16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ
Успех моряци! Смачкайте ги тия беларуси, покажете им кой е носителя на Купата
. Яко КУРьори за Динамо и смело напред!

Малко не им стигна на Беларусите да са поставени в 3ия кръг което предвид че жребия е след първия мач облагодетелстваше и ЧМ жалко... Сега съперника който ще се изтегли за 3ия кръг ще е доста сериозен! Дано само да не разсее момчетата преди реванша особено ако е известен отбор!
Да не се получи едно разсейване - уау ще играем сега срещу някво голямо име пр. Борусия Дортмунд и да се забрави за реванша!
Да не се получи едно разсейване - уау ще играем сега срещу някво голямо име пр. Борусия Дортмунд и да се забрави за реванша!
Динамо са си фаворити, няма какво да се лъжем.
Ние си излизаме, пък каквото стане.
Може пък и да ги отстраним, всичко се случва.
Ние си излизаме, пък каквото стане.
Може пък и да ги отстраним, всичко се случва.
-
- Контакти:
Няма място за притеснения. Динамо Минск е голям отбор, с история, успехи преди както и актуални сега. И да отпаднем - няма да е в стил ЕВРОИДИОТ, като Литекс например, или като Левски и ЦСКА (докато участваха по държавна линия в ЕКТ). Ще отпаднем от класен и именит отбор, затова "пада ни пердето" и правим 2 добри мача и каквото стане.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Точно това е идеята в тазгодишното ни участие в турнира.
Нито имаме бюджет, нито играчи за пробив, нито подготовка сме направили за турнира.
Кольо си го каза, правим опит да ги отстраним пък каквото стане.
Нито имаме бюджет, нито играчи за пробив, нито подготовка сме направили за турнира.
Кольо си го каза, правим опит да ги отстраним пък каквото стане.
То, че е така, така е. Ще се пробваме, ще излезем и ще се раздадем, пък каквото се получи. Срещу силните играем по-мобилизирано и по-сполучливо. Това го можем най-добре . Наясно съм, че не можем да очакваме кой знае какви геройства тази година в Европа и затова не се притеснявам чак толкова. Важното е да се представим достойно, да излезем и да играем мъжки и когато отпаднем, да е с високо вдигната глава!
Мен ме е яд за три неща. Първото е, че А група е доста изравнена като сили тази година (или поне на мен така ми се струва) и доста дълъг ще е сезона, Бакари няма да го има премного време, а ни беше нужен за първенството. Не направихме кой знае каква селекция и всеки стойностен играч, ще ни е от голяма полза и нужда. Второто : Освен, че губим нападател, а и играч с много енергия, настроение за игра и раздаване. Той освен задълженията си в атака, гони много, раздава се, тормози защитниците при изнасяне на топката, покрива и помага в защита. Бори се яко и с това спомага много в дефанзивен план. А точно това пасва идеално в схемата на Кольо и в агресивния стил на игра на отбора ни. Бакари щеше да е много полезен в мачовете с Динамо. Кольо ще реши с кого да го замени и в нападение все ще измислим нещо, но за другото... И трето: За самия човек също ме е яд, колко много изстрада това момче откак е при нас. И продължава да се раздава, всеки път, след като се оправи, не се крие по терена.. Пожелавам му контузията да не е чак толкова тежка този път и да се възстанови напълно и бързо. Жалко, много жалко!
Мен ме е яд за три неща. Първото е, че А група е доста изравнена като сили тази година (или поне на мен така ми се струва) и доста дълъг ще е сезона, Бакари няма да го има премного време, а ни беше нужен за първенството. Не направихме кой знае каква селекция и всеки стойностен играч, ще ни е от голяма полза и нужда. Второто : Освен, че губим нападател, а и играч с много енергия, настроение за игра и раздаване. Той освен задълженията си в атака, гони много, раздава се, тормози защитниците при изнасяне на топката, покрива и помага в защита. Бори се яко и с това спомага много в дефанзивен план. А точно това пасва идеално в схемата на Кольо и в агресивния стил на игра на отбора ни. Бакари щеше да е много полезен в мачовете с Динамо. Кольо ще реши с кого да го замени и в нападение все ще измислим нещо, но за другото... И трето: За самия човек също ме е яд, колко много изстрада това момче откак е при нас. И продължава да се раздава, всеки път, след като се оправи, не се крие по терена.. Пожелавам му контузията да не е чак толкова тежка този път и да се възстанови напълно и бързо. Жалко, много жалко!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
И мен много ме е яд за Бакенко!Все се надявам поне за А група да се излекува.Дано не е със скъсани връзки.Моля те Господи помогни му!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Напишете на първата страница на темата от колко часа е мача и евентуално по коя телевизия ще го предават.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Интересно сега кой ще играе център нападател. Вариантите са три - Бижев, Петков или Вареа. Миналия сезон Адмирала доста залагаше на Бижев, но поне според мене не оправдава очакванията. Единственото с което се отличи са онези 6 гола в зимната подготовка. Живко Петков мисля, че не е толкова лош вариант, умее доста добре играта с глава. Може и да видим изненада и Вареа да се окаже изнесен по-напред.
Svetlio написа:Напишете на първата страница на темата от колко часа е мача и евентуално по коя телевизия ще го предават.
20:00ч. Диема спорт http://play.gong.bg/