Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/
уважавам Черно море и им се чудя как им е хрумнало да правят контрола с циганския отбор на Локо Горна, дано ви се опрвят играчите по бързо
stg333 написа:уважавам Черно море и им се чудя как им е хрумнало да правят контрола с циганския отбор на Локо Горна, дано ви се опрвят играчите по бързо
Да ти кажа и аз се чудя на точно това. С тези олигофрени играхме 2 пъти миналата година. В първия мач поне 70 минути минаха в търкаляне и обяснения, във втория отнесоха пет парцала за има няма 40 минути. Въобще не трябваше да играем контроли. Или с някой от А група, или учебни игри помежду си. Просто е идиотско да губиш важен играч в такъв момент, по такъв начин. За една седмица всичко дето беше като идея за състав срещу Динамо се обърка.
Единственото, което може да се напише, че във форум Черно море са събрани най-големите идиоти и тъпанари, което напълно се припокрива с видяното от мен в действителност, че в този хубав български град е събрана най-голямата измет средно на глава от населението.
А иначе и с Бакари и без Бакари, шансовете срещу Динамо Минск клонят към нулата, както и не всеки друг български отбор без Лудзогорец
А иначе и с Бакари и без Бакари, шансовете срещу Динамо Минск клонят към нулата, както и не всеки друг български отбор без Лудзогорец
- anihilator
- Контакти:
drvasko98 написа:Единственото, което може да се напише, че във форум Черно море са събрани най-големите идиоти и тъпанари, което напълно се припокрива с видяното от мен в действителност, че в този хубав български град е събрана най-голямата измет средно на глава от населението.
МХМ ясно сега иди и го сложи на майка си
yavorescu написа:Аз не съм от Козирката, не съм и от агитката. На Козирката ми стъпва крака само на контроли, а в агитката съм единствено при гостувания. Има кой да защитава нашия отбор в такива случаи, и то по адекватен начин (без юмруци и ритници). Това не може ли да го разберете? Няма оправдание за подобна постъпка.
Явореску, що влизаш в полемики с глупаци

Контузии се получават и на трениривки и в контрилни игри, така че няма никакво значение с кой отбор от Б група сме играли вчера. Да, груба беше играта, е и.... нашите не играят за сефте в груб мач.
Тези от Оряховица бяха дошли да изпълнят мокра поръчка -да осакатят отбора на Черно море преди мачовете за ЛЕ и Първенството.Видя се още в началото,че не ги интересува играта и топката,ами само как да изпочупят краката на титулярните играчи на моряците.Брадварите от Горна предварително знаеха,че няма как да изършат наказателната си акция и мача да бъде доигран нормално.Просто Кольо трябваше да се усети навреме и да извади отбора преди да се случи жестокото осакатяването на Бакари.
Последна промяна от Sole на 12 юли 2015 11:36, променено общо 2 пъти.
Sole написа:Тези от Оряховица бяха дошли да изпълнят мокра поръчка -да осакатят отбора на Черно море преди мачовете за ЛЕ и Първенството.Видя се още в началото,че не ги интересува играта и топката,ами само как да изпочупят краката на титулярните играчи на моряците.Брадварите от Горна предварително знаеха,че няма как да изършат наказателната си акция без мача да бъде доигран нормалн.Просто Кольо трябва да се усети навреме и да извади отбора преди да се случи жестокото осакатяването на Бакари.
Да бе десет мокри поръчки бяха дошли да изтълнят

Хайде малко по-сериозно.
Тия са най долнопробния отбор в България,комплексари изгонени от Етър придобили най гадните черти зад баира.
Не са дошли да изпълняват никакви поръчки. Просто са идиоти. Като имаха шанс за А група раздаваха точки насам и натам... в приятелски мач тръгнали да се правят на герои. Те тупаниците си ги заслужаваха до последния шамар... просто трябваше да стане извън терена.
И какво решават тупаниците? Бакари ще се възстанови по-бързо? Натрупахме достатъчно игрова практика в двустранното мачле? Единствено си спечелихме срам (напълно заслужен), най-вероятно си развалихме отношенията с един традиционен клуб, най-вероятно ще има някакво наказание за клуба, а ако тези фенове бъдат осъдени -- няма да могат да си намерят свястна работа повече. Това просто не беше цивилизована проява, откъдето и да го погледнеш. Зрелият човек умее да сдържа емоциите си и да контролира поведението си. Подобна агресия и брутална саморазправа няма място нито на футболния терен, нито извън него. Независимо дали е провокирана или не.
Върни се в “Кошче за отпадъци”