7h7 hours ago
Liverpool have agreed a £49m deal to sell Raheem Sterling to Manchester City. #LFC #MCFC @BBCSport
Neil Jones @neiljonesecho 7h7 hours ago
Raheem Sterling's transfer to Manchester City is agreed. Deal worth £49m (inc. add ons), subject to medical/personal terms. #LFC #MCFC
Tony Barrett @TonyBarretTimes 7h7 hours ago
Raheem Sterling is set to join Manchester City from Liverpool after a £49 million deal was agreed by the two clubs.
Tony Barrett @TonyBarretTimes 7h7 hours ago
City's "final offer" which came last month turned out not to be their final offer. Who knew?!
Chris Bascombe @_ChrisBascombe 7h7 hours ago
He’s gone… a £49m fee has been agreed between LFC & Man City for Raheem Sterling. It is £44m upfront, with £5m based on appearances.
Sterling’s wages will be around £200,000 a week at City. #lfc (Chris Bascombe)
20-year-old Raheem Sterling is now the 12th most expensive footballer in the history of professional football. #lfc (Chris Bascombe)
paul joyce @pjoyceexpress 7h7 hours ago
Manchester City agree £49m deal with Liverpool to sign Raheem Sterling.
paul joyce @pjoyceexpress 7h7 hours ago
City will pay an initial fee for Sterling of £44m, with £5m in add-ons.
Around £8m of the fee will go to QPR meaning #LFC will pocket £41 million. #lfc (Paul Joyce)
Raheem Sterling is set to become the most expensive-ever English player. #lfc (Paul Joyce)
Raheem Sterling will cost Manchester City almost £100m following his Liverpool move. (Paul Joyce) #lfc
Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ 7h7 hours ago
BREAKING NEWS: Sky Sources - Man City agree fee for Liverpool's Raheem Sterling. Fee believed to be in the region of £49 million #SSNHQ
Anfield HQ @AnfieldHQ96 7h7 hours ago
Sterling is likely to be announced as a Manchester City player in next 24 hours. #lfc (Echo)
Sterling will undertake a medical at Manchester City on Monday. #lfc (Guardian)
[offtopic]И мнения по случая - общо взето масовото мнение е, че се справяме много добре с продаването на играчи, но не толкова добре с купуването
We have pretty much sold Sterling for the same price as Torres. Let that sink in.
Torres was good business,Suarez was good business,Sterling is good business.The worry is the business we carry out post sale
Sanchez - £32m Hazard - £32m Ozil - £42.5m Fabregas - £30m Aguero - £38m Raheem Sterling - £49m
We actually signed Suarez before Torres. Firmino is the Suarez. Benteke is the Carroll.
Хората искат нападател и, ако може да не е Бентеке
John Aldridge @Realaldo474 7h7 hours ago
Thank god that saga is all done and dusted with.He gets his 150k a wk and his agent gets his pension!We need a proven scorer now!!!
No messing about now please. Send the entire £41.5m to Lyon. I'm serious. #Lacazette

- ако в това има истина, бих приел, който и да е от двата вариантаLacazette or Benteke & Reus. That is the plan for Liverpool. #LFC

To put it into perspective...Coutinho cost £8m and earns £3.9m a year. Sterling will cost £49m and earn £10.4m a year.
At £49m + 5yr deal at £200k pw, Raheem Sterling wd cost Manchester City £20.2m py. 2nd most-expensive player in PL behind Di Maria (£22.3m).
LFC is amazing at extracting max value under difficult circumstances. If they bought half as good as they sold, we'd all be in big trouble.
Sterling is the result of years of overhyping and overpaying youngsters with potential. Football just got more ridiculous.
Jamie Carragher @Carra23 5h5 hours ago
I wish Lfc bought players as well as they sold them!!
[/offtopic]Jason MCATEER @MCATEER4 5h5 hours ago Garston, England
Rodwell Sinclair.............sterling !! Should always be carful what you wish for #bench
Гомез - абсурден слух според мен
The deal as it stands would see Balotelli join Fiorentina on loan, while German hitman Gomez would then head to #LFC, also on loan.
Бентеке
Paul Joyce - #LFC are continuing talks with Paddy Reilly, director of recruitment at Villa, although they remain reluctant to pay £32.5m
Paul Joyce - #LFC could try and tempt Villa with the promise of the bulk of any fee being paid up front
#LFC have a strong working relationship with Reilly, who left the club after a spell last November.
- ужас....дано Юнайтед ни изпреварят, ако това може да доведе до Лаказет/Ройс...или някой друг от този тип...Jonathan Northcroft told us in our interview Liverpool very far ahead on groundwork with Benteke. Been pursuing for over a year now. #lfc
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Ако наистина сделката по преминаването на Стърлинг в Манчестър Сити стане факт и е верен слуха за бартер Марио Балотели-Марио Гомес между Ливърпул и Фиорентина, то значи тази седмица започва много добре
Отдавна не е имало по-добри новини свързани с трансфери в Ливърпул

Отдавна не е имало по-добри новини свързани с трансфери в Ливърпул

LIVERPOOL RULZZ