ТОП 5 най-надценени и най-подценени футболисти в света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

ТОП 5 най-надценени и най-подценени футболисти в света

Мнениеот kingofpop » 12 юли 2015 21:44

Случайно се сетих, че имаше подобна тема преди 3-4 години и в нея имаше доста спорове и интересни мнения, та ми стана любопитно какво е мнението на феновете сега по този въпрос...има доста новоизлюпени герои, нека всеки напише кои са според него 5 те най-надценени и подценени в момента...

надценени са тези, дето им е много-по висока и надута цената и като цяло се смятат за по-добри, отколкото са...

подценени - обратното ;)

аз виждам нещата така...

най-надценени

1.Стърлинг ---> да възрастта му е основното, което му надува цената, но като качества, освен бързина, друго в него не виждам...
2.Погба-------добър е, но не бих го оценил на повече от 40 мл ( а искат 80)
3.Шнайдерлин------> нищо особено от това, дето съм гледал....чудно е как цялата ВЛ се бори за него...
4.В(У)илиан-------знам, че за Челси е удобен и им върши добра работа с борбения си характер, но освен тичане в него не виждам друго
5.Левандовски

най-подценени

1. Йоветич - супер играч, а четох некаква статия, че Сити биха се разделили с него за 10 млн евро..... :shock: :shock: :o
2. Реми
3. Пике - и не го го е*ават, но напоследък е доста стабилен, а тази година направо беше БОГ
4.Майка Ричардс - тоя в Сити беше животно и така и не му бе даден шанс, не знам как му се прецака кариерата :shock:
5.Бензема - повечето го е*ават, но Реал без него мисля, че са доста отслабени...пропуска, но върши много черна работа като е на терена :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Re: ТОП 5 най-надценени и най-подценени футболисти в света

Мнениеот diablorojo » 12 юли 2015 21:53

kingofpop написа:Случайно се сетих, че имаше подобна тема преди 3-4 години и в нея имаше доста спорове и интересни мнения, та ми стана любопитно какво е мнението на феновете сега по този въпрос...има доста новоизлюпени герои, нека всеки напише кои са според него 5 те най-надценени и подценени в момента...

надценени са тези, дето им е много-по висока и надута цената и като цяло се смятат за по-добри, отколкото са...

подценени - обратното ;)

аз виждам нещата така...

най-надценени

1.Стърлинг ---> да възрастта му е основното, което му надува цената, но като качества, освен бързина, друго в него не виждам...
2.Погба-------добър е, но не бих го оценил на повече от 40 мл ( а искат 80)
3.Шнайдерлин------> нищо особено от това, дето съм гледал....чудно е как цялата ВЛ се бори за него...
4.В(У)илиан-------знам, че за Челси е удобен и им върши добра работа с борбения си характер, но освен тичане в него не виждам друго
5.Левандовски

най-подценени

1. Йоветич - супер играч, а четох некаква статия, че Сити биха се разделили с него за 10 млн евро..... :shock: :shock: :o
2. Реми
3. Пике - и не го го е*ават, но напоследък е доста стабилен, а тази година направо беше БОГ
4.Майка Ричардс - тоя в Сити беше животно и така и не му бе даден шанс, не знам как му се прецака кариерата :shock:
5.Бензема - повечето го е*ават, но Реал без него мисля, че са доста отслабени...пропуска, но върши много черна работа като е на терена :roll:

Йоветич е много чуплив и затова е "само" 10 милиона.
[center]Изображение[/center]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 12 юли 2015 22:00

Надценени :

Погба - освен голяма крачка и горе долу добър удар не виждам кое точно му струва 60-80млн.
Стърлинг - добра скорост и дрибъл ,но не мисля ,че струва 60млн.
Гьотце - добре започна в Дортмунд ,но в Мюнхен не е същият не е лош играч ,но го приемам за надценен като цяло
Хари Кейн - както при Стърлинг и това момче го въздигнаха до небесата , ще видим новия сезон ...

Подценявани:

Чалханоглу - отличен футболист тепърва ще се говори за него ,но незнайно защо още е скромно около него като интерес и внимание ,а е супер талант
Рафаел Варан - резерва в Реал Мадрид ,но е изключително класен и очаквам скоро някой да го прилапа понеже не е играч за резерва , ще си проличи на предстоящото Евро2016
Хосе Кайехон - изключително техничен играч който все не попада на отбори и треньори , не му се дава шанс в Наполи до колко знам пак се мотаеше по-скамейките .
Бернд Лено - много качествен вратар очевидно и той е подценяван като даже не е и национал или е дълбока резерва .

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 12 юли 2015 22:05

Надценени

0. ЕДИСОН КАВАНИ - шампиона тук, и кръгла НУЛА, бях го пропуснал, добре че ме подсетиха, най-голямото дърво струващо 60 млн.
1. Диего Коща
2. Алваро Мората
3. Венсант Компани
4. Маркос Рохо
5. Серхио Рамос

Подценени

1. Матиас Курьор
2. Йехвен Коноплянка
3. Алваро Негредо
4. Тайсон
5. Тодор Паланков
Последна промяна от bayern_munchen на 12 юли 2015 22:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 12 юли 2015 22:14

най-надценени

Ибрахимович-мистър провал във всеки важен мач
Кавани-всяко лято се говори,че отивал в Юнайтед,Челси,Арсенал и т.н за по 50/60 милиона,а като дойде важен мач на ПСЖ е покъртително слаб и с нищо не защитава това негово реноме на класен футболист.
Оскар-с нищо не ме впечатлява,ама с нищо.........
Уейн Рууни-силните му години отдавна отминаха,тази луда заплата която взима всяка седмица е скандална.Пълен провал с Англия
Винсънт Компани-абсолютен провал във всеки мач в Шампионската Лига ,който съм гледал....може да е сила във ВЛ,но дойде ли теста Европа-пълен провал.

най-подценени

Хавиер Масчерано-страхотен защитник/дефанзивен халф,истински лидер и за мен той трябва да е капитан на Аржентина,а не Меси.
Антоан Гризман-заслужава много повече внимание от някои ЗВЕЗДИ
Бранислав Иванович-животно е
Алексис Санчес - има страхотни качества,но не бе използван както трябва в Барселона.Качествата му са за по-голям отбор от Арсенал.
Клаудио Маркизио-винаги в сянката на Погба/Видал и Пирло,но човека си мачка

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 юли 2015 22:24

Най-надцененият футболист е Неймар. Най-подцененият е Майкъл Карик.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 юли 2015 22:33

Стърлинг далеч няма само бързина. Иначе най-надценен бих казал Неймар, но след този сезон - не мога да кажа нищо против него. Така че, Кавани получава този приз. Най-подценен Давид Силва.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 юли 2015 22:34

sunscres92 написа:Стърлинг далеч няма само бързина. Иначе най-надценен бих казал Неймар, но след този сезон - не мога да кажа нищо против него. Така че, Кавани получава този приз. Най-подценен Давид Силва.

Без Меси и Суарез, Неймар е нищо.

Върни се в “Футбол - Свят”