Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Демба_Ба
Контакти:

Re: Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Мнениеот Демба_Ба » 11 юли 2015 20:50

Ей ама има Господ де--Цска ни биха шест пъти и сега са у В група.Тоз негър вкара гол на Левски на финала-и те сега са контузи...туй се казва то да те настигне Народното проклятие :mrgreen: ...Очаквам и с Курьор нещо да се случи :lol:
Последна промяна от Демба_Ба на 11 юли 2015 20:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 юли 2015 20:51

Демба_Ба написа:Мдааа,когато феновете на Левски счупиха три седалки на "Лазур" тука четяхме тиради какви лумпени,наркомани и вандали били "сините" фенове,а сега какво да кажем за тая селяния на гагаузите...още повече че това не е и първата им изцепка-достатъчно е да припомним най-опорочения финал за Купата на България в историята между ЦСКА и ЧМ през 2006 година,когато пак гагаузите предизвикаха масово меле по трибуните.Само че тоя път не са попаднали на точния човек-единия от битите играчи е племеник на Балъков,така че биячите ги чакат много неприятни моменти-ако още в РПУ-то не ги млатят ушевите,то повярвайте ми,като излязат от ареста,по-добре да се скрият в нелегалност,щото освен че ще ги бият,може и да ги е**т....

...и като е племенник на кавала балъков...!Я бягай на село!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 11 юли 2015 20:52

Демба_Ба написа:Мдааа,когато феновете на Левски счупиха три седалки на "Лазур" тука четяхме тиради какви лумпени,наркомани и вандали били "сините" фенове,а сега какво да кажем за тая селяния на гагаузите...още повече че това не е и първата им изцепка-достатъчно е да припомним най-опорочения финал за Купата на България в историята между ЦСКА и ЧМ през 2006 година,когато пак гагаузите предизвикаха масово меле по трибуните.Само че тоя път не са попаднали на точния човек-единия от битите играчи е племеник на Балъков,така че биячите ги чакат много неприятни моменти-ако още в РПУ-то не ги млатят ушевите,то повярвайте ми,като излязат от ареста,по-добре да се скрият в нелегалност,щото освен че ще ги бият,може и да ги е**т....

Замълчи ве "телешки стек" Гагауз ще викаш на баща си помак такъв. Финала 2006 беше опорочен от малоумни говеда които бяха дошли да гледат финала понеже за пореден път не играха на такъв и откраднаха една топка от 6 годишно дете и избягаха в сектор В и почнаха да викат "ОТ ЦСКА СМЕ" още го помня това но ти си бил още в кесиите на баща си нали пуберче? това да не ти е някоя игрица на компа че мафията щяла дошла да бие наред, хахах колко си смешен ти и всички останали говеда.

Eastern написа:
yavorescu написа:За каква Европа сме тръгнали с такава публика, питам аз? Тотална излагация, срам и позор. Големите фенове, дето не отидоха на НИТО ЕДНО гостуване цяла пролет, нахлуват на терена и бият с ритници и юмруци противникови футболисти. Срам ме е, че такива уроди са сред нашите редици. Подиграваме се на сини и червени за техните ултраси с 2 грама мозък, но нашите са абсолютно същите. Хомо зеленикус! И после пеят "**ахме Локо в г*за"... Себе си на**ахме, това е истината. Председателят на сбирщината с гръмкото име "Национален фен клуб" -- зелено-бялата Гугутка, моряшкото Дудуче, бившия щангист и автокрадец -- вместо да усмирява малоумните си подопечни, участва и той в побоя. Как да застанеш до такива изверги, как да пееш с тях?

За футболните неща от мача -- отчайващо изглеждаме. Много слаба част изиграхме срещу Локо, гола дойде от нищото. Двустранната игра после беше много приятна за гледане, но защитата ни изобщо не е ниво, в каквато и конфигурация да е.

Абе ти нормален ли си бе ако не бяха влезли храта на терена щеше да има още контузени, кви хора сте вие изобщо ходихте ли на мача, тея чобани щяха да ни довършат.

А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак
Последна промяна от morqche на 11 юли 2015 20:53, променено общо 1 път.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 юли 2015 20:53

Демба_Ба написа:Ей ама има Господ де-тоз негър вкара гол на Левски на финала-и те сега са контузи...туй се казва то да те настигне Народното проклятие :mrgreen: ...Очаквам и с Курьор нещо да се случи :lol:

Нали ги поръчахте, единия успяха. Но уверявам те - реванш ще има за вас. Скоро. За всяка милиционерска мръсотия плащате тройно, не си ли забелязал това в миговете в който не хрускаш райграс на подуянското пасбище :idea:. И какво било като оня селянин бил племенник на Балъков? Да не му разбият пак носа, ама тоя път нарочно :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 юли 2015 20:54

Демба_Ба написа:Ей ама има Господ де--Цска ни биха шест пъти и сега са у В група.Тоз негър вкара гол на Левски на финала-и те сега са контузи...туй се казва то да те настигне Народното проклятие :mrgreen: ...Очаквам и с Курьор нещо да се случи :lol:

Пукни бе, мършо!!! Бавно и мъчително.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 юли 2015 20:56

mimi29 написа:за 100 години взеха една купа и се насраха .Сега ще чакаме още 100 г за следващата абе селска му работа.Дано нивата на ТИЧА тази година е по равна че ми писна да гледам само люскане на топката и ръгби във всеки мач .Като гледам мач от ВАРНА връзвам телевизора че ще падне от масата :mrgreen:

Кой идиот си държи телевизора на масата?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2015 20:57

Тази Гугутка да не го издуха скоро!!! Щото се помисли за много велик бе Моряче!!! Само на щангист ще ми стане.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 11 юли 2015 20:59

yavorescu написа:
Eastern написа:Абе ти нормален ли си бе ако не бяха влезли храта на терена щеше да има още контузени, кви хора сте вие изобщо ходихте ли на мача, тея чобани щяха да ни довършат.

Има си треньор, който може да прекрати мача, ако наистина се беше оказало така. Има си съдия, който е официално лице и единствено той може да раздава правосъдие на терена. Псевдофеновете нямат никакво място на терена, при никакви обстоятелства. Локо играха грубо, така е, но това е част от играта. Контролата е по-близо до състезателен мач от двустранната игра, а т.нар. фенове лишиха отбора от игрова практика и лепнаха огромно петно на клуба. Всякакви фантасмагории за подуенска поръчка ме карат да си мисля, че аз съм си напълно нормален, грешката е другаде...

Просто нервите на хората не издържаха а вие веднага се делите от тях хулигани били едиси кви били.За 36мин. имаше три опита за убийство ти говориш за някакви петна, наистина не те разбирам, а другите престанете да говорите за лефски че се излагате.Много ми е тъжно за Бака толкова надъхан беше :( ебаха му мамицата, вратарчето им е за линч да го блъсне кола му пожелавам.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 11 юли 2015 21:00

greenpeak неможе така публично да уличаваш тоз и онзи, това е предателство на хора със една идея и различни характери и разбирания, всеки има право да изрази емоцията си и после да си понесе последствията, аз не съм участвал но никога няма да кажа подобни думи за когото и да е било фен на морето. Пълен алцхаймер е тоя на батерии.
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 11 юли 2015 21:04

mimi29 написа:за 100 години взеха една купа и се насраха .Сега ще чакаме още 100 г за следващата абе селска му работа.Дано нивата на ТИЧА тази година е по равна че ми писна да гледам само люскане на топката и ръгби във всеки мач .Като гледам мач от ВАРНА връзвам телевизора че ще падне от масата :mrgreen:

Само не знам вие кога ще вземете купа? можеби след 101... Това че гледаш мачовете на отбора си по телевизията "върху масата" говори само по себе си що за фен/ка си.
[center]1913[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”