Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 17:35

Абе Петко, оня ден директор Пламен Марков ти обясни в прав текст, че ако до 2 години ЦСКА не влезе в Б, забележи Б група, тогава всичко свършва.

Какво бавно и плавно развитие? ЦСКА няма време за чакане и спокойствие. Никога не е имало - няма и да има. Успехите в спорта носят пари - печели най-бързия, най-добрия.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 17:36

Знам къде е темата за дълговете и за треньорите.

Тук питам - защо Сектор Г не се интересува за бъдещето на клуба?!

Боевете ли са по-важни, бомбите и хореото ли?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юли 2015 17:40

Кировец написа:
Тук питам - защо Сектор Г не се интересува за бъдещето на клуба?!

Е,тогава всичко е ОК.Продължете си.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2015 18:12

Аз доколкото си спомням имаше един дълъг разговор по ТВ7 с двама представители на сектор "Г" и те заявиха категорично,че застават зад Васил Божков.Ще трябва първо да разберем къде е сектор Г , ако са при Божков е нормално да не ги интересува ЦСКА.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 18:17

гражданин от село написа:Аз доколкото си спомням имаше един дълъг разговор по ТВ7 с двама представители на сектор "Г" и те заявиха категорично,че застават зад Васил Божков.Ще трябва първо да разберем къде е сектор Г , ако са при Божков е нормално да не ги интересува ЦСКА.

Тц. Последно Ганчев ги привика. После Божков каза сбогом.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 18:22

Първо сектора избра логиката - ново дружество. После литна по идеята за оздравяване на старото.
Но така и не става ясно какво ще се случва! Всяка седмица ще се прехвърлят акциите на ганчев - човека, който отказа Божков от инвестиции.
В същото време треньорът на Ловеч - Петрович -
"Собственикът Гриша Ганчев, който отскоро си има и ЦСКА, иска да прекъсне доминацията на Лудогорец. Затова се сети за мен, обади ми се и... всички знаете резултата. Аз тръгнах полека от Сърбия и ето ме, вече съм в Ловеч."

Сектор Г няма ли да попита, макар и срамежливо, но с трепет - какво го чака ЦСКА от тук насетне?

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 12 юли 2015 19:51

Нормално е да се избере А окръжна и ново дружество, при положение, че няма желаещи за оздравяване на старото/сегашното. Появи се за пореден път Г.Г. и е повече от нормално да се избере оздравяване на дружеството и започване от В група. Не мисля, че има фен на ЦСКА, който да е недоволен на такъв вариант.

Като почнете така да питате какво се случва с ЦСКА от тук насетне и направо ви се чудя на акъла. Като бяхме в А група, какво се случваше? Борим се за Б група, някои дългове ще започнат да се погасяват, други ще се отсрочат и т.н.
Не виждам какво различно от това може да се случи с ЦСКА! ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 23:09

CSKA_1948_ написа:Нормално е да се избере А окръжна и ново дружество, при положение, че няма желаещи за оздравяване на старото/сегашното. Появи се за пореден път Г.Г. и е повече от нормално да се избере оздравяване на дружеството и започване от В група. Не мисля, че има фен на ЦСКА, който да е недоволен на такъв вариант.

Като почнете така да питате какво се случва с ЦСКА от тук насетне и направо ви се чудя на акъла. Като бяхме в А група, какво се случваше? Борим се за Б група, някои дългове ще започнат да се погасяват, други ще се отсрочат и т.н.

Първо сам си отговори как се оздравява това дружество, после се гордей, че си написал нещо, което на думи е много приятно.
И ако не си разбрал трябва да се плащат много пари и в кратки срокове, а Ганчев не е собственик на ЦСКА нищо не го задължава да сбъдне този мокър сън - оздравяване и разплащане.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 23:13

CSKA_1948_ написа:Нормално е да се избере А окръжна и ново дружество, при положение, че няма желаещи за оздравяване на старото/сегашното. Появи се за пореден път Г.Г. и е повече от нормално да се избере оздравяване на дружеството и започване от В група. Не мисля, че има фен на ЦСКА, който да е недоволен на такъв вариант.

Не виждаш, щото като видите бизнесмена и му падате на коленца. А той не е собственик на тия дългове и предпочита да плаща на Люпко Петрович, отколкото на чакащите на опашката на касата на ЦСКА.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 12 юли 2015 23:20

Ела давай ти кинтите тогава. Вие какво искате? Да ни се каже година, месец, ден и час, когато ще се изплати/отсрочи това това и това? Ако ни се каже и не се изпълни, кво правим?

Върни се в “ЦСКА”