Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metal1111

Re: Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Мнениеот metal1111 » 11 юли 2015 19:50

Mathias_Coureur написа:Провокациите на гостите започнаха от грубото влизане на вратаря на Локо ГО в краката на Бакари. След 5 минути играч на Локо влезе грубо в краката на Марк Клок влизайки с бутоните напред, получи червен картон и след това футболист на Локо ГО показа среден пръст на публиката и след това феновете полудяха и нахлуха на стадиона. Въпреки, че като не одобрявам боя в подобни ситуации, смятам , че действията на публиката бяха правилни, защото футболистите на Локомотив не бяха дошли да играят контрола , а да чупят краката на нашите футболисти и да ни контузят колкото се може повече играчи и си получиха заслуженото да се научат кога са влизали с бутоните напред и кога са показвали средни пръсти.
Според мен грешката беше ,че играхме контролен мач точно с кръвния враг Локо ГО , защото е ясно , че двата отбора се недолюбват, а феновете на Спартак са в тяхната агитка.
Дано контузията на Бакари да не е сериозна и да отшуми по-най-бързия начин!

Вие сте селяци, кои ви дава право да нахлувате на терена и да биете
Последна промяна от metal1111 на 11 юли 2015 22:16, променено общо 1 път.
OFK PIRIN

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 юли 2015 19:54

Я се успокой и ти бе, селски. Като не знаеш за какво иде реч какво си заподскачал?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 юли 2015 19:57

metal1111 написа:
Mathias_Coureur написа:Провокациите на гостите започнаха от грубото влизане на вратаря на Локо ГО в краката на Бакари. След 5 минути играч на Локо влезе грубо в краката на Марк Клок влизайки с бутоните напред, получи червен картон и след това футболист на Локо ГО показа среден пръст на публиката и след това феновете полудяха и нахлуха на стадиона. Въпреки, че като не одобрявам боя в подобни ситуации, смятам , че действията на публиката бяха правилни, защото футболистите на Локомотив не бяха дошли да играят контрола , а да чупят краката на нашите футболисти и да ни контузят колкото се може повече играчи и си получиха заслуженото да се научат кога са влизали с бутоните напред и кога са показвали средни пръсти.
Според мен грешката беше ,че играхме контролен мач точно с кръвния враг Локо ГО , защото е ясно , че двата отбора се недолюбват, а феновете на Спартак са в тяхната агитка.

Вие сте бекове бе селяци, кои ви дава право да нахлувате на терена и да биете , ако искаш ела и се пробай да нахлуеш на терена след седмица в Благоевград

О-О-оо!Отворения и кво ще праим ааа зайче!Ти що не се пробваш на Тича да нахлуеш?Много се отваряш у вас!Тъпунгер селски!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 11 юли 2015 19:58

Бакари има съмнения за скъсани връзки на коляното. Става въпрос за дясното, а предишната травма беше на лявото. Ако се потвърдят гори за есенния полусезон.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 11 юли 2015 19:58

ShooterMan написа:Я се успокой и ти бе, селски. Като не знаеш за какво иде реч какво си заподскачал?

чета написаното, вярно или не вярно?
OFK PIRIN

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 11 юли 2015 20:01

icko65 написа:
metal1111 написа:

Вие сте бекове бе селяци, кои ви дава право да нахлувате на терена и да биете , ако искаш ела и се пробай да нахлуеш на терена след седмица в Благоевград

О-О-оо!Отворения и кво ще праим ааа зайче!Ти що не се пробваш на Тича да нахлуеш?Много се отваряш у вас!Тъпунгер селски!

нямам никъвко намерение да правя такава селска постъпка
OFK PIRIN

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 юли 2015 20:03

Той в операционнат няма как да е влязъл, но по всичко личи че другата седмица (най- късно по- другата) ще влезе. Заради един безсмислен мач срещу един безсмислен отбор загубихме важен нападател за поне 6 месеца. Не знам дали Вареа е способен да играе на върха на атаката, но със Бижев и Живко не знам как ще се получат нещата както ги мислим. В центъра на защитата също е тъмна Индия- май нямаме типичен ЦЗ готов за игра.
В пореден трансферен прозорец не взехме перлата на Созопол- Теодор Стефанов. Нещата не са никак оптимистични.
Между другото- малко им бяха тупаниците на тея селтаци. В приятелски мач за 30 минути направиха 3 отвратителни фаула, един имаме аут за половин година, а Клок как се отърва без нищо (свещи трябва да пали) не знам. За капак и едни средни пръсти се показваха... и какво- цветя ли да им поднасяме?

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 11 юли 2015 20:05

Абсолютно умишлено действаха футболистчета на Локо ГО, трябва да ги накажат доживот да не играят футбол. Ще излезеш ти с умисъл да контузваш футболисти и то забележете - атакува най-добрите ни футболисти, малко им е бил боя на тези боклуци, Аз съм сигурен, че това идва от едни ченгета, още ги боли за загубения финал, само ченгета са способни на такава долна поръчка. Бакари ни е един от най-важните футболисти, по мое мнение най-добрия нападател в А група, трудно ще го заменим, сега е момента да върнем Брус Инканго, защото отпред сме много зле, нямаме нападател. Как може такъв срам, бесен съм, толкова долно и ниско паднаха някои хора от злобата си!
Последна промяна от bayern_munchen на 11 юли 2015 20:07, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 юли 2015 20:05

metal1111 написа:
icko65 написа:
metal1111 написа:

нямам никъвко намерение да правя такава селска постъпка

Ми ко ревеш тогава ве смешник?У нас квот си искаме туй ще правим !Тебе кво та ебе!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 11 юли 2015 20:07

Vladislav написа:Той в операционнат няма как да е влязъл, но по всичко личи че другата седмица (най- късно по- другата) ще влезе. Заради един безсмислен мач срещу един безсмислен отбор загубихме важен нападател за поне 6 месеца. Не знам дали Вареа е способен да играе на върха на атаката, но със Бижев и Живко не знам как ще се получат нещата както ги мислим. В центъра на защитата също е тъмна Индия- май нямаме типичен ЦЗ готов за игра.
В пореден трансферен прозорец не взехме перлата на Созопол- Теодор Стефанов. Нещата не са никак оптимистични.
Между другото- малко им бяха тупаниците на тея селтаци. В приятелски мач за 30 минути направиха 3 отвратителни фаула, един имаме аут за половин година, а Клок как се отърва без нищо (свещи трябва да пали) не знам. За капак и едни средни пръсти се показваха... и какво- цветя ли да им поднасяме?

защо ги каните тия рендета тогава , при положени, че ви чака толкова важен мач
OFK PIRIN

Върни се в “Кошче за отпадъци”