Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Мнениеот Eastern » 11 юли 2015 21:05

morqche написа:
Демба_Ба написа:Мдааа,когато феновете на Левски счупиха три седалки на "Лазур" тука четяхме тиради какви лумпени,наркомани и вандали били "сините" фенове,а сега какво да кажем за тая селяния на гагаузите...още повече че това не е и първата им изцепка-достатъчно е да припомним най-опорочения финал за Купата на България в историята между ЦСКА и ЧМ през 2006 година,когато пак гагаузите предизвикаха масово меле по трибуните.Само че тоя път не са попаднали на точния човек-единия от битите играчи е племеник на Балъков,така че биячите ги чакат много неприятни моменти-ако още в РПУ-то не ги млатят ушевите,то повярвайте ми,като излязат от ареста,по-добре да се скрият в нелегалност,щото освен че ще ги бият,може и да ги е**т....

Замълчи ве "телешки стек" Гагауз ще викаш на баща си помак такъв. Финала 2006 беше опорочен от малоумни говеда които бяха дошли да гледат финала понеже за пореден път не играха на такъв и откраднаха една топка от 6 годишно дете и избягаха в сектор В и почнаха да викат "ОТ ЦСКА СМЕ" още го помня това но ти си бил още в кесиите на баща си нали пуберче? това да не ти е някоя игрица на компа че мафията щяла дошла да бие наред, хахах колко си смешен ти и всички останали говеда.

Eastern написа:
yavorescu написа:За каква Европа сме тръгнали с такава публика, питам аз? Тотална излагация, срам и позор. Големите фенове, дето не отидоха на НИТО ЕДНО гостуване цяла пролет, нахлуват на терена и бият с ритници и юмруци противникови футболисти. Срам ме е, че такива уроди са сред нашите редици. Подиграваме се на сини и червени за техните ултраси с 2 грама мозък, но нашите са абсолютно същите. Хомо зеленикус! И после пеят "**ахме Локо в г*за"... Себе си на**ахме, това е истината. Председателят на сбирщината с гръмкото име "Национален фен клуб" -- зелено-бялата Гугутка, моряшкото Дудуче, бившия щангист и автокрадец -- вместо да усмирява малоумните си подопечни, участва и той в побоя. Как да застанеш до такива изверги, как да пееш с тях?

За футболните неща от мача -- отчайващо изглеждаме. Много слаба част изиграхме срещу Локо, гола дойде от нищото. Двустранната игра после беше много приятна за гледане, но защитата ни изобщо не е ниво, в каквато и конфигурация да е.

Абе ти нормален ли си бе ако не бяха влезли храта на терена щеше да има още контузени, кви хора сте вие изобщо ходихте ли на мача, тея чобани щяха да ни довършат.

А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак

Не се изяждайте.
Последна промяна от Eastern на 11 юли 2015 21:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2015 21:07

morqche написа:greenpeak неможе така публично да уличаваш тоз и онзи, това е предателство на хора със една идея и различни характери и разбирания, всеки има право да изрази емоцията си и после да си понесе последствията, аз не съм участвал но никога няма да кажа подобни думи за когото и да е било фен на морето. Пълен алцхаймер е тоя на батерии.

Само ти казвам да се усещаш малко.
Щото мен ДАНС и МВР ме бачкат по няколко месеца в годината (от 2 до 6) и аз на никого басма не цепя. Не знаеш кой е зад псевдонима greenpeak.
И се усещайте малко в този т.н. национален фен клуб, щото днес се насрахте позорно.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юли 2015 21:08

KellyB написа:
ShooterMan написа:Четеш, ама не четеш! Бяха дошли да чупят крака. Целенасочено 30 минути балтия след балтия. 3 безобразни фала - срещу МАРЧИН (основен офанзивен халф), БАКАРИ (основния ни нападател) и КЛОК (моторът в защитната игра). Целенасочено среу всеки един от тях по 1 зверска балтия, дано има клипове да се види. И когато накрая, след н-тото на брой безобразно влизане се вдигна най-накрая ЧК тоя СЕЛЯНДУР от Горна, един типичен АНЦУГ, тоя започва да размахва средни пръсти на публиката и да я псува ?! Ама къде се намираш бе, лайно смотано? Тук не ти е селото да се правиш на бабаит и в следващия момент, той и мнозина други отворени селяни спринтираха набратно....Подчертавам, че не оправдавам нашите фенове и който е бил - има си полиция, има си закони...Ама и онова лайно може да изгори за нещо като провокиране на безредици. Не знам защо изобщо поканихме тези ОВЧАРИ на контролен мач? Те не са футболен отбор (като ги ударихме с 0:5 за 40 минути в селото им се видя колко го играят футбола), това са чобани. И верно, може да им е поръчано нещо от Говедата като отмъщение! Няма обяснение за това, което направиха :arrow:

Това, че на нивата, наречена "Тича", не може да се играе нормален футбол, не ти дава право да наричаш противниците "чобани". Всички знаят грубата игра на Черно море и сега, ако някой ви влезе малко по-здраво, почвате да пищите като вдовица за х....

Абе ей, Келяв В, що не го лапаш и не се потапяш?!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 11 юли 2015 21:09

Гагаузи,я кажете кой ви бъхта с гаечни ключове по кухите кратуни преди 4 години.Явно малко ви е бил боя тогава,както се оказва...къде пак Левски намесихте бре,хайрсъзи ниедни! Срещнали се два селски отбора на не'ква нива,и по селски се по-наритали,и накрая Левски бил виновен :lol: ..Ама вие заприличахте на Стойчо Младенов-на него вечно му се привиждат конспирации,заговори,директиви,поръчки... :mrgreen: ша седне баш па Иво Тонев,да поръчва на Горна да ритали негъра-ама вие наистина ли го мислите това,я честно кажете!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юли 2015 21:10

Eastern написа:
yavorescu написа:За каква Европа сме тръгнали с такава публика, питам аз? Тотална излагация, срам и позор. Големите фенове, дето не отидоха на НИТО ЕДНО гостуване цяла пролет, нахлуват на терена и бият с ритници и юмруци противникови футболисти. Срам ме е, че такива уроди са сред нашите редици. Подиграваме се на сини и червени за техните ултраси с 2 грама мозък, но нашите са абсолютно същите. Хомо зеленикус! И после пеят "**ахме Локо в г*за"... Себе си на**ахме, това е истината. Председателят на сбирщината с гръмкото име "Национален фен клуб" -- зелено-бялата Гугутка, моряшкото Дудуче, бившия щангист и автокрадец -- вместо да усмирява малоумните си подопечни, участва и той в побоя. Как да застанеш до такива изверги, как да пееш с тях?

За футболните неща от мача -- отчайващо изглеждаме. Много слаба част изиграхме срещу Локо, гола дойде от нищото. Двустранната игра после беше много приятна за гледане, но защитата ни изобщо не е ниво, в каквато и конфигурация да е.

Абе ти нормален ли си бе ако не бяха влезли храта на терена щеше да има още контузени, кви хора сте вие изобщо ходихте ли на мача, тея чобани щяха да ни довършат.

+ 1 000 000!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 юли 2015 21:11

morqche написа:А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак

Кибер плъхок не съм, бях на абсолютно всяко гостуване пролетта и хора от агитката видях само в Горна Оряховица. А, да, и четирима на реванша срещу Локо Пд. На шампионатните мачове нямаше *абсолютно* никой от агитката, може би защото бяха безсмислени? Бях и на домакинските мачове от миналите сезони, в които бойкотирахте отбора и сектора без седалките беше празен. Нямам претенции да съм по-голям фен от теб, но поне не вредя на имиджа на клуба по никакъв начин.

Каква чест сте защитили? Чест не се защитава по този начин. Това, което направихте, е безчестие!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юли 2015 21:13

mimi29 написа:за 100 години взеха една купа и се насраха .Сега ще чакаме още 100 г за следващата абе селска му работа.Дано нивата на ТИЧА тази година е по равна че ми писна да гледам само люскане на топката и ръгби във всеки мач .Като гледам мач от ВАРНА връзвам телевизора че ще падне от масата :mrgreen:

Мименце, я го лапай!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2015 21:16

Днес на стадиона 700 човека общо - СРАМ!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 11 юли 2015 21:16

Бой за плебейте :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 11 юли 2015 21:17

Нормална реакция на агитката на ЧМ. Преди мач от ЕКТ е странно да играете с отбор като Локо ГО... Иначе мисля че това трябва да става и на мачове от А група, много от футболистчетата чалгари се самозабравят и отрезвителен побой не им е излишен.

Върни се в “Кошче за отпадъци”