ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот petko.h.markov » 12 юли 2015 19:04

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Защо тиражирания бъдещ собственик на ЦСКА София е зает повече с футболните дела на град Ловеч - място, което посрещна отборът си на мач в Европа с 90% празен стадион???????????!!!!!

Кирчо, знаеш ли, че ако се докаже, че Ганчев има интереси и движи нещата в два клуба едновременно, единият от тях трябва да да бъде забравен?

Аааайде бе?! :o :lol:

Според мен с тия си действия - назначаване на супер треньор в посредствения Литекс, докато в ЦСКА нещата се случват като за аматьори, Ганчев или който и да е човека взимащ тия решения не става за ЦСКА.

Логиката, че ЦСКА е при аматьорите, затова и треньора, който ще трябва да вдига играчите в битка за връщане към професионалния футбол също ще бъде такъв за мен е идиотска.

До колкото знам,стойчо е безработен-да идва.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 19:06

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Защо тиражирания бъдещ собственик на ЦСКА София е зает повече с футболните дела на град Ловеч - място, което посрещна отборът си на мач в Европа с 90% празен стадион???????????!!!!!

Кирчо, знаеш ли, че ако се докаже, че Ганчев има интереси и движи нещата в два клуба едновременно, единият от тях трябва да да бъде забравен?

Аааайде бе?! :o :lol:

Според мен с тия си действия - назначаване на супер треньор в посредствения Литекс, докато в ЦСКА нещата се случват като за аматьори, Ганчев или който и да е човека взимащ тия решения не става за ЦСКА.

Логиката, че ЦСКА е при аматьорите, затова и треньора, който ще трябва да вдига играчите в битка за връщане към професионалния футбол също ще бъде такъв за мен е идиотска.

Не знам поради каква причина смятате Люпко за супер треньор, след като не се е доказал?! Моля без КЕШ, защото той пое готов отбор тогава и не успя да го разбие. Като се замисля, това също е постижение, имайки предвид Мойс и МЮ преди година.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 19:09

Дано се сетят за него, макар и на зимната пауза. Макар и с -12 точки стартиране в дивизията.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 19:11

Кашамуне, Стойчо го плювате, че не ставал, щото нямал мачове в Европа. Ама Петрович по тая смешна логика е същински Моуриньо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 19:16

Кировец написа:Кашамуне, Стойчо го плювате, че не ставал, щото нямал мачове в Европа. Ама Петрович по тая смешна логика е същински Моуриньо.

Я пак се върни и ми прочети мнението за Люпко, и тоя път без очилата, ако можеш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 19:19

Кашчей написа:
Кировец написа:Кашамуне, Стойчо го плювате, че не ставал, щото нямал мачове в Европа. Ама Петрович по тая смешна логика е същински Моуриньо.

Я пак се върни и ми прочети мнението за Люпко, и тоя път без очилата, ако можеш!

Кажи, защо според теб Люпко не е супер треньор, не ме карай да прочитам еди-какво си.
Последно какво е нужно на един треньор да е отличен и супер - айде, СМ не е щото няма мачове в Европа, я сега кажи за Петрович що не е.
Ти казваш, че не е супер - докажи го.

Аз ще се защитавам с това. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1 ... 0%B8%D1%87

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 юли 2015 19:21

Идеята е дълбока и учена, Люпко ще влиза в кондиция с Литекс, за да е готов, когато след 3 години дойде времето да спечели ШЛ с ЦСКА. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 19:23

защо написа:Идеята е дълбока и учена, Люпко ще влиза в кондиция с Литекс, за да е готов, когато след 3 години дойде времето да спечели ШЛ с ЦСКА. :idea:

Хаха, има логика - нещо като тенденция на всеки 2-3 години Ганчев да му се приисква ЦСКА. :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2015 19:31

Кашчей написа:

Петрович не бил треньор, ходи се прегледай, че наистина си изпушил централно!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юли 2015 22:45

Кашчей написа:
Кировец написа:Предлагам темата да се заключи до момента, в който г-дата Ганчев и Инджов не седнат с червените шалове на конференция с ясен план за ВЪЗРАЖДАНЕТО или който и да е кандидат собственик с възможности, защото това е единствената опция за евентуален акт на сериозно рестартиране.

До този миг ВЪЗРАЖДАНЕ според мен, като автор на темата ЛИПСВА. На лице е фарс, който вече 7 години гледаме, но сега действието просто е с променено място и с още по-слаби актьори.

Ти наистина ли смяташ, че Ганчев, Инджов, Томов, Божков..който и да е собственик на ЦСКА дължи обяснение на феновете за действията си? Той ли дава парите, или вие?!

Ма, "г-н Ганчев" собственик ли е ??! .... нещо е забравил да си вземе акциите, че да е собственик ?!

Предполагам, и тази седмица пак "хората, от които зависи, не си бяха в България" .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”